Χμμμ μυρίζομαι πρόβλημα με τα κινέζικα τηλέφωνα
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Χμμμ μυρίζομαι πρόβλημα με τα κινέζικα τηλέφωνα
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
........1. Οι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας τηρούν λίστες με τους Διεθνείς Κωδικούς Κινητών Τηλεφώνων (International Mobile Equipment Identity, IMEI) κλεμμένων συσκευών των χρηστών. Η εγγραφή του IMEI ενός κινητού στη λίστα αυτή πραγματοποιείται μετά από σχετική έγγραφη αίτηση των χρηστών, οι οποίοι δήλωσαν νομίμως την κλοπή της συσκευής τους. Κάθε πάροχος ενημερώνει ανά μήνα τους υπόλοιπους παρόχους σχετικά με τα IMEI κλεμμένων συσκευών των χρηστών του. Οι πάροχοι απαγορεύουν την πραγματοποίηση κλήσεων από συσκευή με IMEI που ανήκει στην εν λόγω λίστες.
το γραφω εδω γιατι δεν εχουμε τοπικ με τι εκανα χθες βραδυ..
χθες βραδυ λοιπον ανεβηκα Αθηνα μπουζουκια Κιαμο.ηταν υπεροχα και ο κοσμος εδειχνε να περναει καλα προσπαθωντας να βρει ενα μικρο παραθυρο αισιοδοξιας σε μια μιζερη πραγματικοτητα..δεν θα αναφερω λουλουδια,ο καθενας καλα κανει και τα ξοδευει οπως θελει,ετσι κι αλλιως ουτε ειναι του παροντος(το εχουμε ξανασυζητησει) ουτε ειναι κατακριτεο-απο τη μερια μου..συστηνω ανεπιφυλακτα...
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Περιπολικά με μάτια ηλεκτρονικά
![]()
Kostas_1 (15-02-14)
Άλμα επι κοντώ
31.07.1994 Sergei Bubka 6m.15
15.02.2014 Renaul Lavillenie 6m.16, παρουσία του ίδιου του "Τσάρου"!
aristent (15-02-14), BILL007 (15-02-14), jkourkoulis (16-02-14), Panos 316T (17-02-14)
aristent (15-02-14)
Εγω εφερα τις προαλλες δυο τετοια true octa-core 32GB.Αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα με ΙΜΕΙ καθως η THL ειναι γνωστη εταιρια , εκτος Ελλαδας τουλαχιστον.
https://www.minideal.net/thl-t200-tr...-32gb-rom.html