Σελίδα 185 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 85135175183184185186187195235285 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.841 έως 1.850 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι ριζικά στη χώρα προς το χειρότερο.

Εδώ και καναδυό χρόνια μάλιστα περιμένω να μας σερβίρουν κάποιο νέο πρόσωπο, ώστε να αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου, να σκίσει τα μνημόνια και να πάμε μπροστά. Περίμενα βέβαια ότι και οι προηγούμενες τελευταίες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα είχαν συμμαζέψει το κράτος οπότε και η αλλαγή ηγεσίας, θα έφερνε τη σειρά της ανάπτυξης σε σωστές βάσεις.
    Κάπως όπως άλλαξε η ψυχολογία και η οικονομία της Τουρκίας με τον Ερντογάν, ο οποίος έδιωξε μεν το ΔΝΤ για ψυχολογικούς λόγους, αλλά τήρησε όλα όσα υπέγραψε αυτός και οι προηγούμενοι. Δε λέω ότι είναι σωστή η οικονομική πολιτική της Τουρκίας ή μία μεγάλη φούσκα, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και εμείς μία ψυχολογική αλλαγή και στην οικονομία.

Τέσπα θέλω να πω... ότι καιρό φαντάζομαι ότι μετά τη λιτότητα (που δεν έγινε όπως έπρεπε με το δικό μου σκεπτικό) , θα έρθει η ανάπτυξη με ένα νέο πρόσωπο... (δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτός είναι ο Τσίπρας, τα στέλεχη του και τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ) αλλά , θα δούμε...

Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ
    Δεν είμαι ΝΔ
    Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ
    Δεν είμαι ΚΚΕ
    Δεν είμαι Ανεξάρτητος Έλληνας
    Δεν είμαι Χρυσή Αυγή
    Δεν είμαι Ποτάμι
    κλπ κλπ κλπ

Απορώ με όλους όσους ήταν βαμμένοι, και ακόμα περισσότερο με όσους είναι βαμμένοι.

Ας μην φανατιζόμαστε, ας μην πορωνόμαστε... με κανέναν...
    Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά... και ας κρίνουμε μόνοι μας...

2. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (23-01-15), pilot (24-01-15), Ptboul (23-01-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν είχαμε τα μάτια μας ανοιχτά φίλε, θα καταλαβαιναμε ότι τα πάντα γίνονται για την αναχρηματοδοτηση των κομμάτων και τπτ παραπάνω. Είναι πολλά τα λεφτά. Το ωραίο είναι ότι αυτοί παίρνουν δανεικά και αγύριστα, που στο τέλος τα πληρώνουμε όλοι εμείς. Εγώ δεν θα ψηφίσω. Δεν με εκφράζει κανένας και ούτε θέλω να στηρίξω κάποιον που δε γουστάρω για να στέρηση την ψήφο από τον άλλο που δεν γουστάρω ακόμα περισσότερο.

Κανένα κόμμα δεν θα με σώσει, αντίθετα, όλα μπορούν να κάνουν τα πάντα για να με εξοντώσουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Ptboul (24-01-15), vagmag (23-01-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Unhappy Ηλεία: Πήρε στον τάφο 300.000 ευρώ μέσα σε …μαξιλάρι!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον οσο αφορα τις καταθεσεις εντος.Τα χοντρα χρηματα μαλλον εχουν φυγει απο το 2011 δεν περιμεναν το 2015 για να τα βγαλουν εξω....οι αναληψεις που ακουμε αφορουν μικροποσα που τα πανε σπιτι.

Να ταφεί με το …μαξιλάρι του ζήτησε ένας υπερήλικας σε χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, εντός του έκρυβε έναν ολόκληρο «θησαυρό»!

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός έγινε πριν από λίγες ημέρες, και ήδη καταγράφηκε στην εφ. Πρώτη. Ενω βέβαια συζητείται ακόμη στην εν λόγω τοπική κοινότητα, αφού φαίνεται αλλά και είναι απίστευτο που ο ηλικιωμένος προέβη σε αυτή την πράξη.

- Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας που πλησίαζε τα 90 έτη και πιθανόν κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος του, πήγε σε τράπεζα και έκανε ανάληψη ολόκληρου του ποσού που είχε με τη σύζυγό του, το οποίο ανερχόταν σε περίπου 300.000 ευρώ!

Στη συνέχεια, προφανώς έκρυψε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό στο μαξιλάρι, λέγοντας συγχρόνως στην ανυποψίαστη σύζυγό του πως όταν θα φύγει από τη ζωή, να του το βάλει μαζί στην τελευταία του «κατοικία». Πρόσφατα ο υπερήλικας πέθανε και ετάφη μαζί με το …μαξιλάρι του στο νεκροταφείο του χωριού, παρουσία συγγενικών προσώπων γνωστών και φίλων (το ζευγάρι δεν έχει παιδιά), οι οποίοι δεν μπορούσαν να φανταστούν τι «έπαιρνε» στον κάτω κόσμο ο 90χρονος!

Αναζήτησαν τα χρήματα…

Όμως η γυναίκα και άλλα κοντινά πρόσωπα (ανίψια κλπ.), δεν άργησαν να αντιληφθούν την… ύστατη πράξη του θανόντα, αφού πηγαίνοντας στην τράπεζα ενημερώθηκαν ότι ο ηλικιωμένος είχε «σηκώσει» όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο λογαριασμό, τα οποία ωστόσο δεν υπήρχαν πουθενά.

Ευθύς το μυαλό της ηλικιωμένης συζύγου πήγε στην… τελευταία επιθυμία του άντρα της, να ταφεί δηλαδή με το μαξιλάρι που ήταν το αγαπημένο του! Οι συγγενείς του με έκδηλη την αγωνία για την

«τύχη» των χρημάτων, απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές, όπου εξασφάλισαν άδεια για την εκταφή της σoρού του ηλικιωμένου, προκειμένου να βρουν τα χρήματα που ανήκουν στη σύζυγό του. Τελικά με μεγάλη ανακούφιση όλοι οι …ενδιαφερόμενοι παριστάμενοι στο νεκροταφείο, διαπίστωσαν πως πράγματι τα χρήματα ήταν μέσα στο μαξιλάρι, σκεπτόμενοι ότι μάλλον ο 90χρονος τα ήθελε για τον «άλλο κόσμο», αλλά και να μην τα αφήσει σε κανέναν άλλον, με αυτό τον τρόπο!

Για γελια;; για κλαματα;; τι να πει κανεις...
    Οι δικοι του παντως διαψευδουν τα παντα... για προφανεις λογους!

https://www.iliaoikonomia.gr/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Red face Βασίλης Λεβέντης...

Οι Προφητείες 1992 - 2013
    https://www.youtube.com/watch?v=G8LU...ature=youtu.be

U.S.National Debt Clock

7. The Following 8 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

chrisgiapz3 (24-01-15), gant (24-01-15), mixalis (28-01-15), oldcarskickass (05-02-15), pilot (24-01-15), Ptboul (24-01-15), vagmag (24-01-15), Vassilis ///M (24-01-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τότε όλοι τον κορόιδευαν κ τον έλεγαν τρελό .

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα τα λεφτα στο 6ο λεπτο!!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε δεν πάνε στον διαολο ολοι...μ@λ@κισμεν@. Τόσα χρόνια όλοι τον κορόιδευαν και το ανεβοκατεβαζαν τρελό. Κατόπιν εορτής θυμήθηκαν όλοι τον "τρελο" και τις προφητείες του.

Ηλιθιοι. Βλαμμένη ράτσα είμαστε ρε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (24-01-15), oldcarskickass (05-02-15), paganis (24-01-15), Ptboul (24-01-15), vagmag (24-01-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θυμάμαι κάποτε, όταν ήταν δημοσιογράφος στο STAR o πολύς Παναγιωτόπουλος που του προσέφερε μια μεγάλη πίτσα την ώρα της συνεντευξης για να τον χλευάσει, γιατί πριν από λίγη ώρα του είχε πει πως διάφοροι αχρείοι του στέλνουν πίτσες βλέποντας το τηλ επικοινωνίας του που έτρχε στο κάτω άκρο της οθόνης.

btw για όσους δεν γνωρίζουν είναι πολιτ, μηαχνικός του ΕΜΠ και μάλιστα αριστούχος. Μάλιστα είναι και χομπίστας μουσικός.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

13. The Following 7 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

A8hnaios (24-01-15), Bitz (24-01-15), chrisgiapz3 (24-01-15), doctore (28-01-15), ghost-rider (24-01-15), pilot (24-01-15), vagmag (24-01-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω ημουν ενας απ αυτους... Ριχναμε κατι γελια τοτε στο καναλι 67.. με τους φραπεδες,μπινελικια πιτσες κτλ..

U.S.National Debt Clock

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

θρακομακεδονες εχθες πρωι, εχω παει σε πελατη . Περναει ενα ασημι πεζο 405 με δυο βλακες και καθε λιγα μετρα, πεταγε δεκαδες προεκλογικα φυλλαδια...σε δυο λεπτα ο δρομος ειχε γινει νησιδα της εθνικης απο σκουπιδια. Παω σε αλλον πελατη, και εκει τα ιδια χαλια, φυλλαδια παντου . Στον 3ο πελατη τους ξαναπετυχα να κανουν σκουπιδαριο τους θρακ/νες.
    Μαζεψα ενα φυλλαδιο του ''συμπολιτη'' μας Τσανακλιδη υποψηφιο της ΝΔ..που ζηταει την βοηθεια ολων μας και την κυριακη το πρωι ,θα του πω να παρει τα @ρχιδι@ μας.

16. The Following 7 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

A8hnaios (24-01-15), fanisk (24-01-15), Leonidas_E39 (28-01-15), pilot (24-01-15), Ptboul (24-01-15), scania124 (24-01-15), vagmag (24-01-15)

Σελίδα 185 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 85135175183184185186187195235285 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP