Σελίδα 31 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 21293031323341 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 301 έως 310 από 690

Θέμα: Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. ...

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michaelp900 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Konstantine εχω παει στο Εκο στο δρομο που λες αλλα δεν ξερω απο πλυσιμο το κανε.Επισης ειναι μακρια για ορισμενους και επειδη λενε πολλοι για βενζιναδικα να τονισω πως σκοπος του καφε ειναι ο καφες και οχι το πλυσιμο? Ο καθενας πριν η μετα τον καφε μπορει να πλυθει στο βενζιναδικο η πλυντηριο της αρεσκειας του...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
    Μακριά για ποιους? Ο Βαγγέλης ήδη κάνει 70 χλμ πάνε έλα τα Σάββατα ο άνθρωπος και πάρα πολλές φορές και μεσοβδόμαδα που επίσης πίνουμε καφέ στην Κρήνη! Εγώ προσωπικά και όσοι είναι τακτικοί δεν μας πείραξαν ποτέ τα χλμ, εξάλλου στην Θεσσαλονίκη τίποτε δεν είναι ουσιαστικά ''μακριά''..δεν ζούμε στην Ν.Υορκη! Εχω πάει στον καφέ ενώ ήμουν στο χωριό..100 πάνε έλα μόνο και μόνο για την παρέα, πολλές φόρες μάλιστα..

Και,εντελώς φιλικά, πόσες φορές μας έχεις τιμήσει τα τελευταία 4 χρόνια που ΚΑΘΕ Σάββατο χειμώνα καλοκαίρι ήμασταν στο βενζινάδικο?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Konstantinos E60 (10-09-13), Thomelef (09-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακριά για ποιους? Ο Βαγγέλης ήδη κάνει 70 χλμ πάνε έλα τα Σάββατα ο άνθρωπος και πάρα πολλές φορές και μεσοβδόμαδα που επίσης πίνουμε καφέ στην Κρήνη! Εγώ προσωπικά και όσοι είναι τακτικοί δεν μας πείραξαν ποτέ τα χλμ, εξάλλου στην Θεσσαλονίκη τίποτε δεν είναι ουσιαστικά ''μακριά''..δεν ζούμε στην Ν.Υορκη! Εχω πάει στον καφέ ενώ ήμουν στο χωριό..100 πάνε έλα μόνο και μόνο για την παρέα, πολλές φόρες μάλιστα..

Και,εντελώς φιλικά, πόσες φορές μας έχεις τιμήσει τα τελευταία 4 χρόνια που ΚΑΘΕ Σάββατο χειμώνα καλοκαίρι ήμασταν στο βενζινάδικο?
    Γιωργο στο forum ειμαι εδω και 3.5 χρονια σχεδον.Ηρθα 2-3 φορες στον καφε στο Shell και στο meatwars πανω στο Χορτιατη.Η αληθεια ειναι πως δεν ερχομουν οχι επειδη δεν μου αρεσει το κλιμα (αλλιως δεν θα πατουσα μετα την πρωτη φορα), λιγο το οτι δεν εμπαινα συχνα και συν τοις αλλοις δεν ειχα χρονο για τιποτα σε σημειο να μην βγαινω ουτε εγω ο ιδιος.Επειδη ομως θελω πλεον να εχω ενεργο ρολο στο forum χωρις απλα την συμμετοχη μου πισω απο ενα pc οφειλω να πω την γνωμη μου.Τεσπα....οσο για το Shell και το les amis θα συμφωνησω μαζι σου εν αντιθεση με τα βενζιναδικα στο δρομο πανοραματος-Θερμης.Εριξα και εγω καποιες ιδεες οσο αφορα για τα μερη.Αν καποιο απο αυτα σας αρεσει μπορουμε να το δοκιμασουμε.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

το θέμα είναι τι θέλουν οι πολλοί, και οι πολλοί θέλουν το Shell γιατί βολεύει απ'όλες τις απόψεις και σε μένα αρέσει πολύ και χαλάστηκα με την όλη φάση, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να χαλάω τον ''θεσμό'' αυτό..καλό είναι λοιπόν να ξαναγίνει εκεί ο καθιερωμένος καφές..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

5. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

gant (09-09-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

να πάμε για καφέ χωρίς εσένα και τεο, δεν παίζει, μην το αναφέρεις καν...

μπορεί ο τύπος να ήταν φάουλ με τον τρόπο που αντέδρασε, αλλά του δίνω ένα ελαφρυντικό, το ότι μας έχουν πεί αρκετές φορές να μην βάζουμε τα αμάξια εκεί μπροστά. εμένα προσωπικά μου το έιχε πεί 2 φορές ο ίδιος και μια η κοπέλα. λογικό ήτανε κάποια στιγμή να τα πάρει, εφόσων μετά απο τόσες φορές που μας είπε, έβλεπε ότι εμείς το βιολί βιολάκι.

εγώ προτείνω να βρούμε βενζινάδικο πάλι, για να μπορούμε να πλένουμε και το αμάξι μας. δεν θέλω ν'ακούω όμως ότι πάτε εσείς, αλλά εμείς δεν ερχόμαστε. προσωπικά εγώ δεν έχω πρόβλημα στο να ξαναπάω στο σελ, αλλά διαλέγω να υποστηρίξω τον εγωισμό σας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 8 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (09-09-13), DaywalkeR (10-09-13), giannis_compact (09-09-13), Leonidas_E39 (09-09-13), michaelp900 (09-09-13), mormon (10-09-13), nikos valvetronic (10-09-13), pilot (09-09-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεκτόν! Προσωπικά και εγω προτιμώ τα μέρη εκεί ανατολικά..μου κάνει ποιο ''ανοιχτοσιά''..

9. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

giannis_compact (09-09-13), Leonidas_E39 (09-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το λοιπόν....
    Στο shell δεν ξαναπάμε. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Προσωπικά δε δέχομαι, τέτοιες συμπεριφορές από επαγγελματίες. Εμείς παρακαλάμε τους πελάτες, κάνουμε αγγαρείες, μόνο κ@λο δε στήνουμε.... δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια συμπεριφορά... η ευγένεια είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Πόσο μάλλον αυτή η συμπεριφορά που ήταν στα πρόσωπα 2 ανθρώπων που αν και γνώρισα πρόσφατα, τους σέβομαι και χαίρομαι την παρέα τους.

πάμε παρακάτω λοιπόν.

Δεν τίθεται θέμα καφέ, αν είναι διαλυθεί η παρέα.

11. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

DaywalkeR (09-09-13), giannis_compact (09-09-13), Leonidas_E39 (09-09-13), mormon (10-09-13), pilot (09-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίσης δεν έχω πρόβλημα με την απόσταση...

Απλά μερικές φορές δεν προλαβαίνω...

13. The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

DaywalkeR (09-09-13), mormon (10-09-13), pilot (09-09-13), Tsik.D. (09-09-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα κοιταξει και ο Θοδωρης ειπε για καλο βενζιναδικο που να βολευει..οποιος εχει κατι υπ'οψιν του ας πει.

15. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

DaywalkeR (09-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια το Schell ειναι στην μαυρη λιστα.Ο τροπος απαραδεκτος και νομιζω οτι δεν χρειαζετε παραπανω κουβεντα,για μενα τουλαχιστων.Ειμαστε μια ομαδα,αν προσβληθη ενας των στηριζουμε ολοι τελος.Παμε οπου θελετε για καφε εγω ακολουθω.Δεν προκειται περι εγωισμου απλος περι αληλεγγυης και αξιας.Παμε οπου θελετε!

17. The Following 7 Users Say Thank You to ALPINAKIAS For This Useful Post:

DaywalkeR (09-09-13), giannis_compact (09-09-13), michaelp900 (09-09-13), mormon (10-09-13), nikos valvetronic (10-09-13), pilot (09-09-13), Tsik.D. (09-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πάμε για καφέ χωρίς εσένα και τεο, δεν παίζει, μην το αναφέρεις καν...

μπορεί ο τύπος να ήταν φάουλ με τον τρόπο που αντέδρασε, αλλά του δίνω ένα ελαφρυντικό, το ότι μας έχουν πεί αρκετές φορές να μην βάζουμε τα αμάξια εκεί μπροστά. εμένα προσωπικά μου το έιχε πεί 2 φορές ο ίδιος και μια η κοπέλα. λογικό ήτανε κάποια στιγμή να τα πάρει, εφόσων μετά απο τόσες φορές που μας είπε, έβλεπε ότι εμείς το βιολί βιολάκι.

εγώ προτείνω να βρούμε βενζινάδικο πάλι, για να μπορούμε να πλένουμε και το αμάξι μας. δεν θέλω ν'ακούω όμως ότι πάτε εσείς, αλλά εμείς δεν ερχόμαστε. προσωπικά εγώ δεν έχω πρόβλημα στο να ξαναπάω στο σελ, αλλά διαλέγω να υποστηρίξω τον εγωισμό σας.
    +1000

Σελίδα 31 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 21293031323341 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP