Θα ανεβάσω εγώ αύριο φωτός.είναι ένα ζευγάρι στην περιοχή που κάνει αυτή τη δουλεία.ξάδερφος μου έκανε πολλά πλαστικά στο ινοβα του..
Θα ανεβάσω εγώ αύριο φωτός.είναι ένα ζευγάρι στην περιοχή που κάνει αυτή τη δουλεία.ξάδερφος μου έκανε πολλά πλαστικά στο ινοβα του..
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
BILL007 (13-12-13)
https://www.facebook.com/sourcesoundcarbon?fref=ts
το ινοβα ειναι του ξαδερφου μου.δεν ξερω καθολου απο κοστος.δουλεια παντως πολυ καλη..
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
BILL007 (14-12-13)
Αγόρασα εγώ απο ebay. Επειδή όμως (μάλλον) πήρα φτηνά υλικά δε μπορούσα εύκολα να κάνω το carbon υγρό, όσο σπρέι κ να έριχνα. Ασε που πήρα καταλάθος κάρμπον που δεν είχε το "άσπρο" μεσα κ έπρεπε να βάψω άσπρο ότι αντικείμενο ήθελα να πειραματιστώ![]()
Βαρέθηκα να μη μπορώ να το πετύχω....1-2 κομμάτια που θέλω να κάνω ή θα τα κάνω στο paintbull ή στον Πέττα ή αν κάνει κανένας απο εδώ που μένει Αθήνα κ θέλει να βοηθήσει ας το πεί :P
BILL007 (14-12-13)
Παιδια ειχα κανει εγω τα καπακια απο τους καθρεπτες με υδατογραφημα σε γνωστο μαγαζι,60 ευρω κ τα δυο.Μπορει το βραδυ να ανεβασω φωτο αν θελετε...
Ι donut understeer...
BILL007 (14-12-13)
πριν
μετα
![]()
BILL007 (14-12-13)
Δεν ξερω αν φαινεται καλα
Ι donut understeer...
BILL007 (14-12-13), michaelp900 (14-12-13), Ptboul (17-12-13), sierra (15-12-13)