Άντε μας αναψατε φωτιές......
Άντε μας αναψατε φωτιές......
mitsos_chania (14-01-14)
πολυ ενδιαφερον thread
αντε να παιρνουμε ιδεες 350 και σημερα...
Bazil Van Sinner (14-01-14), scania124 (15-01-14)
με τα σημερινά προγράμματα που κυκλοφορούν λίγο πολύ φτάνουν το μοτέρ στα 250. αυτό που υποθέτω είναι ότι οι προγραμματιστές δεν μπαίνουν στον κόπο να πειράξουν όλους τους χάρτες γιατί μάλλον χρειάζεται ειδικές γνώσεις.
προφανώς η bmw χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετικό λογισμικό σε κάθε τεστ.
το αμερικάνικο zhp είχε άλλο λογισμικό και διαφορετικούς εκκεντροφόρους. 10 άλογα παραπάνω.
ζαχαρία ο κομπρέσσορας θα μπαχθεί σύντομα αφού βγάλω άκρη πρώτα με τον προγραμματισμό. επίσης θα φλασαριστεί προκαταβολικά ο εγκέφαλος με eu2 λογισμικό.
BILL007 (14-01-14)
Νομίζω τα έχουμε πει ξανά κι άλλες φορές......προγραμμα, φίλτρο, εξατμιση, εκκεντροφορους.....άντε και πεταλούδα με τροχαλιες.....260 αλογάκια......
Mετραει το προγραμμα.
Και οι αμερικανοι στα προγραμματα παιζουν τα μανικια τους.
Kostas Maras (14-01-14)
Το μόνο που μένει......είναι να βρούμε το προγραμμα τους..........ψάχνω απο χθες στο νετ....
Το δικό μου προγραμμα είναι made German απο βελτιωτή........(που έχει καεί απο αστοχίες στο παρελθόν)........και ύστερα απο ψάξιμο απο no name προγραμματιστή.......μου έδωσε 20 άλογα μόνο απο το προγραμμα........και τώρα ίσως.....σίγουρα κάποια παιδιά πουν ότι είναι πολλά αλλα αν βασιστώ στα γραφόμενα του stefm5 τότε.....ναι είναι αλήθεια........