Επισης θελουν αλλαγμα για τον ιδιο λογο τα πλαστικα που ειναι γυρω απο τα πισω παραθυρακια (ειναι το coupe).Αν μπορειτε να με βοηθησετε.
Επισης θελουν αλλαγμα για τον ιδιο λογο τα πλαστικα που ειναι γυρω απο τα πισω παραθυρακια (ειναι το coupe).Αν μπορειτε να με βοηθησετε.
Εννοω τα πλαστικα που υπαρχουν στην εξω μερια του παραθυρου.Οπως κοιταμε το πισω παραθυρακι βρισκονται στην κατω μερια του.
240 στην γερμανια πλεον..
Γιαννη τα εκαναν αυξηση ή μου φαινεται?
-------------------
Καλησπερίζω την παρέα.. ρε παιδιά έβαλα προτζεκτορες στα φανάρια μ βάσει αυτού του οδηγού.. https://forums.bimmerforums.com/foru...-(-gt-60-Pics)
Οκ κάθισαν τέλεια το θέμα μου όμως είναι πως πήγα σε κάνα δυο μαγαζιά να μου φτιάξουν την τρύπα στην μέση τον κρυστάλλων κ μου είπαν κ η 2 τα ίδια "φίλε μου επειδή είναι ψημένα τα κρύσταλλα εάν πάμε να τα τρυπήσουμε κατά 90% θα σπάσουν"
εεε κ εγώ αναρωτιέμαι αυτός δλδ πως τα έκοψε? κ τη μου προτείνετε να κάνω τώρα?
Aν ειναι παλιο το τζαμι και το τρυπησεις εχει πολλες πιθανοτητες να σπασει.Μερικοι λενε οτι καλο ειναι να το "ζεστανεις" το κρυσταλλο και μετα να το κοψεις αλλα δεν ξερω αν ισχυει 100%.
Αυτος εχει βαλει αλλο προτζεκτορα σε εργοστασιακο φαναρι αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο για να το κοψει.Η bmw εβγαζε και φαναρι με προτζεκτορα για το Ε36 και νομιζω το τζαμακι που ειχε μπροστα ηταν ολοκληρο και οχι κομμενο.
-------------------
Dourios (17-04-13)