Σελίδα 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 94

Θέμα: Fiat 500 Abarth Esseesse kit

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

ναι και εγω μαζι σου ....πολυ ωραιο
    Ε36 mpack

2. The Following User Says Thank You to gregE36 For This Useful Post:

spar@ (16-12-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gregE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε καλοριζικο το απολυτο μικρο ξεκα......ρι
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3119008/
    Πόσο???
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσο???
    Αρη για ενα καλοσυντηρημενο 106 θες 4κ ευρο, εχω δει να βγαζουν απο κατι γκαραζ κατι ξεχασμενα που τα δινουν και 6-7!! και που σαι ακομα....
    τα saxo με 4κ παιρνεις αψογο....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη για ενα καλοσυντηρημενο 106 θες 4κ ευρο, εχω δει να βγαζουν απο κατι γκαραζ κατι ξεχασμενα που τα δινουν και 6-7!! και που σαι ακομα....
    τα saxo με 4κ παιρνεις αψογο....
    Σπύρο, με 6-7 χιλιάρικα δεν πωλείται 106 ακόμα και με 1000χλμ να είναι. Αυτοί καλά κάνουν και τα πουλάνε, το θέμα είναι ποιος τα αγοράζει.
    Ναι, ένα άριστο (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο) μπορεί να αξίζει 4-4,5 χιλιάρικα, όπως και μια καλή Μ3 Ε46 αξίζει 25χιλιάρικα, ωστόσο αγοραστής στα λεφτά αυτά θεωρώ απίθανο να βρεθεί με τα τωρινά δεδομένα.

Αλλά εδώ δε μιλάμε και για τίποτα τρελό, για ένα απλά καλοσυντηρημένο saxo μιλάμε (που δεν ήταν το ίδιο καλά οδηγικά με τα ραλλύ), 10ετίας με 100.000χλμ περίπου.
    Ε, όχι και 4,700, να είμαστε λογικοί.
    Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει απ'το ραλλάκι αυτό που κοστίζει λιγότερο κι απ'τα μισά?
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3080742/
    Με λιγότερα λεφτά απ'το σάξο βρίσκεις μέχρι και καλό 206rc που δεν συγκρίνεται σε τίποτα.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σπύρο, με 6-7 χιλιάρικα δεν πωλείται 106 ακόμα και με 1000χλμ να είναι. Αυτοί καλά κάνουν και τα πουλάνε, το θέμα είναι ποιος τα αγοράζει.
    Ναι, ένα άριστο (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο) μπορεί να αξίζει 4-4,5 χιλιάρικα, όπως και μια καλή Μ3 Ε46 αξίζει 25χιλιάρικα, ωστόσο αγοραστής στα λεφτά αυτά θεωρώ απίθανο να βρεθεί με τα τωρινά δεδομένα.

