Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: Willy's M38

Rides
    1

Quote Originally Posted by aristent View Post
    ..εκτος εαν βγαλεις πινακιδες(φιλπα νομιζω οτι βγαινουν) και το κυκλοφορεις νομιμα:
    ποιος το είπε αυτό;

Rides
    1

Ναι θα βγάλει και θα το κυκλοφορεί μόνο σε event ιστορικών και για συντήρηση

3. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

mark e92 (30-10-2013), TSAF (30-10-2013)

Rides
    1

οπως ειπα ψαξε για ενα επαγγελματικο LR ωστε να εχεις μονο τα 105 τον χρονο και θα εισαι μια χαρα. Αμα θες Αμερικανια παρε ενα Κ5 blazer. Μια χαρα θα εισαι.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

5. The Following User Says Thank You to TSAF For This Useful Post:

BILL007 (30-10-2013)

Rides
    1

Quote Originally Posted by playmaker View Post
    αξιζει ο γνωστος μου που εχει ριξει πανω απο 20.000 ειναι πιο μουρατος και απο porshe
    μιλαμε για σωστα πραγματα οχι καγκουριες οπως ειπε ο paganis συμφωνω μαζι του ορμα
    Ρε φίλε δεν παίζεσαι έχεις πρόβλημα με τα Porsche τελικά..
    Quote Originally Posted by teo21 View Post
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

7. The Following User Says Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

playmaker (30-10-2013)

Rides
    0

Και ομωσ τα αγαπαω

9. The Following User Says Thank You to playmaker For This Useful Post:

Vasilis M3 (30-10-2013)

Rides
    0

Quote Originally Posted by TSAF View Post
    οπως ειπα ψαξε για ενα επαγγελματικο LR ωστε να εχεις μονο τα 105 τον χρονο και θα εισαι μια χαρα. Αμα θες Αμερικανια παρε ενα Κ5 blazer. Μια χαρα θα εισαι.

Rides
    1

Quote Originally Posted by playmaker View Post
    αξιζει ο γνωστος μου που εχει ριξει πανω απο 20.000 ειναι πιο μουρατος και απο porshe
    μιλαμε για σωστα πραγματα οχι καγκουριες οπως ειπε ο paganis συμφωνω μαζι του ορμα
    πριν δωσω τον 64αρι σκαραβαιο μου, οταν εβγαινα βολτα για να γραψει καποια χλμ...τα βλεμματα ηταν στραμμενα πανω του..
    τωρα που θα βγαλω τον 59αρι στον δρομο..και θα ειναι στην πενα, ας ερθει το πορσε διπλα , να δουμε ποιο θα κοιτανε..

12. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

playmaker (30-10-2013)

Rides
    0

Είχε ένα πολύ καλό Κ5 στο car βενζίνη τρελό εργαλείο, να το πάρεις να βγάλεις γούστα and you can drive like a farmer

Rides
    1

Quote Originally Posted by dafidack View Post
    Λιακο,αν εχεις λεφτα για πεταμα εχω κατι ψιλοεκρεμμοτητες σε εφορια,δανεια κτλ.
    Βασίλη όταν ξεμπερδέψω απ' όλα θα σου κάνω δώρο ένα μοτεράκι Μ5 αφου λεφτά υπάρχουν...! Να βγάζει αφρούς ο Άρης!!!

Quote Originally Posted by Andri View Post
    Λιάκο, βάλε προτεραιότητες στο τι πραγματικά θέλεις να κάνεις....
    Αν θέλεις να φτιάξεις το 36αρι Μ3 που μου έλεγες επικεντρώσου εκεί και άσε τα περιττά έξοδα σε κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις άμεσα.
    Είναι άλλο θέμα να κοιτάς τι θα μπάξεις πρώτα στο 36αρι και άλλο να μου πας από το ένα όχημα στο άλλο.
    Ακόμα και για το Μ3 εμένα η άποψη μου είναι άλλη και στο έχω πει, αν θέλεις Μ3 πάρε γνήσιο αλλά η απόφαση είναι καθαρά δική σου.

Ξέρεις ότι σου τα λέω όλα φιλικά αφού δεν θέλω να πεις θα κάνω 10 πράγματα και δεν κάνεις ούτε 2 στο τέλος αφού χρόνος και χρήμα δεν περισσεύουν σε κανέναν μας.
    Αντρίκο δίκιο έχεις, κι εγώ αυτό φοβάμαι και το σκέφτομαι να κάνω την κίνηση, μην πάει "πισω" το project να κάνω το 36άρι Μ3 γιατί μετά θα γίνουν όλα μαζί μπάχαλο και δεν θα καταφέρω να βγάλω τίποτα απο τα δύο σωστό όπως το θέλω...

Όσο για το 36άρι δεν παίρνω άλλο... Ξέρω ότι μπορεί να συμφέρει οικονομικά αλλά και πάλι είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρω τι κομμάτι θα πάρω και απο 'κει που πάω για καλύτερα μπορεί να "ξηλωθώ" διορθώνοντας τα σπασμένα του προηγούμενου...

Τουλάχιστον τώρα έχω καλό εργαλείο στα χέρια μου και θα ξέρω σε κάθε βήμα της βελτίωσης τι θα υπάρχει πάνω και με πόση προσοχή και μεράκι θα γίνει...

Quote Originally Posted by dark knight View Post
    αν θες να το κανεις σωστο και πληρες ,που καθως προχωραει θα το θες.ειδικα αν ερθεις σε επαφη με αλλους κατοχους που θα το εχουν σε αριστη κατασταση.σε τετοια ιστορικα αυτοκινητα την διαφορα την κανουν εκεινα που ειναι πληρη και οχι τα προχειροφτιαγμενα που απλως κινουνται.και η διαφορα ενος ημιτελους με ενα καλο προυποθετει εκτος απο χρημα,χρονο και υπομονη.εκτος των αλλων θα ειναι ενα οχημα ελευθερου χρονου κυριως το καλοκαιρι και για μικρες αποστασεις.με το ε36 θα περνας περισσοτερο χρονο και την καθε αναβαθμιση θα την εισπρατεις πιο αμεσα σαν οδηγικη ευχαριστηση.προσωπικα θα επελεγα την αναβαθμιση της ε36
    Κι εγώ όπως το βλέπω μάλλον θα αναβάλλω την τρέλα μου για το Μ38 προσωρινά για χάρη της μπέμπας γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο, θέλω να την κάνω "κτήνος" και είναι μπόλικα αυτά που πρέπει να κάνω... Δεν πρέπει να υπάρχουν καθυστερήσεις, το έχω βάλει στόχο...

Quote Originally Posted by TSAF View Post
    Aν πάρω θα είναι αποκλειστικά και μόνο Μ38 γιατί έχω "φάει κόλλημα"...

Και όπως προαναφέρθηκε συμφωνώ απολύτως ότι κατα 99% θα παρασυρθώ και θα θέλω να γίνει όλο και καλύτερο ειδικά βλέποντας άλλα παρόμοια σε καλύτερη κατάσταση και πιο προσεγμένα και μετά δεν θα συμμαζεύομαι... Και όπως είπε και ο aristent και αν καθυστερήσει και λίγο δεν έγινε και τίποτα ούτε θα χαθούν τα τζιπάκια...
    Last edited by HLIAS - E36; 30-10-2013 at 22:54.
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    0

Βρήκα και κάτι άλλο https://www.armytrucks.gr
    ///M-POWER

16. The Following 2 Users Say Thank You to KalpasM3 For This Useful Post:

BILL007 (31-10-2013), HLIAS - E36 (31-10-2013)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast