Σελίδα 245 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 145195235243244245246247255295 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.441 έως 2.450 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    1650 καθαρότατα, όμως, θεωρητικά μπορεί να στα φουσκωνανε και στα 6000. Δεν αμφιβάλλω ότι εσύ τα άξιζες, αλλά οι περισσότεροι δεν αξίζουν ούτε 200 το μήνα,ρώτα ποιος ελεύθερος επαγγελματιας καθαρίζει 1650 τωρα. Το δικό μου ταμείο ήταν υγιέστατο και το πηδηξανε κανονικά και συνεχίζω να πληρώνω τα ίδια και περισσότερα για λιγότερες παροχές και αμφίβολη σύνταξη και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα.Αν αρρωστήσω 10 μέρες ούτε άδεια, ούτε ο μισθός θα μπαίνει και μου φερμαρουν και τέλος επιτειδευματος σαν να μου λένε "είσαι ******ς που δεν μπήκες στο δημόσιο και αγωνιζεσαι μόνος σου". Εδώ πληρώνω εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ ενώ δεν μπορώ να εγγραφώ σ'αυτον, για τέτοια σηψη και κοροϊδία μιλαμε. Χτύπησα με τη μηχανή και πήγαινα κουτσαινοντας στη δουλειά γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και με λυποντουσαν οι πελάτες μου.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου, οι επαγγελματίες είναι στην χειρότερη περίπτωση την περίοδο αυτή που όλο και βυθιζόμαστε πιό πολύ.
    Αλλά αν τα δούμε γενικά ο υπάλληλος είτε ιδιωτικός είτε δημόσιος γνωρίζει πως τα κουκιά θα είναι πάντα μετρμένα, ενώ ο ελεύθρος επαγγελματίας εκ φύσεως ρισκάρει.
    Επίσης ο υπάλληλος και να θέλει, δεν μπορεί να κρύψει τίποτα, μεγάλη μερίδα όμως επαγγελματιών ακόμη και τώρα φοροδιαφεύγει και γερά, πρώτοι όμως στο να φωνάζουν για τα κριτήρια διαβίωσης.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (09-05-15), Samaro (11-05-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυξεροι και παντογνωστες...
    Εμενα στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ γιατι μου κρατανε εισφορα στο ΤΑΞΥ και παραλληλα απο τον εργοδοτη μου για να παρωεφαπαξ απο το ταμειο που το χρεωκοπησανε
    Καλα Κατς εσυ ειδικα δε παιρνειις ΜΙΑ.. ουτε συνταξη ουτε εφαπαξ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρεεσυ Μαικ 150000 ουτε ο τσαμαζ δεν θα παρει εφαπαξ (που λεει ο λογος) χχαχαα
    αληθεια ο Τσαμαζ οταν βγει στη συνταξη ποσα θα παρει?
    υπολογισε οτι τωρα παιρνει γυρω στα 400-500 το χρονο!! ψιτ....χιλιαρικα....σσσσσς.
    Λοιπον ο Γιωργος (gant) μια χαρα τα λεει και οι συνταξεις ειναι συναρτηση των εισφορων.
    Το εχουμε πει και παλια ακομα και στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει ειδος εφαπαξ, ειναι η αποζημιωση απολυσης που ισουται με το 50% της απολυσης χωρις προειδοποιηση.
    αι ο Κατς μια χαρα τα λεει που πληρωνει εδω και χρονια και τωρα του τα γυρνανε.
    Επειδη ο πατερας μου ηταν ασφαλισμενος του τεβε ξερω πολυ καλα πως και ποσο δυσκολο ηταν να εισαι ενταξει αλλα σε οποια κατηγορια πληρωνες αναλογη συνταξη θα επαιρνες.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gant (09-05-15), katsaraios (09-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυξεροι και παντογνωστες...
    Εμενα στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ γιατι μου κρατανε εισφορα στο ΤΑΞΥ και παραλληλα απο τον εργοδοτη μου για να παρωεφαπαξ απο το ταμειο που το χρεωκοπησανε τα δυο κομματα που φωναζαν ακομα και εδω μεσα να ψηφισουμε να μην χρεωκοπησουμε;
    Που εισαστε οσοι σας φταινε οι συριζαιοι οταν τα κοπροσκυλα που ακομα και εδω μεσαυποστηριζονταν ως οι σωτηρες μας;
    Χαλαρωστε γιατι καποιοι φτιαξανε μαξιλαρακι για γενιες και εγω δουλευω 17 χρονια ΝΥΧΤΑ με τα καλα και τα ασχημα που εχουν ολοι οι εργαζομενοι ιδιωτικοι και δημοσιοι...

Βεβαια τωρα οι αρχικολωτουμπες τολμανε να μιλανε ,αλλοι κρυβονται με τα λεφτακια τους μασουρι στα παπλωματα ,οι μαγκες που παραμυθιαζουν πιτσιρικια...
    Αυτά που πληρώνεις εσύ δεν είναι λογιστική εγγραφή, είναι κόστος υπολογισμένο στα έξοδα του προϊόντος που προσφέρει η εταιρεία σου και ταυτόχρονα πράγματικη εγγραφή, αφού το αφεντικό σου πάει και τα καταθέτει. Πράγμα το οποίο δεν γίνεται με τις κρατήσεις του δημόσιου.

Επίσης, το "εφαπαξ" που θα παρεις εσύ, σε τι πόσο ανέρχεται? Αν είναι πάνω από 7κ, εμένα με συγχωρείς που το λέω, αλλά να με χεσεις.

Όσον αφορά τον σύριζα, ότι ακριβώς έκαναν τα προηγούμενα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα ίδια ήρθαν να συνεχίσουν.

Και εγώ χάρηκα την πρώτη εβδομάδα των εκλογών, αλλά τελικά φαίνεται ότι μιλάμε ακριβώς για ίδια γεύση.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα Κατς εσυ ειδικα δε παιρνειις ΜΙΑ.. ουτε συνταξη ουτε εφαπαξ...

Μπορει και να παρω φιλε,τοσους τυφλους και κουλους "φτιαξανε" οι σωτηρες,τωρα σταματησε η φαμπρικα;

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

8. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

A8hnaios (09-05-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά που πληρώνεις εσύ δεν είναι λογιστική εγγραφή, είναι κόστος υπολογισμένο στα έξοδα του προϊόντος που προσφέρει η εταιρεία σου και ταυτόχρονα πράγματικη εγγραφή, αφού το αφεντικό σου πάει και τα καταθέτει. Πράγμα το οποίο δεν γίνεται με τις κρατήσεις του δημόσιου.

Επίσης, το "εφαπαξ" που θα παρεις εσύ, σε τι πόσο ανέρχεται? Αν είναι πάνω από 7κ, εμένα με συγχωρείς που το λέω, αλλά να με χεσεις.

Όσον αφορά τον σύριζα, ότι ακριβώς έκαναν τα προηγούμενα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα ίδια ήρθαν να συνεχίσουν.

Και εγώ χάρηκα την πρώτη εβδομάδα των εκλογών, αλλά τελικά φαίνεται ότι μιλάμε ακριβώς για ίδια γεύση.
    Θωμα κανεις πλακα και θα κανω και εγω....
    Ποιο υπολογισμενο κοστος;
    Τα ομολογα που αγοραστηκαν με την περιουσια του ταμειου και κατεληξε πτωχευμενο;
    Και αφου ειναι πτωχευμενο για ποιο λογο συνεισφερω σε ενα ανυπαρκτο εφαπαξ;
    Τα λεφτα αυτα ξερω και εγω να τα αποταμιευσω ή αν θελω να τα τζογαρω οπως οι σωτηρες και μαλιστα με καλυτερες αποδοσεις....
    Λαθος;;;;;
    Ειχαμε γιατρους δικους μας με δικα μας εξοδα και φυσικα εργοδοτων,ποιος τους σταματησε ο Τσιπρας;

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί να πληρώνεις κατεστραμενο ταμείο? Πλάκα κάνεις τώρα ε? Μα φυσικά για να μπορεί να πληρώνει το δημόσιο τις υποχρεώσεις του ρε κουκλε. Τι πιο δικαιο?
    sympether with chiefτης

/

11. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (09-05-15), katsaraios (09-05-15), vagmag (09-05-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί να πληρώνεις κατεστραμενο ταμείο? Πλάκα κάνεις τώρα ε? Μα φυσικά για να μπορεί να πληρώνει το δημόσιο τις υποχρεώσεις του ρε κουκλε. Τι πιο δικαιο?
    Οχι φιλε πληρωνω τα χρεη του πρασινομπλε σωτηρα και φυσικα οι συριζαιοι δεν μπορουν να μην συνεχισουν οτι πιπες εχουν υπογραψει οι προηγουμενοι...
    Αν αλλαξουν ομως εστω και λιγα ή αν δεν πεσουν στα τεσσερα εγω παλι τα ιδια θα λεω...
    Αν και αυτοι υπογραψουν χειροτερες συμφωνιες ή αν αποδειχτει οτι κλεβουν θα βαραμε μαζι.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 09-05-15 στις 16:32

13. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (09-05-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

\Για καντε ενα υπολογισμο.. ποσο ειναι οι εισφορες ολων των ταμειων ποσο//?
    Καμποσα εκατομμυριακια...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η ουσία είναι να σταματήσουν ότι έκαναν οι άλλοι κατς. Αλλά τα ίδια Σκατα είναι και αυτοί και τους βολεύει μλκς σαν και εμάς να τους γεμίζουν τα ταμεία.

Μη λέμε απλά για να λέμε. Εδώ πρέπει να κατηργθουν σημεία και τέρατα για να επέλθει δικαιοσύνη, πράγμα το οποίο δεν γίνεται.

5 μήνες κοιτάνε μόνο πως να πάρουν δανεικά και το αποτέλεσμα είναι να μην ακυρώσουν απολύτως τπτ από αυτά που έλεγαν.

Τα ίδια ακριβώς Σκατα, μην χάνεται το χρόνο σας περιμένοντας να αλλάξει κάτι από το υπάρχον καθεστώς μια αριστερή κυβέρνηση. Και όλοι οι άλλοι αριστερής αντίληψης ήταν.
    sympether with chiefτης

/

16. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katsaraios (09-05-15)

Σελίδα 245 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 145195235243244245246247255295 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP