παιζω στοιχημα ενα ταψι μπουγατσα απο την "νιγριτα" διακοσμημενο με δεν θα ξαναβγαλω γλωσσα γραμμενο με αχνη ζαχαρη οποιος χασει το στελνει στον αλλον σπιτι του χαριζω και το χ ακουω
παιζω στοιχημα ενα ταψι μπουγατσα απο την "νιγριτα" διακοσμημενο με δεν θα ξαναβγαλω γλωσσα γραμμενο με αχνη ζαχαρη οποιος χασει το στελνει στον αλλον σπιτι του χαριζω και το χ ακουω
αντε γεια...
katsaraios (30-03-13)
ναι στρατο τα παιδια επανω θα το ξερουν .εγω για ενα πραγμα μονο ειμαι σιγουρος οτι εχω μια υπογλυκαιμια τελευταια αν ομως ειναι κανενας σιγουρος για χ η 2πλο εδω ειμαστε ΜΟΝΗ υποχρεωση να γραφει επανω αυτο που ειπα.Αν χασω τεταρτη πρωι θα ειναι σπιτι του το ταψι και θα γραφει αυτο ακριβως επανω δεσμευομαι και θα ειναι ζεστη ημερας εγω την τρωω και μπαγιατικη..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 29-03-13 στις 11:52
αντε γεια...
εκλεισε λοιπον
αντε γεια...
Και εγω ενα ταψι μπουγατσα στο οτι.... ο Σαλπι θα εχει σε ολο τον αγωνα αυτο το κλαψομ@@νικο υφος γιατι τον αδικουν ολες τις φορες που χανει την μπαλα.
Και αλλο ενα ταψι στο οτι....τωρα που λειπει ο Γκαρσια οι παικτες του ολυμπιακου δεν θα φανε ξυλο.
Για το σκορ δεν ξερω...ανετοι ειμαστε οτι θελουμε κανουμε...στο κατω-κατω μπαλα δεν παιζουμε.
![]()
deepBLUE (29-03-13)
Δουλευα ενα φεγγαρι λαδοκορη σε ενα μασατζιδικο στη θεσ/κη κωσταντινε![]()
αντε γεια...
katsaraios (30-03-13), Ptboul (29-03-13), spar@ (29-03-13), Stathis (29-03-13)