ειναι για μοτερ ε30 μοτερ μ10 καρμυρατερ και εχει αυτο το πραγμα σιγουρα αλλα δ ξερω που ειναι. Το ρελαντι δ ρυθμιζεται απο το καρμυρατερ .δ ρυθμιζεται γενικα.ελεγχεται απο αυτη τη μοναδα
ειναι για μοτερ ε30 μοτερ μ10 καρμυρατερ και εχει αυτο το πραγμα σιγουρα αλλα δ ξερω που ειναι. Το ρελαντι δ ρυθμιζεται απο το καρμυρατερ .δ ρυθμιζεται γενικα.ελεγχεται απο αυτη τη μοναδα
Ptboul (08-08-13)
skaros (08-08-13)
Γιατι δεν περνας απο καποιον καρμπυρατερα γνωστη να τον ρωτησεις να στο δειξει?
Αθηνα εισαι?
δεν ειμαι αθηνα και το αυτοκινητο εχει δεχτει βανδαλισμου απο καρμπυρατεραδες...πιο πιθανο ειναι να βρω εγω τη λυση παρα αυτοι...δεν ειναι ενα απλο καρμυρατερ που στριβεις βιδουλες και ρυθμιζεις.....εχει πολλα ηλεκτρονικα που κανουν αυτη τη δουλεια και δεν εχουν ιδεα απο αυτα
Εαν εισαι κοντα στην Χαλκιδα υπαρχει καρμυρατερας αστερι.
το σωληνακι 9 παει διπλα στην μπαταρια και μπαινει μεσα στην καμπινα..ξερει κανεις που συνδεεται?
ανοικσα το ντουλαπακι και ειδα πισω οτι δεν οδηγη πουθενα ειναι ετσι αφημενο
https://www.realoem.com/bmw/diagrams/g/h/7.png
\\\\
Φιλε μην ασχολεισαι καθολου,εινα παααρα πολυ δυσκολο και περιπλοκο να ρυθμισεις και να φτιαξεις το συγκεκριμμενο καρμπυρατερ,εχω το ιδιο μοτερ στο Ε28 και μονο ενας μου το ρυθμιζει,καθαριζει και γενικα ειναι ο μετρ σε αυτα τα καρμπ.Σε οσους και αν το ειχα παει οταν ειχα καποιο προβλημα,ποτε δεν μου το εφτιαξαν παρα το χειροτερεψαν.Ειναι ηλεκτρονικο το δικο μου με εγκεφαλο στο ντουλαπακι του συνοδηγου...Τωρα δουλευει ακριβως στις 750 στροφες και ειναι τελειως αθορυβο το μοτερακι,στην καμπινα νομιζεις οτι ειναι σβηστο..5 series rullesss
Ptboul (13-08-13)
εχω μια απορια που θα ηθελα να μου τη λυσει καποιος αν γνωριζει!!!δυο βασικα
σε αμαξι με καρμπυρατερ αν κατεβαινεις μια κατηφορα με σβηστη μηχανη αλλα με ταχυητα στο κιβωτιο δλδ εχεις φρενα κλπ κλπ τι μπορει να παθει η μηχανη ειναι κακο να το κανεις?
γτ σκεφτομαι στο δικο μου ειναι καρμπ μ10 οταν κατεβαινω κατηφορα με ταχυτητα μεσα κοβεται η παροχη καυσιμου τελειως(εξακριβωμενο) οταν ειναι πανω απο 1500 στροφες
αρα αν σε αλλο καρμπυρατερατο σβησεις που ειναι το κακο για τη μηχανη(με ταχυτητα στο σζμαν) πρωτον και δευτερον καυσιμο θα περναει οταν εχουμε μηχανικη αντλια?