Εύχομαι περαστικά,φίλε μου.
Ταχεία ανάρρωση και ψυχολογική-υλική αποκατάσταση.
Άναψε και ένα κεράκι στον Άγιο Χριστόφορο,γιατί γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας,μια που το έζησες,ότι αν το χτύπημα ήταν μετωπικό ή από την πλευρά του οδηγού,χωρίς να φοράς ζώνη ασφαλείας,όπως αναφέρεις,οι συνέπειες ενδεχομένως να ήταν διαφορετικές.
Μια που το "κυνηγάς",όπως είπες,κάνε και μία μικτή ασφάλεια στο επόμενο αυτοκίνητο.
Παρεμπιπτόντως,έχοντας προηγούμενη εμπειρία και από τα SP3,που είναι υποδειγματικά στο βρεγμένο,χωρίς να θέλω να γενικευω καταστάσεις, προσωπικά τα SP5 τα θεωρώ εντελώς αναξιόπιστα σε βροχή (μου έχει τύχει περιστατικό,σε ανύποπτο χρόνο,χωρίς να το προκαλέσω και ευτυχώς που το DSC ήταν ενεργοποιημένο και με "μάζεψε").
Όλοι έχουμε τις "κακές στιγμές" μας, απλά παίρνουμε όσα προληπτικά μέτρα μπορούμε,για να περιορίσουμε τις συνέπειες.
Εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
aristent (27-09-13), chrisgiapz3 (28-09-13), Christopherk (27-09-13), nikos1400 (30-09-13), PANOS-E60 (27-09-13)
Αυτό που θα ήθελα είναι όποιος γνωρίζει κάποιον που κάνει τέτοιες δουλειές με ανταλλακτικά θα με βοηθούσε πολύ
Στο συνεργείο σου ρώταΣίγουρα θα ξέρει να σου πει αρκετούς αφού συνήθως συνεργάζονται.
Φίλε μου πάντα σιδερένιος!!!
Μη σκας και μη μασάς!!!Προχώρα για το επόμενο και να θυμάσαι πάντα ζώνη στο αμάξι και κράνος στο μηχανάκι![]()
Christopherk (29-09-13), trifonas (29-09-13)
περαστικα......και να αναψεις και κανα κερακι......
Christopherk (29-09-13)
Eγω δεν καταλαβαινω κατι..... το DSC...αν φας μια γλίστρα..ασχετα με το αν πηγαινεις σαν χάρος ή αν πάτησες σε νερα κλπ....ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ...??και γλυτωνεις απο ολα..???η κανει ρεσετ την κακια στιγμη...??????
Χαλαρώστε λιγο...ολοι μας έχουμε κανεις βλακείες ...ηθελημένα η άθελα μας....βουτηχτέ τα δάχτυλα σας στο μυαλό σας πριν γράψετε ...και καντε τουμπες να μην σας κατσει η στραβη..!!!
Μην το φτιαξεις....με 4.000 και οσα θα πιασει το δικο σου...χτυπας αλλο...!!!!
panose30 (30-09-13)
Πανω απ'ολα εσυ να σαι καλα
Μπραβο σου που το μοιραστηκες μαζι μας πρωτον γιατι παραδεχθηκες το λαθος και δευτερον προς παραδειγματισμο. Τουλαχιστον εμενα ( και πιστευω ολους) το γεγονος αυτο με "ταρακουνησε" γιατι και εγω κανω τις ταρζανιες μου και πολλες φορες μπορει να οδηγω σωστα, αλλα σωστα ισως για πιστα και οχι για δρομους ( αν καταλαβες τι εννοω)!
Τεσπα καλα να ειμαστε και προκαταβολικα μεγεια σου για το καινουριο σου εργαλειο οταν αυτο με το καλο ερθει ( μην παραστρατησεις ομως.......BMW //)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bassakos (30-09-13), BILL007 (30-09-13), chrisgiapz3 (30-09-13), Christopherk (30-09-13), nik200 (30-09-13)
Bassakos (30-09-13), BILL007 (30-09-13), Christopherk (30-09-13)