αν ισουν θεσσαλονικι θα σε βοιθουσα περισοτερο φιλε.παντοσ βγαλε τιν ισαγογι και δεσ τισ πεταλουδεσ που ιπα πριν.εχο φτιαξι πολα με τετιο προβλιμα.τιν ρουφαι και τιν βαζι στο χορο καφσισ και καταλαβενισ.δεστο λιγο.
Θα το τσεκαρω αυριο η μεθαυριο γιατι λογω δοθλειας δεν εχω και πολυ χρονο..γι αυτο μαζευω αποψεις να παω να τα τσεκαρω ολα μαζι! ευχαριστω για τον χρονο ολους σας!
οι βαλβίδες εισαγωγής δουλεύουν σε πολύ μικρότερες θερμοκρασίες από τις εξαγωγής, όταν καίγεται μια έδρα βαλβίδας με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά άρα και να μην κρατάει συμπίεση στο θάλαμο καύσης συνήθως είναι εξαγωγής.
κατούρημα μπεκ σημαίνει κόλλημα ακροφυσίου και αντί να ψεκάζει να κατουράει με αποτέλεσμα την κακή καύση έως και μηδενική (=> απώλεια ισχύος, χτύπημα)
Που μέτρησε πιέσεις στα ακροφύσια ή στους θαλάμους καύσης?
Δεν χάνεις τίποτα να πας και στον δικό μου μηχανικό να κάνει μια διάγνωση. Είναι στον Άγιο Στέφανο, Δημήτρης και Γιάννης Τσούτρας τηλ. 210 6215012
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stefanos_Cool : 03-06-10 στις 09:16 Αιτία: τηλ. μηχανικού
ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ..14.7 ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 4... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ...
δεν ισχύει αυτό το νούμερο που είδες, ούτε στους θαλάμους ούτε στα μπεκ, μάλλον άλλο πράγμα είδες.
Πήγαινέ το καλύτερα με οδική βοήθεια και σε άλλο να πας πιο κοντά πάλι με οδική να το πας για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει ζημιά.
Τσέκαρε αν βγάζει καπνό και τι χρώμα.
καπνο βγαζει αυξημενο μολις γυρισω σπιτι θα τσεκαρω το χρωμα... μακαρι να ειναι κανενα μπεκ... οδικη δεν εχω αλλα μαλλον θα βαλω.......
https://www.youtube.com/watch?v=gALw...eature=related
αυτο το θορυβο κανει...
σορρυ αλλά αυτό δεν είναι μπεκ
Μην το δουλεύεις καθόλου τ αμάξι, φόρτωσέ το και πήγαινε εκεί που σου είπα.