έχεις κάποιον υπόψιν σου για να πάω ?? 250 είναι καλή τιμή.Το τι τιμές έχω ακούσει δεν μπορείς να φανταστείς.Έχω στεναχωρεθεί πολύ και θέλω να το φτιάξω γιατί μαρέσει πολύ.
έχεις κάποιον υπόψιν σου για να πάω ?? 250 είναι καλή τιμή.Το τι τιμές έχω ακούσει δεν μπορείς να φανταστείς.Έχω στεναχωρεθεί πολύ και θέλω να το φτιάξω γιατί μαρέσει πολύ.
αυτο το 0.00000000001 % τι μου το άφησες? με τρομάζει χαχαχα![]()
Αν ψάξεις λίγο στο forum, θα βρεις πολλά posts για κατανάλωση λιπαντικού σε Ν42.
Είναι κλασική βλάβη...
Δεν κατεβάζεις καπάκι βαλβίδων, αλλάζεις τα τσιμουχάκια από "πάνω".
Η τιμή που σου λέω, παίζει σε αρκετά συνεργεία στην Αθήνα και έχει καταντήσει "ρουτίνα" πλέον...![]()
Δεν ειναι τόσο απλό.
Για αλλαγή τσιμουχάκια βαλβίδων, πρέπει να γίνουν τα ακόλουθα.
- Ξεμοντάρισμα ξευτοκάπακο.
- Ξεμοντάρισμα κεφαλάρι.
- αλλαγή τσιμούχες βαλβίδων
- αλλαγή οδηγών βαλβίδων.
- πλανάρισμα κεφαλής
- Καθάρισμα, ίσως και αντικατάσταση βαλβίδων.
- επανατοποθέτηση το κεφαλάρι με νέες βίδες και νέα φλάτζα.
- επανατοποθέτησή ψευτοκάπακου με νέα φλάτζα.
Η τιμή για μια σωστη δουλεια και όχι πρόχειροδουλειές
δεν πέφτει κάτω απο 800¤
Τα υπολοιπα ειναι κάτι λιγοτερο απο μισές δουλειές!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimimav : 19-07-16 στις 22:04
BILL007 (19-07-16), biris156 (19-07-16), Kostas Maras (21-07-16), mark e92 (20-07-16)
Tσαμπα πραγμα δηλαδη και φαινεται ευκολοδουλεια σαν να αλλαζεις λαμπα χαχαχα
Τελικά τι θα κάνεις? Βρέθηκε η λύση στο προβλημα?
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
biris156 (21-07-16)
ενα απλο τεστ για να δεις αν χανεις λαδια απο τα τσιμουχακια ειναι το εξης.
το πρωι οταν το αμαξι ειναι κρυο ,ξεκινησε το και αφησε το αμαξι για 20 λεπτα να δουλευει στο ρελαντι.Μετα το 20 λεπτο πατα φουλ το γκαζι σαν ειναι σταματημενο.αν βγαλει ασπρο καπνο απο την εξατμιση τοτε θες τσιμουχακια
biris156 (21-07-16)
Φίλε μου δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα γιατί όλη μέρα είμαι στην δουλειά.Απογεύματα φεύγω.Στην άδεια του καλοκαιριού θα το κοιτάξω
θα το κάνω και θα σας πω