Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 30

Θέμα: BMW, top premium brand!

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ, επειδη το ειπε ο φιλος σου σαν δικαιολογια δε σημαινει οτι ισχυει...
    και για να σου πω και την αληθεια μου φαινεται φαιδρη δικαιολογια.
    διοτι οπως ειπε και ο αρης, δεν γινεται να ειναι "πιο premium" το Q7 απο το Χ5, για παραδειγμα, οντας φθηνοτερο (και εκτος ολων των αλλων βεβαια...)

σε αυτες τι περιπτωσεις παιζουν αλλα πραγματα...
    τι συμφωνιες κανουν οι εταιριες, τι εκπτωσεις και τι παροχες παιρνουν.
    και πανε μετα στα στελεχη και "πουλανε" την πλαστικο-μπουρδα Q7 ως πιο πρεστιζατο απο Bmw...
    κυριολεκτικα για γελια....

ελεος και ημαρτον ρε παιδια...
    που θα ελεγε και ο γιωργος....
    φυσικά και η δική μου γνώμη είναι BMW και πάλι BMW και όπως λες δεν σημαίνει ότι ότι λέει ο Γερμανός έτσι είναι, όμως ας αναφέρω και τη κουβέντα με άλλο Γερμανό ο οποίος μετά απο μεγάλη καριέρα στη Siemens είναι τώρα σε εταιρεία κατασκευής λογισμικού με πελάτες εκ των άλλων την audi, τη BMW και τη Mercedes (λογισμικό οργάνωσης εργοστασίων κτλ).
    Τον ρώτησα τι γνώμη του για τη τριπλέτα audi,mercedes, bmw και η σειρά κατάταξης του είναι audi,mercedes,bmw
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τί τον ρώτησες βρε Πέτρο. Απο Τραπεζικά ξέρει ο άνθρωπος.
    Οχι απο αυτοκίνητα.
    xaxaxaxa σωστά αλλά ο προηγούμενος ξέρει και απο αμάξια

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

και πανε μετα στα στελεχη και "πουλανε" την πλαστικο-μπουρδα Q7 ως πιο πρεστιζατο απο Bmw...
    κυριολεκτικα για γελια....

ελεος και ημαρτον ρε παιδια...
    που θα ελεγε και ο γιωργος....
    έτσι σε θέλω Στάθη 'αλήτη' mod (με τη καλή έννοια)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οπως τα λέει ο Στάθης είναι.
    Αφου σαν στέλεχος της Τράπεζας που είναι του παρέχουν το AUDI με Leasing. Τι να πεί ;;;

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

H audi (VAG) και η mercedes (Daimler) ήταν οι Εταιρίες "κολοσσοί" που τράβηξαν το μεγαλύτερο καναλι (χρεωκοπία) τα τελευταία 5+ χρόνια (δεν εξετάζω την ποιότητα των αυτοκινήτων τους) Με 2-3 "παραλασσόμενους" κινητήρες η καθεμία τράβηξαν τον ανήφορο για 8+ χρόνια στη στη μεσαία κατηγορία. Τράπεζες Οργανισμοί, εταιρίες κλπ. παίρνουν για τα στελέχη τους κάτι καλό, αλλα και φτηνό. Για BMW δεν συμφέρει, διότι δεν "ξεπουλάει" (ακόμα τουλάχιστον) οπότε δεν υπάρχει και θέμα επιλογής BMW μέσω leasing για ένα "στέλεχος" ...ότι γίνεται εδώ με οpel και toyota..
    Η BMW έχει άλλους στόχους και πουλάει για να πληρωθεί, όχι για να σωθεί... γι' αυτό δεν πουλάει και έτοιμα διασκευασμένα ταξί μαζικά με "σουπερ" προσφορές όπως κάνουν οι άλλοι...

Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλη Γερμανίδα στο Πανεπιστήμιο χρόνια πριν μου έλεγε για το διαχωρισμό BMW, Mercedes vs Volkswagen, Audi τα οποία αν και σε κατώτερη κατηγορία ήταν δημοφιλέστερα στη Γερμανία. Είναι υποκειμενικό το κριτήριο αν και αντικειμενικά πλέον Audi, Mercedes, BMW συναγωνίζονται στην premium κατηγορία με - κατά τη γνώμη μου - προβάδισμα της BMW, Mercedes έναντι της Audi (χρόνο με το χρόνο πάντως η Audi κερδίζει έδαφος με πολύ καλά οχήματα όπως τα Q, A5 κλπ).
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κάποιοι ίσως να έχουν αντίρρηση με τον χαρακτηρισμό του Α5 ως 'καλού οχήματος'... Έλαβε την τελευταία (121η) θέση σε έρευνα αξιοπιστίας στη Μεγάλη Βρετανία.

https://www.thisismoney.co.uk/bargai..._id=53949&ct=5

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν εχω ρωτησει κανενα γερμανο τι θεωρει καλυτερο και τι οχι οπως και δε ρωταω και κανενα ελληνα γιατι ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη....απο την αλλη θυμαμαι οτι σε γερμανικους διαγωνισμους περιοδικου αυτοκινητου τα AUDI ερχονταν στη πρωτη θεση σε καθε κατηγορια...η συκγεκριμενη διακριση διαφημιζονταν σε πολλα περιοδικα ελληνικα....το κοινο εκει ηταν πολλαπλασιο απο αντιστοιχο ελληνικο που ερχονταν πρωτα Bmw h Mercedes...βεβαια αν κρινω απο το γεγονος οτι οι Ελληνες(κακομοιροι) επαιρναν 316 σε συντριπτικη πλειοψηφια ενω οι Γερμανοι αγοραζαν μονο καλες εκδοσεις τοτε μαλλον η ψηφος των Γερμανων ειναι πιο εγκυρη για μενα......

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ πάντως επειδή έχω πολλά πάρε δώσε με ξένους λόγο δουλειάς έχω ρωτήσει Γερμανούς και όλοι τα ίδια λένε. Μα εντελώς όλοι (τα τελευταια 2-3 χρόνια)...

θα σου πω τι πάει να πει πιο premium Στάθη: έκανα ερώτηση σε μέλος του Δ.Σ. Γερμανικής τράπεζας γιατί δεν παίρνει καμία μπέμπα επειδή κάθε χρόνο αλλάζει το εταιρικό του Q7 με άλλο Q7 και μου είπε ότι σε τέτοια θέση 'πρέπει' να οδηγάς Mercedes ή Audi
    Χωρίς παρεξήγηση, οι Γερμαναράδες που συννεργάζομαι εγώ μου λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια για την Μέρκ!Ακριβώς τα ίδια!
    Και λέμε για μεγάλες εταιρίες που έχουν παραρτήματα παγκοσμίος.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία πάντως,έχει πέντε Ε91 325.

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό είναι η πραγματική αλήθεια....δεν το λέω επειδή είμαι παγκασμίος γνωστός ως αντιVAGελης....
    Θα ανεβάσω όταν μπορέσω φωτογραφίες από δύο touareg V10 diesel και ένα Q7(2007 και τα τρία)για να καταλάβετε τι εννοώ.
    Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP