Τα F1 Asymmetric τα φοράω στο Ζ3 και μπορώ να πώ πως είμαι ευχαριστημένος, είναι καλύτερα απο τα Dunlop που είχα πρίν αλλά τα επόμενά μου θα'ναι τα TOYO R1-R (τουλάχιστον πίσω)
αν οπως λες,δεν σε ενδιαφερουν τα πολλα χλμ........
PIRELLI P-ZERO ROSSO......τα φοραω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος......
μιλαμε το λαστιχο ειναι απλα αλλου.........και φυσικα θα τα ξαναβαλω
Υ.Γ. ποτε δεν εχω ξαναβαλει το ιδιο λαστιχο....παντα εβαζα κατι αλλο..
αυτα απο εμενα.....
παιδια οι τιμες πλεον και στην ελλαδα εχουν πεσει. τι να πω κοιταζα στο καμς κιλ τα μισελεν πσ3 με μεταφορικα στην ελλαδα 613 εβρω διασταση 225 40 18 τετραδα,ρωτησα σημερα τυχαια σε ενα λαστιχα και μου λεει 600. του ειπα να τα ξαναδει για να ειναι σιγουρο και μου το επιβεβαιωσε.τι να πω τα κοντινενταλ σπορτ κοντακτ3 στην ιδια διασταση 580.πριν απο ενα χρονο που ειχα αλλαξει οι τιμες ηταν 900 και βαλεθα σου πω να κοιταξεις και τιμες στην ελλαδα. πριν παραγγειλεις. απο το καμς κιλλ ειχα ψωνισει 2 φορες φοβερες τιμες,αλλα τωρα τινα πω τι συμβαινει στο ελλαδα δεν ξερει κανεις
![]()
πολυ καλα λογια εχω ακουσει για τα φαλκεν οπως λεει ο σταθης,και ειναι και σε καλη τιμη στο καμς κιλ. το χαντερ ειναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο μηχανημα ευθυγραμισης που υπαρχει. το εχει και ο σπανος. ειναι πανακριβο και δεν το εχουν πολλοι .και οχατζηγεωργειου το εχει.![]()
η συμβουλη μου ειναι να μην βαλεις τιποτα φθηνοτερο απο ταφαλκεν,εβαλα περυσι τα ρανγουεει εντουρο 916 απο καμς. τα πρωτα 5000χλμ οκ.μετα ομως αστα,τα λαστιχα ειναι επικινδυνα.ενω εχουν φαγωθει ελαχιστα μα ελαχιστα,ειναι περιπου σαν να πηγαινω με τις ζαντες με οτι αυτο συνεπαγεται.δεν φται το καμς κιλ για αυτο αλλα εγω που ειμουν της αποψεις φτηνα λαστιχα και αλλαγη καθε χρονο. τα ρανγουεει εντουρο 916 τα ειχα φερει με 250 περιπου εβρω τα 4.φυσικα ειναι κινεζικα
![]()
Αν θελεις να ζεσταινεται και να κανιβαλιζεις με τις ωρες το Rosso ειναι καταπληκτικο...ΠΑσχει μονο στην ποιοτητα κυλισης σε σχεση με το conti...Σε κρατημα παντως ειναι η μερα με την νυχτα!
Το καλυτερο λαστιχο για το Μ3 στους γνωστους ελληνικους σαπουνοδρομους ειναι η 18αρα ζαντα.Το μεγαλυτερο πλαινο προφιλ δινει καλυτερη προσφυση σε αυτους τους δρομους οπως και καλυτερο ελεγχο λογω προοδευτικοτητας. Δοκιμασμενο αυτο. Ελεω εμφανισης ομως τα περισσοτερα ειναι με 19αρα (οπως και το δικο μου). Με χειροτερα αποτελεσματα...
Οπως και η πισταδικη διασταση του CSL που προτιμουν αρκετοι...ειναι πολυ καλη, για εκει που φτιαχτηκε ομως, την πιστα. Το 45αρι μπροστινο προφιλ στις 18, το κανουμε 40 στα 19, και 35 στα CSL. Λετε να δουλευει στην σαπουναδα αναμεσα απο νεροφαγωματα, φρεατια και γυαλισμενη ασφαλτο? Η μηπως το 30αρι πισω θα βοηθησει σε μια καλη εκκινηση στον παραπανω(συνηθισμενο για τα ελληνικα δεδομενα) δρομο?
Τωρα βεβαια αν ηταν 325/30 θα ειχε και λιγο παραπανω πλαινο αλλα ειναι 265. Και το 265/30 δεν λεει τιποτα σε αυτον τον δρομο σε σχεση με την stock 255/35 διασταση. Στην ΑΟ μπορει και να κανει καλυτερες εκκινησεις αλλα στον μεσο ελληνικο δρομο, σιγουρα οχι.
Και εγω αυτην την περιοδο ψαχνω για λαστιχα...αν και εχω CSL ζαντες θα συνεχισω να εχω τις ΟΕΜ διαστασεις για τα 19αρια.
Εχεις καποιος εμπειρια απο Kumho σε Μ3? Μαλλον σε ενα απο τα δυο θα καταληξω (falken-kumho).Τα τεστς δεν μου λενε και πολλα αφου δεν εχουν καμια σχεση με τις πραγματικες ελληνικες συνθηκες που καλουνται να αντιμετωπισουν τα λαστιχα. Και θεωρω οτι τα michelin(που εχω τωρα) δεν αξιζουν την τοσο μεγαλη διαφορα τους απο τα υπολοιπα, και αγορα βεβαια απο το γνωστο site...
bimmer-corfu (28-03-10)
οτι και να βαλετε μην παρετε yokohama advan sport.
τα εβαλα και νομιζω οτι οδηγαω τζιπ απο το θορυβο.
Εγω εχω παντως τα Avon ZZ3 εχουν σκληρο σκελετο βεβαια ,φοβερο κρατημα και επισης φοβερο Look.