Απαισιοδοξία βλέπω πάντως ... Γιατί ρε παδιά? μην μας παίρνει από κάτω... δεν έχουμε να χάσουμε κάτι... μια προσπάθεια είναι! και πολύ πιο εύκολη προσπάθεια από πχ του να βγούμε από την οικονομική κρίση...![]()
Απαισιοδοξία βλέπω πάντως ... Γιατί ρε παδιά? μην μας παίρνει από κάτω... δεν έχουμε να χάσουμε κάτι... μια προσπάθεια είναι! και πολύ πιο εύκολη προσπάθεια από πχ του να βγούμε από την οικονομική κρίση...![]()
Μαζί σου Νίκο!!!!!!![]()
![]()
![]()
Κοιτάξτε και τον κάδο που πηγαίνουν τα spam για παν ενδεχόμενο. Εμένα μέσα σε μια ώρα μου'χε έρθει πάντως.
επειδή ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τα δώσουν οι Άγγλοι αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ανοίξει ένα παράρτημα του Αγγλικού μουσείου μέσα στο μουσείο της Ακρόπολης αλλά και αυτό δύσκολο αφού εδώ διάβασα ότι όλα τα λεφτά στο μουσείο τους είναι τα μάρμαρα και τίποτα άλλο
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Εγω παντως την εριξα και οτι βγει.
Ενα κλικ ειναι, ας το κανουμε δεν τρεχει κατι.
BILL007 (19-04-10)
Και εγώ ψήφισα...αποστέλλει ένα μήνυμα στο mailbox όπου πατώντας (click) στο σύνδεσμο που μας παραθέτει ολοκληρώνεται η διαδικασία της ψηφοφορίας.
26051 μεχρι τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 19-04-10 στις 20:04
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
Ενημέρωση
Πλέον είμαστε και επίσημα καταχωρημένοι ως υποστηρικτές διαδικτύου αυτής της προσπάθειας![]()
![]()
https://www.bringthemback.org/Pages/...Diadiktuo.aspx
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 22-04-10 στις 14:04
yannisv (22-04-10)
Μπράβο Βασίλη!!
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway