To οτι δεν αναγνωριζουμε την επωνυμια ενος προιοντος αυτο δεν το κανει σαβουρα..
Το οτι στα περισσοτερα προιοντα πληρωνουμε νταβατζιλικι τα κοστη προωθησης,θυγατρικων κλπ ειναι γεγονος που σκοπιμα παραβλεπουμε γιατι δεν μας συμφερει να καταλαβαινουμε οταν μας πιανουν κοροιδα..
Το οτι υπαρχει προσβαση στη χαρα και την ικανοποιηση ενος παιδιου, εστω και με δευτερης ποιοτητας παιχνιδια ειναι κατι πολυ σημαντικο και φυσικα κανενας που μεγαλωσε με τα παντα δεν μπορει να το καταλαβει.
Ρωτηστε τους γονεις σας αν και ποσα παιχνιδια ειχαν.θΑ σας πουνε μονο οι πλουσιοι ειχαν αυτο το προνομια..
Εχει κοιταξει ποτε κανεις βιτρινα και να κανει ονειρα (χριστουγεννιατικα) για ενα τανκς ή ενα στρατιωτικο τζιπακι, να το ποθησει πραγματικα. ή εαν και εφοσον το αποκτησει να κοιμαται μαζι του!!!
Λοιπον επειδη οι περισσοτεροι δεν γνωρισατε τιποτα απο αυτα, οταν βλεπετε καταστηματα που πουλανε εστω και φτηνα παιχνιδια να ξερετε οτι η χαρα στο παιδι δεν εχει τιμη και αν χαλασει και ποιο γρηγορα δεν πειραζει..
Τωρα για τα υπολοιπα σχολια και οποιος δεν εχει μπει σε διαδικασια να ζησει την οικογενεια του με οσες αναγκες( ουτε φανταζεστε ποσες ειναι) εχει αυτη, με ενα μισθο ή και με περιστασιακα μεροκαματα και γενικα με χαμηλο εισοδημα, δεν εχει την παραμικρη ιδεα του τι χρειαζεται και οσα λεει δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Απο την αλλη το οτι αγοραζει καποιος απο τα ακριβα δεν αποκλειει το ενδεχομενο να ειναι φτηνος.