Σημερα πηγα για σερβις το 316 της μαμας και κατα τη διαδικασια ελεγχου ανακαληψαμε πως δεν υπηρχε αντιστρεπτικη στο πισω αξονα.
Ειναι δυνατον να εβγαινε χωρις ζαμφορ???
Μοντελο Ε46 316 sedan M43, Δεκεμβριος 1999
Σημερα πηγα για σερβις το 316 της μαμας και κατα τη διαδικασια ελεγχου ανακαληψαμε πως δεν υπηρχε αντιστρεπτικη στο πισω αξονα.
Ειναι δυνατον να εβγαινε χωρις ζαμφορ???
Μοντελο Ε46 316 sedan M43, Δεκεμβριος 1999
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Με το vin κοίταξες σε site τον εξοπλισμό που δίνει?
Nαι ,κανονικα δινει ζαμφορ
Τοτε θεωρούνταν έξτρα εξοπλισμός, αρκετά δεν φοράνε μαλλον και το δικό σας !
nikos valvetronic (21-03-13)
Μην σε παραξενεύει, εδώ λοίπουν άλλα κι άλλα.
Και το δικό μου δεν φόραγε και ετοιμάζω μπάξιμο απο 330
Samaro (21-03-13), Vassilis ///M (21-03-13)
Κάτι τέτοιο είχε επιβεβαιώσει παλαιότερα και ο MPower_01. Ήταν εξτρά...
Απλώς να γνωρίζεις πως ο πιο άκαμπτος άξονας ξεκολλάει πρώτος, οπότε μη το παρακάνεις με την πίσω αντιστρεπτική.
Samaro (21-03-13)
Αν ηταν εξτρα εξοπλισμος ολα καλα...το μυαλο μου πηγε αλλου....
θα μαλωσω τη μαμα οταν τη δω..
''Μα καλα ρε μανα, χωρις αντιστρεπτικη το αγορασες???''![]()
Bazil Van Sinner (21-03-13), Kostas_1 (22-03-13), S8N (21-03-13), Samaro (21-03-13), scania124 (21-03-13)
μια και πιασαμε αυτο το θεμα...
ο μεγαλος L. J. K. Setright....ειχε γραψει καποτε.."οτι οι αντιστρεπτικες στο αμαξι γενικοτερα..ειναι για να διορθωσουν...μια κακοσχεδιασμενη αναρτηση"...
αρα σκεφτειτε ποσο εμπιστοσυνη εχουν οι μηχανικοι της bmw στην αναρτηση που εφτιαξαν για να κανουν κατι τετοιο!!!!
παλιοτερα ηταν πολυ συνηθες αυτο το γεγονος..με δικο μου παραδειγμα το opel kadett που ειχα καποτε...το οποιο δεν ειχε εμπρος αντιστρεπτικη...γιατι ηταν 1.2lt..οταν βγηκε απο το εργοστασιο...τα 1.6λτ ειχαν ολα!!!!
έλα μανωλάκη άστα σάπια...πες ότι ξέμπαξες την αντιστρεπτική της μαμάς για να μπάξεις στο κουτάκι της βενζινόκολας που λές αμάξι...
sympether with chiefτης