Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 24

Θέμα: [E36] αγορα καμπριο

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο ΤΑΜ-ΤΑΜ δεν πουλούσε ένα Ε36 cabrio????
    Δες εδώ....

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9568

https://www.bmwfans.gr/forum/dto_gar...ehicle_id=1336

2. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

nikos1400 (10-05-13)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου ξεχνά τα χλμ, είναι σε καλή κατάσταση ;;
    Αυτοκινητο 15ετιας λογικό να εχει τουλάχιστον 200000 χλμ, ζητάμε τα απο εκεί και πέρα πως είναι, να είναι καθαρό και όσο το δυνατό ατρακαριστο!

4. The Following 2 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

BILL007 (21-05-13), Tsik.D. (11-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

να προσεξεις αν το παρεις απο μαντρα να τσεκαρειςμεσω του αριθμου σειρας οτι ειναι μοντελο που συμβαδιζει με τη χρονολογια που ισχυριζεται ο πωλητης γιατι πολλα φιγουραραουν για 97-98-99αρια με ένα αεροσακο , χωρις τριτο φως στοπ στο πίσω πορτ μπαγκαζ και με γάντζο στην οροφη.αποψη μου παρε μοντελο 97-98-99 με 4 αεροσακους, αντισπιν και φουλ ηλεκτρικη. ολα τα αλλα μπαινουν και μετα ειτε γνησια μτχ είτε αφτερμαρκετ σε πεθαμενες τιμες.

6. The Following 5 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

BILL007 (21-05-13), Panos 316T (10-05-13), Skyline_IS (10-05-13), Tsik.D. (11-05-13), Vassilis ///M (10-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    να προσεξεις αν το παρεις απο μαντρα να τσεκαρειςμεσω του αριθμου σειρας οτι ειναι μοντελο που συμβαδιζει με τη χρονολογια που ισχυριζεται ο πωλητης γιατι πολλα φιγουραραουν για 97-98-99αρια με ένα αεροσακο , χωρις τριτο φως στοπ στο πίσω πορτ μπαγκαζ και με γάντζο στην οροφη.αποψη μου παρε μοντελο 97-98-99 με 4 αεροσακους, αντισπιν και φουλ ηλεκτρικη. ολα τα αλλα μπαινουν και μετα ειτε γνησια μτχ είτε αφτερμαρκετ σε πεθαμενες τιμες.
    Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο dark night. Εγω αυτο εκανα πηρα ενα καθαρο αμαξακι με τα εξτρα που λεει ο φιλος και το εφτιαξα εγω m pack ζαντες κτλ. Εγω θα σου λεγα να παρεις ενα κουπε γιατι οπως μου ειπαν και μενα τα Ε36 cabrio ειναι τρυπιος κουμπαρας. Απο κει και περα αν καιγεσαι τοσο να το παρεις κοιτα να εχει hard top. Οτι αλλο θες ρωτα περι κουκουλας κυριως γιατι εκει ποναει το 36αρι.
    quattro ist fur sissies

8. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Tsik.D. (10-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3203935/ Απο μια γρηγορη αναζητηση για μενα αυτο ειναι απο τα καλυτερα πιο ομορφα και ετοιμα αυτοκινητα εαν ειναι ατρακαριστο.
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3203935/ Απο μια γρηγορη αναζητηση για μενα αυτο ειναι απο τα καλυτερα πιο ομορφα και ετοιμα αυτοκινητα εαν ειναι ατρακαριστο.
    +1
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό εδώ είναι περίπτωση....

Το έβλεπα το προηγούμενο καλοκαίρι όταν κατέβαινα για μπανάκι παραλία (Ηγουμενίτσα)...
    Τα χιλιόμετρα πρέπει να είναι σωστά (Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως)....
    Πάντως η κατάσταση των καθησμάτων αυτό αποδεικνύουν....

Το συνεργείο που βλέπω στο ταμπελάκι για την αλλαγή λαδιών που έκανε είναι 500 μέτρα απο το σπίτι μου...
    Μπορώ να ρωτήσω κιόλας αν χρειαστείς οτιδήποτε...

Αυτό που προανέφεραν τα παιδιά είναι απολύτως σωστός πάντως...Βρες ένα καθαρό αυτοκίνητο έστω και απλό εξωτερικά και φτιάξω όπως ακριβώς σου αρέσει....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3665215/
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 11-05-13 στις 14:06

12. The Following 2 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

BILL007 (21-05-13), Tsik.D. (11-05-13)

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο dark night. Εγω αυτο εκανα πηρα ενα καθαρο αμαξακι με τα εξτρα που λεει ο φιλος και το εφτιαξα εγω m pack ζαντες κτλ. Εγω θα σου λεγα να παρεις ενα κουπε γιατι οπως μου ειπαν και μενα τα Ε36 cabrio ειναι τρυπιος κουμπαρας. Απο κει και περα αν καιγεσαι τοσο να το παρεις κοιτα να εχει hard top. Οτι αλλο θες ρωτα περι κουκουλας κυριως γιατι εκει ποναει το 36αρι.
    οχι και τρυπιος κουμπαρας...εμενα το δικο μου ειναι φιλοτιμο...με το που φτιαχνω κατι περιμενει να μαζεψω κανα ψιλο και μολις μαζεψω...τσουπ..χαλαει και κατι καινουριο...αλλα πλακα στην πλακα δεν εχω αφησει και τιποτα παλιο πανω στο αυτοκινητο...!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο grigoris_vari Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι και τρυπιος κουμπαρας...εμενα το δικο μου ειναι φιλοτιμο...με το που φτιαχνω κατι περιμενει να μαζεψω κανα ψιλο και μολις μαζεψω...τσουπ..χαλαει και κατι καινουριο...αλλα πλακα στην πλακα δεν εχω αφησει και τιποτα παλιο πανω στο αυτοκινητο...!
    quattro ist fur sissies

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό εδώ είναι περίπτωση....

Το έβλεπα το προηγούμενο καλοκαίρι όταν κατέβαινα για μπανάκι παραλία (Ηγουμενίτσα)...
    Τα χιλιόμετρα πρέπει να είναι σωστά (Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως)....
    Πάντως η κατάσταση των καθησμάτων αυτό αποδεικνύουν....

Το συνεργείο που βλέπω στο ταμπελάκι για την αλλαγή λαδιών που έκανε είναι 500 μέτρα απο το σπίτι μου...
    Μπορώ να ρωτήσω κιόλας αν χρειαστείς οτιδήποτε...

Αυτό που προανέφεραν τα παιδιά είναι απολύτως σωστός πάντως...Βρες ένα καθαρό αυτοκίνητο έστω και απλό εξωτερικά και φτιάξω όπως ακριβώς σου αρέσει....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3665215/
    Αυτο ρε Βασιλη εχει χειροκινητη κουκουλα!
    quattro ist fur sissies

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP