https://www.aek365.com/a-257257/epes...enti-koule.htm
"επεσε προβολεας του γεντι κουλε"![]()
![]()
![]()
katsaraios (25-03-13)
πολυ χαμος ρε παιδια με την αθωωση του Σαλπιγγιδη ενοψει του ντερμπι!
δεν μπορω να καταλαβω αν φοβουνται τον (φορμαρισμενο) Σαλπιγγιδη η αν στεναχωριουνται που ο ΠΑΟΚ δειχνει να σηκωνει κεφαλι και εξωαγωνιστικα.
![]()
αγαπαμε παοκ, ειναι ο ολυμπιακος του βορρα.
ομως δεν γινεται να πεφτει μια τιμωρια και μετα να την αναιρουμε.
ειναι ασχημο για ολους, αλλα φαινεται πως οταν η παραγκα μας ευνοει ειναι ολα καλα.
οταν δεν μας ευνοει φωναζουμε.
φιλε στρατο.
Στην εκδίκαση της έφεσης άλλαξε το κατηγορητήριο γι' αυτό και άλλαξε και η ποινή. Το θέμα είναι ότι και πάλι είναι εντελώς λάθος η απόφαση, γιατί και πάλι δεν τον αθωώνει. Δεν υπάρχει ολίγον έγγυος...
Οπότε ή έπρεπε να αθωώσει εντελώς τον (προδότη)κοντό ή να του αφήσει και τις 6.
Αλλά όπως σας έχω πει και στο παρελθόν πολύ γελάω όταν οι γαύροι κλαίνε και νοιώθουν αδικημένοι
![]()
![]()
![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
vagmag (29-03-13)
του πανε τα βραχιολακια
αντε γεια...
αρα συμφωνεις οτι υπαρχει παραγκα
εγω συμφωνω οτι ειναι ασχημο να τιμωρεις και να αναιρεις.
αλλα διαφωνω οτι η συγκεκριμενη κινηση, μουτζα οπως αναφερεται ηταν για τιμωρια 6αγωνιστικων.επισης διαφωνω εξαρχης για την αποβολη αυτη καθεαυτη.
στις κοκκινες ποια ομαδα ειναι πρωτη και ποια δεν εχει ουτε μια?
ποια ομαδα ειναι η μονη που δεν εχει ουτε μια αποβολη?
προτιμω να ειμαι με τους αδικημενους. και ποτε δεν ημουν οπαδος των πρωτων απο συνηθεια η ευνοια. προτιμω τη διαρκη προσπαθεια
φιλε σταθη![]()
Tωρα,τωρα ερχεται!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ptboul (29-03-13)
Δεν ειπα πουθενα οτι αδικηθηκα σε κατι.
αναφερθηκα στον παοκ που κλαψουριζει οτι αδικειται παντου και παντα και καταγγελει παραγκες και τα συναφη, αλλα οταν οι παραγκες παιρνουν μια αποφαση υπερ του σταματανε να ειναι παραγκες...
χαχαχαχαχαχα φιλε θορωρΑ
να εισαι με οποιον θελεις ειναι δικαιωμα σου.
οσο για την ποινη δεν παιρνω θεση αν ηταν μεγαλη ή μικρη, υπαρχει κανονισμος εικαζω και βαση αυτου επιβληθηκε.
οποτε δεν εχει σημασια αν διαφωνεις εσυ, σημασια εχει τι λεει ο νομος.
ο νομος λοιπον τη μια μερα ειπε 6 αγωνιστικες και την αλλη μερα ειπε 1 αγωνιστικη.
αυτο ειναι που δεν μου αρεσει.
ας ετρωγε 1 απο την αρχη, ετσι που εγινε τωρα δινεται λαθος μηνυμα οποια και να ειναι η αληθεια.
δεν καταλαβαινω γιατι θιγεται ο ολυμπιακος εγωισμος ολων με το παραμικρο
ειναι σαν τον μπουλη του σχολειου που δερνει ολα τα μικροσωμα παιδια και με το που σταθει καποιος απεναντι του, τρεχει στη δασκαλα
η παραγκα υπαρχει.
το ποιος εχει ευνοηθει και ποιος ειναι ο αδικημενος ειναι μεγαλη κουβεντα.
αν με ξερατε λιγο καλυτερα, θα μπορουσατε να καταλαβετε ποσο λιγο με νοιαζουν ολα αυτα για τα οποια φιλονικουμε
με κοροιδευει κι ο θειος Θοδωρας![]()