Φίλοι γεια σας και πάλι. Πήρα το αμάξι από το συνεργείο και μου κάνει ακριβός αυτό που φαίνεται στα παρακάτω, χωρίς να μου ανάψει λαμπάκι κινητήρα. Τί λέτε?
Φίλοι γεια σας και πάλι. Πήρα το αμάξι από το συνεργείο και μου κάνει ακριβός αυτό που φαίνεται στα παρακάτω, χωρίς να μου ανάψει λαμπάκι κινητήρα. Τί λέτε?
Εν τέλει τι έχεις κάνει με τους αισθητήρες θερμοκρασίας???
tasos.kamv (13-11-13)
Θερμοκρασία οκ. Έφτεγε η φίσα της βαλβίδας. Αλλάχτησε η φίσα και όλα οκ. Κόστος 0.![]()
Διάγνωση αντιπρωσοπίας για το ρετάρισμα = λ και οι δύο. Τί λέτε?
Το έβαλαν σε διαγνωστικό και έβγαλε πρόβλημα στους Λ.
Ας του αλλάξουν με δικιά τους ευθύν
η και εάν στρώσει τότε τα πλυρώνεις !
Αλλά κάτι μου λέει ότι είναι αισθυτήρας θερμοκρασίας , διότι στο κάνει στο ξεκίνημα και μετα στρώνει .
Ετσι δέν είναι ????!!
Εάν ήτανε χαλασμένη η ΛΑΜΔΑ θα εβγαζε σφάλμα .Αλλα μπορούνε να τους μετρήσουνε με ένα πολύμετρο και ένα καμινέτο !!
tasos.kamv (13-11-13)
Φίλε Ε46 1800 τοποθέτησε ο μάστορας στην αντιπροσωπεία καινούργιους και δοκίμασε. Το αμάξι έστρωσε και διορθώθηκαν και οι εκπομπές καυσαερίων σε κανονικά όρια, γιατί είχα καυσαέρια (δεν γνωρίζω τιμές). Ρώτησα με τον ΜΑΦ τι παίζει αν είναι καλά και με βεβαίωσε ότι είναι εντάξει. Τώρα το κόστος για την αλλαγή τους είναι 400 Ευρώ μαζί με τοποθέτηση. Επειδή τώρα δεν υπάρχουν το αφήνω. Επίσης τον ρώτησα αν τελικά δεν φταίνε οι λ και πληρώσω το τετρακοσάρι και το πρόβλημα δεν λυθεί τι γίνεται? Με διαβεβαίωσε ότι αν σε ένα μήνα από την αλλαγή ξανακάνει το ίδιο πρόβλημα τότε δεν θα το χρεωθώ εγώ. Επειδή το τετρακοσάρι το θεωρώ υπέρογκο ποσό για τους λ γνωρίζει κάποιος ποιους λ φοράω? Καμιά τιμή? Κανένα κατάστημα?![]()
Λοιπόν αφού είναι τόσο σίγουροι προχώρα στην αλλαγή ..
https://bmwfans.info/parts-catalog
Στην παραπάνω σελίδα βάλε το VIN απο το αμάξι σου και θα δείς τι ακριβώς
φοράει ..![]()
Φίλε oldcarskickass σε σταθερές στροφές στο ρελαντί είναι περίπου 94 psi περίπου σταθερή η πίεση. Η αντλία βενζίμης. Την αντλία κενού? Ποιά είναι? Αν εννοής για το σεβρό ναι την κοίταξα δεν χάνει πίεση.
Φίλοι επειδή η προηγουμένη μηχανή που είχα έκαιγε λάδια, (στα 10.000 χλμ περίπου 3 λίτρα λάδι )σκέπτομαι μήπως ο καταλύτης μπούκωσε και ίσος να είναι ο λόγος που μου χάλασε τον λ . Ισχύει? Το λέω αυτό επειδή από τον καυαλύτη και μπροστά το αμάξι εκπέμπει πολύ ζέστη ενώ από τον καταλύτη και πίσω είναι ποιο κρύο. Αν χρειαστώ καταλύτη τι προτείνεται?