Αλλά εδώ δε μιλάμε και για τίποτα τρελό, για ένα απλά καλοσυντηρημένο saxo μιλάμε (που δεν ήταν το ίδιο καλά οδηγικά με τα ραλλύ), 10ετίας με 100.000χλμ περίπου.
    Ε, όχι και 4,700, να είμαστε λογικοί.
    Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει απ'το ραλλάκι αυτό που κοστίζει λιγότερο κι απ'τα μισά?
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3080742/
    Με λιγότερα λεφτά απ'το σάξο βρίσκεις μέχρι και καλό 206rc που δεν συγκρίνεται σε τίποτα.
    Συμφωνω για το saxo οτι ειναι απλα ενα καλοσυντηρημενο αμαξι και δεν αξιζει τα 4700 κατα κυριο λογο, οτι ειναι saxo...
    τα 106 κρατανε ακομα τιμη...
    αριστο 106 βρισκεις οπως και saxo, και εχουν πουληθει και σε υψηλες τιμες ακομα και αυτην την περιοδο, σε συνειδητοποιημενους αγοραστες που ηξεραν τι ηθελαν να παρουν...
    πριν μερικους μηνες ξανα εψαχνα 106 για εναν φιλο που ηθελε, οσα εκαναν κατω απο 4000ευρο ηταν ρεταλια... ενα βρηκα και πηρε το οποιο τωρα σε λιγο θα του φτασει τα 4500 απο μικροεπισκευες...
    τα ξερω γιατι τα εχω περασει και με το δικο μου!
    το συγκεκριμενο 106 που μου δειχνεις ξερεις τι ηταν...
    δεν σου λεω οτι ειναι κακο... αλλα για πολιτικο δεν θα το επαιρνα ποτε...
    γιατι μπορω να σου βρω 15 ατελειες που εχει και αν το δω απο κοντα αλλες τοσες! προσεξε για να μην παρεξηγηθουμε το αυτοκινητο απο καροτσα και μοτερ ισως να ειναι αψογο!
    επισης με διαφορα 1500ευρο παιρνεις καλο 2001-2002 με τριφυσσο εγκεφαλο που ολοι κραζουν, με τα καθισματα τα καινουρια και τις ταπετσαριες, με ασπρα οργανα με αεροσακο κλπ κλπ!
    για 206 rc μην το συζηταμε...2λιτρο γαρ... δεν συγκρινονται τα αυτοκινητα!
    και typer παιρνεις και και και!

Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνω για το saxo οτι ειναι απλα ενα καλοσυντηρημενο αμαξι και δεν αξιζει τα 4700 κατα κυριο λογο, οτι ειναι saxo...
    τα 106 κρατανε ακομα τιμη...
    αριστο 106 βρισκεις οπως και saxo, και εχουν πουληθει και σε υψηλες τιμες ακομα και αυτην την περιοδο, σε συνειδητοποιημενους αγοραστες που ηξεραν τι ηθελαν να παρουν...
    πριν μερικους μηνες ξανα εψαχνα 106 για εναν φιλο που ηθελε, οσα εκαναν κατω απο 4000ευρο ηταν ρεταλια... ενα βρηκα και πηρε το οποιο τωρα σε λιγο θα του φτασει τα 4500 απο μικροεπισκευες...
    τα ξερω γιατι τα εχω περασει και με το δικο μου!
    το συγκεκριμενο 106 που μου δειχνεις ξερεις τι ηταν...
    δεν σου λεω οτι ειναι κακο... αλλα για πολιτικο δεν θα το επαιρνα ποτε...
    γιατι μπορω να σου βρω 15 ατελειες που εχει και αν το δω απο κοντα αλλες τοσες! προσεξε για να μην παρεξηγηθουμε το αυτοκινητο απο καροτσα και μοτερ ισως να ειναι αψογο!
    επισης με διαφορα 1500ευρο παιρνεις καλο 2001-2002 με τριφυσσο εγκεφαλο που ολοι κραζουν, με τα καθισματα τα καινουρια και τις ταπετσαριες, με ασπρα οργανα με αεροσακο κλπ κλπ!
    για 206 rc μην το συζηταμε...2λιτρο γαρ... δεν συγκρινονται τα αυτοκινητα!
    και typer παιρνεις και και και!
    To θέμα είναι ότι 4.700 για τέτοιο αμάξι είναι τεράστιο ποσό, ασχέτως οικονομικής κρίσης.
    Τα 106 κρατάνε καλύτερη αξία όντως, αλλά και πάλι πιστεύω ότι με 3 χιλιάρικα βρίσκεις πολύ αξιόλογο αμάξι, άντε 3,5. Πάντα υπάρχουν και λίγα πραγματικά άψογα που αξίζουν για παραπάνω, απλά δε νομίζω κανείς να τα διαθέσει την περίοδο αυτή για τέτοιο αμάξι.

Το 206 το ανέφερα μιας και ανήκει στην ίδια εταιρεία, είναι πιο σύγχρονο, πιο γρήγορο κλπ.
    Στα λεφτά αυτά υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα σίγουρα, απλά όταν με 4χιλιάρικα παίρνεις καλό 206rc, θεωρώ αστείο να κοστολογεί κάποιος ένα καλοσυντηρημένο saxo για 4.700.
    3 χιλιάρικα και είναι και αρκετά για το συγκεκριμένο αμάξι.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

To θέμα είναι ότι 4.700 για τέτοιο αμάξι είναι τεράστιο ποσό, ασχέτως οικονομικής κρίσης.
    Τα 106 κρατάνε καλύτερη αξία όντως, αλλά και πάλι πιστεύω ότι με 3 χιλιάρικα βρίσκεις πολύ αξιόλογο αμάξι, άντε 3,5. Πάντα υπάρχουν και λίγα πραγματικά άψογα που αξίζουν για παραπάνω, απλά δε νομίζω κανείς να τα διαθέσει την περίοδο αυτή για τέτοιο αμάξι.

Το 206 το ανέφερα μιας και ανήκει στην ίδια εταιρεία, είναι πιο σύγχρονο, πιο γρήγορο κλπ.
    Στα λεφτά αυτά υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα σίγουρα, απλά όταν με 4χιλιάρικα παίρνεις καλό 206rc, θεωρώ αστείο να κοστολογεί κάποιος ένα καλοσυντηρημένο saxo για 4.700.
    3 χιλιάρικα και είναι και αρκετά για το συγκεκριμένο αμάξι.
    Aρη κρινω με την αγορα αυτην την περιοδο πριν απο 5 μηνες με 3000ευρο οσα 106 ειδα ηταν ρεταλια...
    μπορει να εχω υψηλα στανταρ αλλα σου λεω την πραγματικοτητα σιγουρα κατα καιρους βγαινουν ευκαιριες...
    το 206rc ειναι πραγματικα πολυ καλο αυτοκινητο αλλα ειναι 2λιτρο, με 4000ευρο παιρνεις φοβερα αυτοκινητα μην το συζηταμε...
    αλλα εδω για να βρεις καλο 106 rallye 1.3 του 94 θες 2 με 2,5 κ ευρο!!
    λες να γινουν Συλλεκτικα??χααχαχ

Rides
    1

Προεπιλογή

Aρη κρινω με την αγορα αυτην την περιοδο πριν απο 5 μηνες με 3000ευρο οσα 106 ειδα ηταν ρεταλια...
    μπορει να εχω υψηλα στανταρ αλλα σου λεω την πραγματικοτητα σιγουρα κατα καιρους βγαινουν ευκαιριες...
    το 206rc ειναι πραγματικα πολυ καλο αυτοκινητο αλλα ειναι 2λιτρο, με 4000ευρο παιρνεις φοβερα αυτοκινητα μην το συζηταμε...
    αλλα εδω για να βρεις καλο 106 rallye 1.3 του 94 θες 2 με 2,5 κ ευρο!!
    λες να γινουν Συλλεκτικα??χααχαχ
    Δεν ξέρω ρε συ, το αμάξι αξίζει πραγματικά.
    Αν γίνει πάντως θα γίνει επειδή τα καλοδιατηρημένα είναι πραγματικά ελάχιστα.

Λοιπόν κλείστο σε γκαράζ με αφυγραντήρες κλπ, μπορεί στο μέλλον να κάνεις καμια ανταλλαγή με κανα μιτρίο ποτέ δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν ξέρω ρε συ, το αμάξι αξίζει πραγματικά.
    Αν γίνει πάντως θα γίνει επειδή τα καλοδιατηρημένα είναι πραγματικά ελάχιστα.

Λοιπόν κλείστο σε γκαράζ με αφυγραντήρες κλπ, μπορεί στο μέλλον να κάνεις καμια ανταλλαγή με κανα μιτρίο ποτέ δεν ξέρεις.
    χαχαχααχχα....
    αλλα αμαξια που θα γινουν συλλεκτικα τα 80% των αγγελιων ειναι ρεταλια...

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πόσο???
    αυτην την εποχη την αρχικη τιμη μην την κοιτατε καθολου.ολα παιζοντε
    Ε36 mpack

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα