Εγω θα ειμαι ο κακος,ο συντηρητικος της παρεας!Αστο οπως ειναι στην φωτο.Πιστευω πως οτι φτιαχνει ο κατασκευαστης για το καθε μοντελο που σχεδιαζει,το περναει απο 40 κυμματα και ποσο μαλλον ο Γερμανος.Με λιγα λογια δεν παμε κοντρα στην φυση![]()
Ναι
Τσου
Αστο οπως ειναι
Εγω θα ειμαι ο κακος,ο συντηρητικος της παρεας!Αστο οπως ειναι στην φωτο.Πιστευω πως οτι φτιαχνει ο κατασκευαστης για το καθε μοντελο που σχεδιαζει,το περναει απο 40 κυμματα και ποσο μαλλον ο Γερμανος.Με λιγα λογια δεν παμε κοντρα στην φυση![]()
Το είχα δοκιμάσει κι εγώ παλιότερα αλλά δεν έκανε στον Μ3 προφυλακτήρα ούτε καν στον Μ-Pack στις αρχές που είχα...
Ήταν αρκετά στενό...
Πάντως αν πας σε μία αντιπροσωπεία SEAT θα το βρείς σίγουρα λόγο του ότι το προτιμούν οι Group Vag και λογικά θα έχουν αρκετά stock κομμάτια...
Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 30€
soc12r (12-07-13)
Άστο όπως είναι !!!
Είναι πανέμορφο !!!
soc12r (12-07-13)
Βαλτο και βαψε το ασπρο ομως ολο κομπλε με το εξτρα σποιλερ......για κανε ενα photoshop....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
soc12r (12-07-13)
Εμενα μ΄αρεσε !
M3 CSL
soc12r (12-07-13)
soc12r (12-07-13)
Αστο οπως ειναι ειναι μια χαρα !
αλλα αν θες να κατι πανε σε αυτο.
https://www.ebay.ca/itm/BMW-E46-3-SE...item23136454f0
Το κανει πιο αγριο αλλα αν το αφησεις μπροστα μαυρο πρεπει να κανεις κ κατι αναλογο πισω με μαυρο χρωμα για να δεσει. Αλλιως το βαφεις ολο ασπρο για να ειναι το ιδιο!
Εμενα μ'αρεσει!
soc12r (13-07-13)
apo emfanisi tha elega asto opos einai . tora ama kerdizeis apo aerodynamiki mprosta allazei isos
live free and drive hard
soc12r (13-07-13)