Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 96

Θέμα: Με'γεια μου...

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακου και μια ωραια προταση να τη σκεφτεις.....Βγαλε απο τ'αμαξι σου μηχανικα μερη που εχουν επιβιωσει,μοτερ-φρενα-σασμαν κτλ και παρε μια καροτσα Ε30 και περνα τα πανω,παρεα μ'ενα μπλοκε!Ετσι θα'χεις ενα αυτοκινητο,που θα μπορεις να μαθεις πραγματικα να οδηγεις και να το χαρεις εντος(πρωτα απ'ολα) κι εκτος πιστας(μετεπειτα)

Δεν έχω σκοπό να πλεξω σε κάτι τέτοιο αλλά σε ευχαριστώ.
    Θα προτιμήσω να προχωρήσω στην αγορά ενός επόμενου αυτοκινήτου.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εύχομαι περαστικά,φίλε μου.
    Ταχεία ανάρρωση και ψυχολογική-υλική αποκατάσταση.
    Άναψε και ένα κεράκι στον Άγιο Χριστόφορο,γιατί γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας,μια που το έζησες,ότι αν το χτύπημα ήταν μετωπικό ή από την πλευρά του οδηγού,χωρίς να φοράς ζώνη ασφαλείας,όπως αναφέρεις,οι συνέπειες ενδεχομένως να ήταν διαφορετικές.
    Μια που το "κυνηγάς",όπως είπες,κάνε και μία μικτή ασφάλεια στο επόμενο αυτοκίνητο.
    Παρεμπιπτόντως,έχοντας προηγούμενη εμπειρία και από τα SP3,που είναι υποδειγματικά στο βρεγμένο,χωρίς να θέλω να γενικευω καταστάσεις, προσωπικά τα SP5 τα θεωρώ εντελώς αναξιόπιστα σε βροχή (μου έχει τύχει περιστατικό,σε ανύποπτο χρόνο,χωρίς να το προκαλέσω και ευτυχώς που το DSC ήταν ενεργοποιημένο και με "μάζεψε").
    Όλοι έχουμε τις "κακές στιγμές" μας, απλά παίρνουμε όσα προληπτικά μέτρα μπορούμε,για να περιορίσουμε τις συνέπειες.
    Εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.

3. The Following 5 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

aristent (27-09-13), chrisgiapz3 (28-09-13), Christopherk (27-09-13), nikos1400 (30-09-13), PANOS-E60 (27-09-13)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό που θα ήθελα είναι όποιος γνωρίζει κάποιον που κάνει τέτοιες δουλειές με ανταλλακτικά θα με βοηθούσε πολύ

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο συνεργείο σου ρώτα Σίγουρα θα ξέρει να σου πει αρκετούς αφού συνήθως συνεργάζονται.

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου πάντα σιδερένιος!!!

Μη σκας και μη μασάς!!!Προχώρα για το επόμενο και να θυμάσαι πάντα ζώνη στο αμάξι και κράνος στο μηχανάκι

7. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

Christopherk (29-09-13), trifonas (29-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

περαστικα......και να αναψεις και κανα κερακι......

9. The Following User Says Thank You to giannis79 For This Useful Post:

Christopherk (29-09-13)

Περιοχή
    βριλησσια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Eγω δεν καταλαβαινω κατι..... το DSC...αν φας μια γλίστρα..ασχετα με το αν πηγαινεις σαν χάρος ή αν πάτησες σε νερα κλπ....ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ...??και γλυτωνεις απο ολα..???η κανει ρεσετ την κακια στιγμη...??????

Χαλαρώστε λιγο...ολοι μας έχουμε κανεις βλακείες ...ηθελημένα η άθελα μας....βουτηχτέ τα δάχτυλα σας στο μυαλό σας πριν γράψετε ...και καντε τουμπες να μην σας κατσει η στραβη..!!!

Μην το φτιαξεις....με 4.000 και οσα θα πιασει το δικο σου...χτυπας αλλο...!!!!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο saikoe39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eγω δεν καταλαβαινω κατι..... το DSC...αν φας μια γλίστρα..ασχετα με το αν πηγαινεις σαν χάρος ή αν πάτησες σε νερα κλπ....ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ...??και γλυτωνεις απο ολα..???η κανει ρεσετ την κακια στιγμη...??????

Χαλαρώστε λιγο...ολοι μας έχουμε κανεις βλακείες ...ηθελημένα η άθελα μας....βουτηχτέ τα δάχτυλα σας στο μυαλό σας πριν γράψετε ...και καντε τουμπες να μην σας κατσει η στραβη..!!!

Μην το φτιαξεις....με 4.000 και οσα θα πιασει το δικο σου...χτυπας αλλο...!!!!
    Δεν χρειαζεται να κανεις τουμπες για να μη σου κατσει στραβη, να προσεχεις λιγο παραπανω χρειαζεται. Ο Χριστοφορος με αυτα που εγραψε δεν προσεχε προφανως, τυχερος ηταν.

12. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

panose30 (30-09-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πανω απ'ολα εσυ να σαι καλα
    Μπραβο σου που το μοιραστηκες μαζι μας πρωτον γιατι παραδεχθηκες το λαθος και δευτερον προς παραδειγματισμο. Τουλαχιστον εμενα ( και πιστευω ολους) το γεγονος αυτο με "ταρακουνησε" γιατι και εγω κανω τις ταρζανιες μου και πολλες φορες μπορει να οδηγω σωστα, αλλα σωστα ισως για πιστα και οχι για δρομους ( αν καταλαβες τι εννοω)!
    Τεσπα καλα να ειμαστε και προκαταβολικα μεγεια σου για το καινουριο σου εργαλειο οταν αυτο με το καλο ερθει ( μην παραστρατησεις ομως.......BMW // )
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

14. The Following 5 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Bassakos (30-09-13), BILL007 (30-09-13), chrisgiapz3 (30-09-13), Christopherk (30-09-13), nik200 (30-09-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανω απ'ολα εσυ να σαι καλα
    Μπραβο σου που το μοιραστηκες μαζι μας πρωτον γιατι παραδεχθηκες το λαθος και δευτερον προς παραδειγματισμο. Τουλαχιστον εμενα ( και πιστευω ολους) το γεγονος αυτο με "ταρακουνησε" γιατι και εγω κανω τις ταρζανιες μου και πολλες φορες μπορει να οδηγω σωστα, αλλα σωστα ισως για πιστα και οχι για δρομους ( αν καταλαβες τι εννοω)!
    Τεσπα καλα να ειμαστε και προκαταβολικα μεγεια σου για το καινουριο σου εργαλειο οταν αυτο με το καλο ερθει ( μην παραστρατησεις ομως.......BMW // )
    +10000000000
    μπραβο στο φιλο που ειχε το θαρρος να βγει να πει τι του συνεβη και να παραδεχτει το λαθος...!! μας βοηθαει και εμας να παραδειγματιστουμε!!!

16. The Following 3 Users Say Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

Bassakos (30-09-13), BILL007 (30-09-13), Christopherk (30-09-13)

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP