τα κρασιά θα τα τσακίσω όλα...άρχισε η καταμέτρηση τους απο την κυριακή. δεν υπάρχει ντουλάπι που να μην έχει κρασί. κάτω απο την ξυλόσκαλα που έχουμε, λές και είχαμε ολόκληρο κελάρι ήταν.
κάθε φορά που πάω απο το συγκεκριμένο εργοστάσιο, ο υπεύθυνος με γέμιζε με καμμιά 6-9 μπουκάλια, τα οποία δεν πίναμε.
φέτος λέω να τα διαλύσω όλα. ειδικά με αυτό το άβατον αλλά και με την μαλαγουζιά, έχω πάθει την πλάκα μου...
sympether with chiefτης
το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέχασα τι έφαγα χθές ελένη...
sympether with chiefτης
ακου ελενη οποιος μικρος παραγωγος βγαζει κρασι σου λεει φιλε θα σου δωσω εγω ενα κρασι να παθεις πλακα 99 στις 100 φορες ειναι για να σβηνεις το φαγητο να παιρνει αρωμα.φετος ο πεθερουλης μου εβγαλε ενα κρασι που μου κρεμασαν τα σαγονια με πασσα ειλικρινεια ειναι ενα απο τα 3 καλυτερα κρασια που εχω καταναλωσει και δεν ειναι και λιγα.επαθα σοκ το κρασι ειναι πολυ δυνατο μερλοτ κοκκινο σαν αιμα απιστευτο χωρις ιχνος ζαχαρης η χρωστικων ουσιων η συντηριτικων ! εχω πιει περιπου 40 μπουκαλια ενα καθε βραδυ εχω κανει στομαχι.
αντε γεια...
Ptboul (21-12-12)
Ο Διάβολος της Χιλής..Φανταστικό
![]()
IT'S ALL GOOD.I CAN TAKE THE WEIGHT.
Λευκό:
Νυχτέρι Reserve (Σαντορινιό απο 3 ποικιλίες. Για μένα η καλύτερη επιλογή για ψάρι)
Λευκό:
Άρωμα Λήμνου (ποικίλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας, κορυφαία γέυση και άρωμα)
Κόκκινο:
Κτήμα Αβαντίς Syrah Συλλογή Αφιλτράριστο (ΔΕΝ έχω δοκιμάσει καλύτερο κόκκινο κρασί!)
Κόκκινο:
Kτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Reserve Παλαιά Κλήματα
απο τα πολλα κρασια που δοκιμασα μου αρεσαν περισοτερο....
-λευκο ασυρτικο απο σαντορινη
-λαζαριδης απο δραμα ,ολα πολυ ωραια κρασια
-κτημα πορτο καρρας και τα λευκα και τα κοκκινα πολυ ωραια κρασια ,ακομα και τα πιο οικονομικα.
-μελιρυτος καμπα κοκκινο ,οικονομικο και πολυ γεματο κρασι!
ειχε μια πολυ ωραια εκπομπη ο παπαδοπουλος στην νετ με θεμα το κρασι και ειχε καλεσμενους αρκετους οινοπαραγωγους,γεροβασιλε ου,σιγαλας κ.α.
αν θυμαμαι ενας ειδικος που εχει σχολη γευσιγνωσιας και ιστοριας του κρασιου στην αθηνα ,ειχε πει οτι το ασπρο πρεπει να ειναι φρεσκο της χρονιας.να μην αγοραζουμε παλαιοτερης γιατι δεν παλαιωνει.
δεν ειμαι και πολυ ειδικος αλλα οσες φορες δοκιμασα ξινομαυρο,νεμεα,ασυρτικο κ.α ελληνικες ποικιλιες δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τις γαλλικες!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmerm : 20-12-12 στις 19:39
"οινος ευφραινει καρδιαν"
Τεραστια τεχνη!!!!Αγαπημενα,χωρις να χω την τεραστια εμπειρια,αλλα λατρης του κρασιου,της παρεας και του τσιπουρου απο κοκκινα Κατωγι Αβερωφ(εχω μαλιστα καμια 20αρια φιαλες ακομη απο τη σοδεια του 2004,καθε χρονο και καλυτερο!!!)και απο λευκο
η'Τεχνη Αλυπιας' απο τη Φτελια της Δραμας!Το τσιπουρο εδω και χρονια ειναι δικο μας,καθαρο,με δικα μας στεμφυλα και χωρις καμια προσμιξη,γραπα το λενε εξω.
Eleni (21-12-12)