εγω τα εχω με eibach και το αμαξι εχει κινηθει κατα 99% εθνικη...οποτε δεν εχει φαει ιδιαιτερες λακουβες.
εγω τα εχω με eibach και το αμαξι εχει κινηθει κατα 99% εθνικη...οποτε δεν εχει φαει ιδιαιτερες λακουβες.
Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η ιπποδύναμη που εχει το εκάστοτε αμάξι Λευτέρη .
Τραβάει μεγαλύτερα ζόρια
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
deepBLUE (04-02-15)
Εγώ δλδ που έχω κάτι h&r κόκκινα (νομίζω 3,5 πόντους χαμηλώνουν) να μην τα βάλω?
Αμορτισέρ blistein φοράω τώρα με μαμά ελατήρια και 17αρες.
με το αμαξι μου, σε εχω παει βολτα..και πιστευω να καταλαβες λιγα πραγματα.
με τα eibach-bilstein(δεν θυμαμαι κωδικο)...δεν κοπαναει και δεν γερνει ιδιαιτερα.
δεν ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημενος σαν πατημα(εχω μαθει σε πιο στημενα αμαξια), αλλα αυτο εχει να κανει κυριως με την γεωμετρια της αναρτησης και των επιπλεον ρυθμισεων-επεμβασεων περαν των εργοστασιακων. Η ζετα ειναι αμαξι βολτας και οχι για στραμπουλιγμα σε στροφιλικια.
prodigy7 (05-02-15)
Το αμάξι σου ήταν πολύ άνετο κ δεν κοπάναγε-έτριζε καθόλου.Η ανάρτηση σου είναι ιδανική για αμάξι βόλτας.Αν ήταν καμιά 60ρια άλογα παραπάνω τότε θα άλλαζε το πράγμα.
Το θέμα είναι πως τα eibach σου είναι 2,5 cm χαμήλωμα (νομίζω) ενώ τα δικά μου (h&r) 3,5 cm.Συνδυασμό blistein eibach είχα σε προηγούμενο μου αμάξι κ ήταν μια χαρά.Αν ήταν για 2-2,5 πόντους θα τα έβαζα με στάνταρ. Στους 3,5 κολλάω λίγο και φοβάμαι μην αρχίσει να κοπανάει και να τρίζει (τώρα δεν κάνει κιχ)
paganis (07-02-15)
Λοιπόν παίδες τα μαξτρακ μπήκανε, μαζί τους και ότι είχα αναφέρει και στην αρχή του θρεντ συν αποστάτες για τις ρόδες.
Πρώτες εντυπώσεις.. Άλλο αυτοκίνητο σε στήσιμο. Πιο σφιχτό στο δρόμο, ακόμα και σε καλές λακούβες έγινε πολύ προοδευτικό, χωρίς να κοπανάει καθόλου. Το τιμόνι έγινε ακόμα πιο στιβαρό, το λεγόμενο "τρεμλινκ" σταμάτησε εντελώς (να σημειώσω ότι έχουν αλλαχτεί συνεμπλοκ ψαλιδιων με Μ3 όπως μ είπε ο υπεύθυνος του συνεργείου). Όσο για στρίψιμο το πλάκωσα λιγααακι στο δακτυλίδι του σεφ, ναι πριν τον αγώνα, και το αμάξι μπήκε-βγήκε τρένο![]()
Το χαμήλωμα από την άλλη είναι αρκετό, 4+ πόντους μπροστά και 2+ πόντους πίσω (ότι μου πρότεινε το συνεργείο)και φαίνεται πολύ καλό όχι μόνο στο μάτι αλλά και στο κέντρο βάρους του αυτοκινήτου (πριν ήταν κατσίκα σε σχέση με τώρα) Ανεβάζω και φωτογραφίες να το δείτε!
chrisgiapz3 (05-02-15)
Τραίνο το αμάξι τραίνο και η ομάδα!![]()
Όλες οι φώτο είναι πριν κάνουμε μπανάκι...
chrisgiapz3 (05-02-15), deepBLUE (05-02-15), isou (06-02-15), Panos 316T (10-02-15), Vassilis ///M (06-02-15)
Θα σου προτείνα το αμαξι να το εχεις ίδιο ύψος μπρος πίσω .
2 πόντους και εισαι οκ .
Θα τα εχεις ολα![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
compactM3 (05-02-15)