Σελίδα 38 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 283637383940 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά καλό είναι όλα να λέγονται δημοσίως και ο καθένας από εκεί και ύστερα κάνει ότι νομίζει. Το να μιλάς με γρίφους δεν βοηθάει πουθενά.
    Well said !

Οι γριφοι και τα υποννουμενα μονο αντιπαραθεσεις μπορουν να φερουν ιδιαιτερα δε οταν προερχονται απο ενα νεο μελος με τασεις αμφισβητησης "κατ ευθειαν" για κατι που εχει κανει καποιος αλλος ...

Εαν λοιπον το επιτρεπουν οι κανονισμοι λειτουργιας ανοιξε ενα θεμα και παρουσιασε μας την δουλεια σου ..
    Εδω οπως γραφεις ειναι σα να μας λες μαλακες πως μας κοροιδεψε ο br (ειμαστε ηδη 4-5 ατομα) και πως ηρθες για να σωσεις τους υπολοιπους ...

Συγχωρεσε με εαν αντιλαμβανομαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση (μου) δινεις ...

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά καλό είναι όλα να λέγονται δημοσίως και ο καθένας από εκεί και ύστερα κάνει ότι νομίζει. Το να μιλάς με γρίφους δεν βοηθάει πουθενά. Τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του forum ενδιαφερόμαστε για remap το οποίο αν μπορεί να γίνει αξιόπιστα και υπεύθυνα στην Ελλάδα θα είναι η καλύτερη λύση (και βοηθάμε και έναν συμπατριώτη μας).
    Στο site της εταιρείας πάντως ακόμα δεν αναφέρεται η δυνατότητα βελτίωσης των FXX series και μου έκανε εντύπωση.
    Ερώτηση, υπάρχει dyno όπου ανεβαίνει το αυτοκίνητο και γίνεται το remap ή πριζώνεις την obd, στέλνεις το αρχείο στη Γερμανία και κατόπιν έρχεται το tuningfile για να το περάσεις. Αν ισχύει το δεύτερο, δεν αλλάζει κάτι από το να στείλει κάποιος την ecu στην br ή όπου αλλού για να του περάσουν ένα remap (εκτός ίσως από την πιο άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα).
    μπορει να γινει remap se dyno η χωρις αναλογως τι θελει ο καθενας ,to site απλα δεν εχει ενημερωθει ακομη το ειχαμε ανακοινωσει στην ελληνικη σελιδα ομως

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή Bmw 116

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alpina Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορει να γινει remap se dyno η χωρις αναλογως τι θελει ο καθενας ,to site απλα δεν εχει ενημερωθει ακομη το ειχαμε ανακοινωσει στην ελληνικη σελιδα ομως
    Εδω είναι η καταχώρηση
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Well said !

Οι γριφοι και τα υποννουμενα μονο αντιπαραθεσεις μπορουν να φερουν ιδιαιτερα δε οταν προερχονται απο ενα νεο μελος με τασεις αμφισβητησης "κατ ευθειαν" για κατι που εχει κανει καποιος αλλος ...

Εαν λοιπον το επιτρεπουν οι κανονισμοι λειτουργιας ανοιξε ενα θεμα και παρουσιασε μας την δουλεια σου ..
    Εδω οπως γραφεις ειναι σα να μας λες μαλακες πως μας κοροιδεψε ο br (ειμαστε ηδη 4-5 ατομα) και πως ηρθες για να σωσεις τους υπολοιπους ...

Συγχωρεσε με εαν αντιλαμβανομαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση (μου) δινεις ...
    αγαπητε Blacktan λαθος καταλαβες ποτε δεν αμφισβητισα την εν λογω εταιρια ουτε εσας που επιλεξατε την br ουτε ειμαι ο μεσιας που ηρθε να σωσει τους υπολοιπους, απλως μπορω να προσφερω την ιδια εξυπηρετηση με μια εκπτωση 20 % για τα μελη ,κατα τα αλλα ο καθενας ειναι ελευθερος να φτιαξει το αυτοκινητο του οπου θελει!!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

αγαπητε Blacktan λαθος καταλαβες ποτε δεν αμφισβητισα την εν λογω εταιρια ουτε εσας που επιλεξατε την br ουτε ειμαι ο μεσιας που ηρθε να σωσει τους υπολοιπους, απλως μπορω να προσφερω την ιδια εξυπηρετηση με μια εκπτωση 20 % για τα μελη ,κατα τα αλλα ο καθενας ειναι ελευθερος να φτιαξει το αυτοκινητο του οπου θελει!!!!!!
    Ok , δεν εχω λογο να διαφωνησω μαζι σου ...
    απλα ετσι όπως τα εγραψες , εμενα μου εμοιασαν όπως σου τα περιεγραψα ...
    όπως σου ειπα και πριν , συγχωρα με εάν σε αδικω ... αυτή την εντυπωση αποκομισα όμως ...

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ok , δεν εχω λογο να διαφωνησω μαζι σου ...
    απλα ετσι όπως τα εγραψες , εμενα μου εμοιασαν όπως σου τα περιεγραψα ...
    όπως σου ειπα και πριν , συγχωρα με εάν σε αδικω ... αυτή την εντυπωση αποκομισα όμως ...
    δεν υπαρχει λογος διαφωνιας

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οκ, αυτό έχει ενδιαφέρον. Γιατί μόνο στο dyno μπορούν να γίνουν διορθώσεις στις καμπύλες ιπποδύναμης και ροπής ή να φανούν τυχόν αδυναμίες του προγράμματος. Επίσης φαίνεται πόσο πραγματικά κέρδισε το αυτοκίνητο μετά το remap.

Υπάρχει ξεχωριστό section στο forum όπου οι επαγγελματίες μπορούν να παρουσιάσουν ότι προσφορά θέλουν για τα μέλη. Καλό θα είναι να γράψεις εκεί διεξοδικά τις υπηρεσίες που προσφέρεις ώστε όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί σου. Θα βοηθήσει να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις
    Η αλήθεια είναι ότι όπως είπε και ο blacktan, φάνηκε κάπως ο τρόπος που έγραφες

8. The Following 3 Users Say Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

alpina (07-03-15), Blacktan (07-03-15), mark e92 (20-05-15)

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρις παρεξηγηση, εμεις που στειλαμε ηδη br λογω αγνοιας οπως αποδεικνυεται(αν ισχυουν ολα αυτα) θα μας κανεις μια μετρηση και αν χρειαστει βελτιωση σε μια καλη τιμη(λογικα λιγο πανω απο της δυναμομετρησης)????

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βαγγέλη γιατί αισθάνεσαι ότι την πάτησες? Μια χαρά δεν πάει το αμάξι? Αν θες να κάνεις fine tuning και να δεις πού βρίσκεσαι είναι άλλο θέμα...

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις παρεξηγηση, εμεις που στειλαμε ηδη br λογω αγνοιας οπως αποδεικνυεται(αν ισχυουν ολα αυτα) θα μας κανεις μια μετρηση και αν χρειαστει βελτιωση σε μια καλη τιμη(λογικα λιγο πανω απο της δυναμομετρησης)????
    Ο Mrclouzo έχει δίκιο ότι δεν μας ενοχλεί δεν το πειράζουμε ... Εφόσον το αμάξι λειτουργεί σωστά δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτήν την διαδικασία έξαλλου η Br είναι μια αξιόλογη εταιρία , το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι ένα backup του προγράμματος σε περίπτωση που χαθεί λόγω update

12. The Following User Says Thank You to alpina For This Useful Post:

mark e92 (20-05-15)

Σελίδα 38 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 283637383940 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP