Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Dunlop OR Yokohama

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή Dunlop OR Yokohama

Κατέληξα σε μαμά διαστάσεις 205/55/16

Είμαι ανάμεσα στο Sport bluresponse ( Dunlop )

k στο

ΑΕ50 ( Hokohama )

Ο άνθρωπος που βάζω πάντα λάστιχα μου είπε ότι έχουν βγει θέματα στα dunlop με συχνά ανοίγματα στο λάστιχο. Ξέρετε - έχετε ακούσει κάτι τέτοιο;

Ακούω γνώμες.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

μια φορα εχω βαλει τα γιοκοχαμα και ως τον πρωτο χρονο εκανα υπομονη...μετα αφου αλλου παταγα..αλλου βρισκομουνα ,τα αλλαξα.

3. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Christopherk (29-01-15)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα dunlop τα φοραω σε 205/50/17 στο 46αρι (και σε μεγαλυτερη διασταση αλλα μια σειρα πανω στο μερσεντες). πολυ καλο λαστιχο. δε γλυστραει και το ζεσταινει γρηγορα. 7000χλμ τα εχω. ικανοποιημενος πληρως
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα dunlop τα φοραω σε 205/50/17 στο 46αρι (και σε μεγαλυτερη διασταση αλλα μια σειρα πανω στο μερσεντες). πολυ καλο λαστιχο. δε γλυστραει και το ζεσταινει γρηγορα. 7000χλμ τα εχω. ικανοποιημενος πληρως
    Ευχαριστώ!!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Dunlop ασε τα yokohama εκει που ειναι !!!

7. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

Christopherk (29-01-15)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παλι θα επαναλαβω, χαριν κουβεντας, οτι η επιλογη ελαστικου ειναι ''υποθεση προσωπικη'' για εναν οδηγο! Ενα λαστιχο που για εμενα ειναι τελειο, για καποιον αλλο ειναι ''μαπα''! Για π.χ. ρωτηστε τον Τεο(daywalker) την γνωμη του για τα Yokohama!

Ειδικοτερα αν καποιος ειναι και λιγο ποιο ''ψαγμενος'' οδηγικα, τοτε εχει παρα πολλες παραμετρους στο μυαλο του, οι οποιες διαφερουν απο καποιον που χρησιμοποιει το αυτοκινητο πρωτιστος ως εργαλειο. Επισης, μεγαλο ρολο παιζουν και τα specs του οχηματος! Αλλιως δουλευει το Pilotsport σε Μ3, αλλιως σε 316. Αυτο το εχω μαθει απο τις μοτοσυκλετες, που εκει το φαινομενο ειναι πολυ εντονο ακριβως λογο του ο αναβατης παιζει τεραστιο ρολο στην συμπεριφορα και γιαυτο βλεπαμε θρεντ αμετρητων σελιδων με εντελως αντιδιαμετρικες αποψεις για το ιδιο ελαστικο!

Τωρα θα μου πεις μπορουμε να δοκιμαζουμε και να πειραματιζομαστε με διαφορους τυπους συνεχως? Ιδανικο μεν,δυσκολο δε..Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να παιρνουμε οσες περισσοτερες πληροφοριες γινεται για τους τυπους που μας ενδιαφερουν, οπως διαστασεις, τυπος γομας οπου ειναι εφικτο, τι συμπεριφορα εχει στο στεγνο/βρεγμενο, ποσο γρηγορα ζεσταινεται, αντεχει? Σε τι οχημα το φοραει αυτος που μας το προτεινει και ποιο ειναι το ''στυλ'' οδηγησης του? Γιατι αν αυτος που μας λεει οτι το Χ ελαστικο ειναι βεντουζα και αντεχει και και, αλλα ειναι 70 χρονων, οδηγαει corrola verso(συγνωμη κ.Αλεξη!! χαχαχαχ) και το κοντερ εχει κοφτη στα 80, ε δεν ειναι και ο καταλληλοτερος νομιζω να προτεινει ελαστικα σε καποιον με δυνατο πισωκινητο για π.χ. που ειναι και λιγακι ενθουσιωδης!

just my 2 cents..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

9. The Following 8 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-01-15), Christopherk (29-01-15), ghost-rider (29-01-15), Kazakos Garage (29-01-15), Leonidas_E39 (30-01-15), mormon (30-01-15), Tsakirakos (29-01-15), turbodog (30-01-15)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γι αυτό έχω καταλήξω σε αυτά τα δύο γιατί είναι πάνω στις δυνατότητες του αυτοκινήτου μου.

Απλώς ήθελα να δω μήπως φοράει κάποιος τα ίδια για μια δεύτερη γνώμη.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παλι θα επαναλαβω, χαριν κουβεντας, οτι η επιλογη ελαστικου ειναι ''υποθεση προσωπικη'' για εναν οδηγο! Ενα λαστιχο που για εμενα ειναι τελειο, για καποιον αλλο ειναι ''μαπα''! Για π.χ. ρωτηστε τον Τεο(daywalker) την γνωμη του για τα Yokohama!

Ειδικοτερα αν καποιος ειναι και λιγο ποιο ''ψαγμενος'' οδηγικα, τοτε εχει παρα πολλες παραμετρους στο μυαλο του, οι οποιες διαφερουν απο καποιον που χρησιμοποιει το αυτοκινητο πρωτιστος ως εργαλειο. Επισης, μεγαλο ρολο παιζουν και τα specs του οχηματος! Αλλιως δουλευει το Pilotsport σε Μ3, αλλιως σε 316. Αυτο το εχω μαθει απο τις μοτοσυκλετες, που εκει το φαινομενο ειναι πολυ εντονο ακριβως λογο του ο αναβατης παιζει τεραστιο ρολο στην συμπεριφορα και γιαυτο βλεπαμε θρεντ αμετρητων σελιδων με εντελως αντιδιαμετρικες αποψεις για το ιδιο ελαστικο!

Τωρα θα μου πεις μπορουμε να δοκιμαζουμε και να πειραματιζομαστε με διαφορους τυπους συνεχως? Ιδανικο μεν,δυσκολο δε..Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να παιρνουμε οσες περισσοτερες πληροφοριες γινεται για τους τυπους που μας ενδιαφερουν, οπως διαστασεις, τυπος γομας οπου ειναι εφικτο, τι συμπεριφορα εχει στο στεγνο/βρεγμενο, ποσο γρηγορα ζεσταινεται, αντεχει? Σε τι οχημα το φοραει αυτος που μας το προτεινει και ποιο ειναι το ''στυλ'' οδηγησης του? Γιατι αν αυτος που μας λεει οτι το Χ ελαστικο ειναι βεντουζα και αντεχει και και, αλλα ειναι 70 χρονων, οδηγαει corrola verso(συγνωμη κ.Αλεξη!! χαχαχαχ) και το κοντερ εχει κοφτη στα 80, ε δεν ειναι και ο καταλληλοτερος νομιζω να προτεινει ελαστικα σε καποιον με δυνατο πισωκινητο για π.χ. που ειναι και λιγακι ενθουσιωδης!

just my 2 cents..
    Ναι, για ρωτήστε με...

318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

για λέγε λοιπόν!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Θεωρω τα Yoko τα καλύτερα λάστιχα που έχω φορέσει στο E30 μου.
    Το πέλμα είναι τόσο σκληρό όσο πρέπει για το στυλ οδήγησης μου ώστε να μην σαπουνιάζει όταν υπερθερμανθεί (όπως πάθαιναν τα Michelin και τα TOYO) αλλά ούτε και τόσο σκληρό όσο τα Fulda τα οποία δεν ζεσταίνονταν ποτέ αλλά δεν φαγώθηκαν και ποτέ, απλά κάηκαν.
    Έχουν σκληρά πλαινά το οποίο το θεωρώ ιδανικό και για χαζομπαντούλες αλλά και για στρίψιμο-στίψιμο σε βουνό.
    Η φθορά τους είναι απίστευτα μικρή με την χρήση που τους κάνω.
    Το κράτημα στο στεγνό είναι αλλού, ενώ και στο βρεγμένο είναι πολύ πάνω από τα όρια μου.
    Το θέμα όμως είναι όπως είπε και ο Γιώργος το τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι στυλ οδήγησης έχεις.
    Θεωρώ ότι για καθημερινή οδήγηση και απλές μετακινήσεις οποιοδήποτε φρέσκο-καινουριο λάστιχο κάνει καλα την δουλειά του.
    Το λάστιχο το εκτιμάς και το πληρώνεις για τις πιθανές ειδικές συνθήκες που θα συναντήσεις και θα χρειαστείς το καλό κράτημα ή την σταθερή συμπεριφορά.
    Πες μας λοιπόν για τι χρήση το χρειάζεσαι και αν κάνεις ταρζανιές π.χ. όπως κάνω κι εγω ή οδηγείς ήρεμα σε γενικές γραμμές και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να σου προτείνουμε κι εμείς.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

14. The Following 3 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

georggge46 (30-01-15), Leonidas_E39 (30-01-15), pilot (30-01-15)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP