Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Ελαστικά Μ5 Ε60 προτάσεις

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Exclamation Ελαστικά Μ5 Ε60 προτάσεις

Ανοίγω αυτό το θέμα για να ακουστούν και να συζητηθούν απόψεις περί τοποθέτησης ελαστικών σε Μ5 Ε60 .
    Οι διαστάσεις ειναι :
    285/35/19 και 255/40/19
    Ποια η γνώμη σας, ποιές οι προτάσεις σας επι του θέματος .
    Ασφαλώς η κάθε εταιρία έχει χαρακτηριστικά για τα ελαστικά της και βοηθούν στο να έχει κανείς μια εικόνα , αλλά δεν είμαι τοσο σίγουρος οτι τα χαρακτηριστικά αυτά στη πράξη είναι ίδια με την άποψη που πιθανό να έχει σχηματίσει ο κάθε οδηγός .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω φοράω Dunlop max race
    Και ειμαι πολυ ευχαριστημένος !
    Στη τελική εσυ ξέρεις τις ανάγκες του αυτο/του σου !

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και επειδή η άποψη του κάθε οδηγού δεν σημαίνει ότι είναι και η απόλυτα ορθή, αφού είναι αρκετοί οι λόγοι που την επηρεάζουν, όπως στυλ οδήγησης, ποιότητα δρόμων, στήσιμο αυτοκινήτου κλπ. προσπαθώ να βρώ τεστ δοκιμής έγκριτών αυτοκινητιστικών εντύπων.
    Επίσης σε κάποια η κάποιες διαστάσεις το λάστιχο μιας εταιρείας να υπερτερεί και σε άλλες να μειονεκτεί. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και στις επιμέρους δοκιμές, όπως στεγνό η βρεγμένο, σλαλομ, στροφές, φρενάρισμα, απόσταση ακινητοποίησης, θόρυβο κύλισης κλπ.

Τώρα με την ερώτηση σου Βαγγέλη το θέμα είναι, το πόσοι από δώ μέσα φορούν τέτοιες γιγάντιες διαστάσεις.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following 6 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

aristent (26-09-13), BILL007 (26-09-13), deepBLUE (26-09-13), Panos 316T (27-09-13), playmaker (30-09-13), ΔημήτρηςΜ3 (26-09-13)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

255-35-19 εμπρος
    285-30-19 πίσω κύριε Γιώργο !

6. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

gant (26-09-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η σκέψη μου για τη συζήτηση αυτή δεν είναι με γνώμονα ειδικές συνθήκες αλλά ελαστικά που θα φορούσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για νορμάλ καθημερινή χρήση all weather .
    Βέβαια το οτι το αμάξι μπορεί να τρέξει με τη πρώτη ευκαιρία ,σε ένα ταξίδι μιά βόλτα είναι δεδομένο και γι αυτό τα όποια ελαστικά έχουν υψηλό δείκτη .
    Ένα θέμα - πρόβλημα που προσωπικά εχω αρκετές φορές συναντήσει σε διάφορα αυτοκίνητα είναι αυτό του θορύβου που βγάζουν κάποια ελαστικά σε σημείο ενοχλητικό αλλά και που να σε βάζει σε σκέψεις πως κάτι τρέχει με το αμάξι.
    Νομίζω πώς κάτι τέτοιο λίγο πολύ όλοι μας έχουμε συναντήσει στην αυτοκινητιστική μας πορεία .
    Αυτό λοιπόν το θέμα του θορύβου για μένα είναι απολύτως αποτρεπτικό ας πούμε στο να διάλεγα Michelin ps3.
    Γιά άλλους πάλι είναι το καλύτερο λάστιχο .
    Όσο αφορά όμως το προαναφερόμενο έχω ακούσει απο αρκετούς το πρόβλημα αυτό .
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη, αν και δύσκολο να βρείς πολλές γνώμες, δώσε έμφαση στις εμπειρίες άλλων κατόχων Μ5 Ε60. Από τη, μικρή, εμπειρία μου έως τώρα έχω διαπιστώσει ότι το κάθε λάστιχο ακόμα και στην ίδια διάσταση αποδίδει εντελώς διαφορετικά από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.

9. The Following 4 Users Say Thank You to kostas1.6 For This Useful Post:

aristent (26-09-13), Bitz (30-09-13), deepBLUE (26-09-13), gant (26-09-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω φοραω αυτες τις (γιγαντιες)διαστασεις,αλλα ειναι εντελως ακυρη η αποψη μου,αφου εχουν μπει για λογους εμφανισης και δεν τραβανε κανενα "ζορι" σε σχεση με του Βαγγελη,που θα τα "δουνε" ολα!!!

εντελως ενημερωτικα και αφου εχω διαβασει τα καλυτερα σε πολλα φορουμ(ξενα κυριως),στην τελευταια αλλαγη ελαστικων που εκανα,προτιμησα και εβαλα τα continental sport contact 5p.

Οι εντυπωσεις μου σε σχεση με τα michelin pilot sp2 που ειχα πριν,ειναι οτι ειναι πιο αθορυβα και ζεσταινονται πιο δυσκολα....κατα τ'αλλα δεν εχει αλλαξει κατι με πριν....ισως καλυτερο κρατημα,αλλα αυτο γιατι ειναι φρεσκα καινουργια κλπ.

σημειωστε οτι εγω εβαλα τα απλα συμβατικα,για καλυτερη ανεση,που οντως υπαρχει,αλλα ο Βαγγελης θελει τα runflat,που ειναι μια ειδικη κατηγορια και δεν εχουν σχεση και συμπεριφορα οπως ολα τα μη runflat.

Προτεινω λοιπον τα conti,αφου εκτος ολων των αλλων(καλα σχολια,καλη φημη κλπ.) εχουν και καλη τιμη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 26-09-13 στις 23:36

11. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

dafidack (30-09-13), scania124 (27-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Προσωπικα σε αναλογη περιπτωση εγω θα κοιταζα σε Michelin Pilot Super Sport, πιστευω θα ταιριαξει με το χαρακτηρα του οχηματος.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω φοραω αυτες τις (γιγαντιες)διαστασεις,αλλα ειναι εντελως ακυρη η αποψη μου,αφου εχουν μπει για λογους εμφανισης και δεν τραβανε κανενα "ζορι" σε σχεση με του Βαγγελη,που θα τα "δουνε" ολα!!!

εντελως ενημερωτικα και αφου εχω διαβασει τα καλυτερα σε πολλα φορουμ(ξενα κυριως),στην τελευταια αλλαγη ελαστικων που εκανα,προτιμησα και εβαλα τα continental sport contact 5p.

Οι εντυπωσεις μου σε σχεση με τα michelin pilot sp2 που ειχα πριν,ειναι οτι ειναι πιο αθορυβα και ζεσταινονται πιο δυσκολα....κατα τ'αλλα δεν εχει αλλαξει κατι με πριν....ισως καλυτερο κρατημα,αλλα αυτο γιατι ειναι φρεσκα καινουργια κλπ.

σημειωστε οτι εγω εβαλα τα απλα συμβατικα,για καλυτερη ανεση,που οντως υπαρχει,αλλα ο Βαγγελης θελει τα runflat,που ειναι μια ειδικη κατηγορια και δεν εχουν σχεση και συμπεριφορα οπως ολα τα μη runflat.

Προτεινω λοιπον τα conti,αφου εκτος ολων των αλλων(καλα σχολια,καλη φημη κλπ.) εχουν και καλη τιμη.
    Δε ξέρω ποια θα είναι η τελική επιλογή runflat η οχι .
    Όσο για τα conti νομίζω πως είναι πιο μαλακά απο τα Michelin ps3 .
    Αν πράγματι ειναι πιο μαλακά πως γινεται να ζεσταίνονται πιο δύσκολα απο τα ps3 ?
    Το οτι ειναι πιο μαλακά δε παιζει ρόλο στο ζέσταμα ;
    Γιατί στη φθορά σίγουρα παίζει.
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξέρω ποια θα είναι η τελική επιλογή runflat η οχι .
    Όσο για τα conti νομίζω πως είναι πιο μαλακά απο τα Michelin ps3 .
    Αν πράγματι ειναι πιο μαλακά πως γινεται να ζεσταίνονται πιο δύσκολα απο τα ps3 ?
    Το οτι ειναι πιο μαλακά δε παιζει ρόλο στο ζέσταμα ;
    Γιατί στη φθορά σίγουρα παίζει.
    δεν νομιζω οτι ειναι πιο μαλακά,αντιθετα θα ελεγα,πιο σκληρα ειναι.

15. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

ΔημήτρηςΜ3 (27-09-13)

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP