Eleni (14-12-12), gant (14-12-12), Vassilis ///M (14-12-12)
Ελένη, τελικά ο Alexk το βρήκε, μοναδικό κομμάτι, στην Ελβετία και προθυμοποιήθηκε να το αγοράσει και να μου το στείλει.
Επομένως μπορείς να σταματήσεις το ψάξιμο και δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που κάνεις τόσες μέρες.
Φυσικά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ελβετό.
Α ρε bmwfans τελικά είμαστε μια μεγάλη οικογένεια , και αν καμμιά φορά στραβώνουν μερικά πράγματα, λογικό άλλωστε σε μιά τόσο μεγάλη παρέα, εμείς τραβάμε μπροστά.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και στον alexk!!!
![]()
aristent (14-12-12), Bazil Van Sinner (14-12-12), Eleni (14-12-12), gant (14-12-12), giannis_compact (14-12-12)
Κυριε Γιωργο, χαρηκα παρα πολυ που βρεθηκε. Δεν ειναι καθολου κοπος να μπορεις να βοηθησεις μερικους εκλεκτους φιλους.
Αλεξ , μπραβο για την προσπαθεια και το αποτελεσμα!!!!!
Απο ολο το ψαξιμο, βρηκα την ευκαιρια να κανω παραπονα στο κεντρικο της BMW of Northern US, για τους αντιπροσωπους εδω διοτι φανηκε οτι μερικοι δεν τηρουν τους ορους της αγορας. Αυτος ειναι και ο λογος που δεχτηκαν να βοηθησουν.(δικη μου αποψη....)
Εδω δεν μπορει ενας αντιπροσωπος με το σημα της εταιρειας να διαφημιζει ενα ανταλλακτικο, απο τη στιγμη που δεν μπορει να το διαθεσει στην αγορα. Μπορει μονο να διαφημιζει ανταλακτικα, που εχουν ελλειψη αλλα μπορει να τα βρει και να τα διαθεσει στην αγορα....![]()
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
aristent (15-12-12), Bazil Van Sinner (14-12-12), gant (15-12-12), Kostas_1 (14-12-12)