Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Θέμα: Ayrton Senna da Silva - In memoriam

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιο ειναι Σωκρατη αυτο που ειναι 3 ωρες ??
    αυτο του 2010 ειναι 1 ωρα και 41 λεπτα, και το αλλο του bbc του '95 (λαθος εγραψα '97 παραπανω) λεει 49 λεπτα.

υπαρχει καποιο αλλο ?

τωρα ειδα και ενα αλλο του '98 "A Star Named Ayrton Senna" με 7.9 βαθμολογια imdb 112 λεπτα https://www.imdb.com/title/tt0825677/?ref_=fn_al_tt_3
    Θα σου στείλω αύριο link nick το πρωι ανέμενε !!! Δεν εχω τώρα υ/π
    Powered by

2. The Following User Says Thank You to soc12r For This Useful Post:

nikos1400 (10-12-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.imdb.com/title/tt1424432/

αυτο εχω εγω.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

StratosZ4 (11-12-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο εχω δει κι εγω δυο φορες.
    ειναι αλλο αυτο ομως, 2 ωρες 42 λεπτα.
    "Ayrton Senna Beyond the Speed of Sound (2010)"
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

pilot (11-12-12)

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτο σου εστειλα και εγω νικ κατσε κατεβασε το και απολαυσε
    Attached Images Attached Images
    Powered by

8. The Following 2 Users Say Thank You to soc12r For This Useful Post:

BILL007 (17-12-12), nikos1400 (11-12-12)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο ανθρωπος ηταν πραγματικα αλλου!απιαστος!με την αρχαια τεχνολογια στα μονοθεσια ηταν αιωνα μπροστα!πιστευω πως αν ζουσε σημερα θα ειχε ανεβασει το πιχι τοσο ψηλα που δεν θα βρισκαμε ουσια στο αθλημα λογο ελλειψης ανταγωνισμου.επισης πιστευω οτι τετοιο ταλεντο ΑΛΛΑ κ πειρα σε οδηγο δεν πεφτει ευκολα σε τετοιο οδηγικο λαθος.να τολμησω να πω οτι καποιοι δεν τον θελανε κ βαλανε το χερακι τους!!!???εχουν ακουστει διαφορα.(οποιος ξερει ας αναφερει).αυτος ο ανθρωπος ειχε αγγιξει τις ψυχες των ανθρωπων.δεν θα ξεχασω,εβλεπα το βιντεο της συγκρουσης πριν καποια χρονια κ μαζι μου ηταν κ η μανα μου,ανθρωπος αδιαφορος για το αθλημα κ γενικοτερα κι ομως δακρυσε...ειδικα οταν σε κοιταζαν εκεινα τα μελαγχολικα γεματα παραπονο ματια!!!!θα τον θυμομαστε κ θα τον μαθουν κι αλλες γενιες κι ας μην προλαβε να δωσει αυτα που ειχε.....we love senna...respectολα τα αλλα απλως υποκαταστατα.-

Υ.Γ.γνωριζει καποιος που μπορει να υπαρχει σε dvd το ντοκιμαντερ?(καταστημα)

Εκτος απο την επισημη εκδοχη(σπασμενη κολωνα τιμονιου),στα εσωτερικα της φ1 υπαρχει το κοινο μυστηκο της πτωσης πιεσης στο εμπρος ελαστικα.Για να γινω ποιο σαφης......πριν τον αγωνα ο σεννα εχει δωσει εντολη στους μηχανικους του να κατεβασουν το μονοθεσιο οσο ποιο κατω μπορουν και ως γνωστον τον ακουγαν παντα τυφλα.Πριν το ατυχηματου ειχε προηγηθει αλλο ατυχημα και ειχε μπροστα του αυτοκινητο ασφαλειας το οποιο κινιοταν παρα πολυ αργα...οσεννα διαμαρτυροταν συνεχεια για να παει ποιο γρηγορα(φαινεται και στο βιντεο...εχει βγαλει το χερι του και κανει κυκλακια)Το αποτελεσμα ηταν να κρυωσουν τα ελαστικα να πεσει η πιεση και να καστει ολο το μονοθεσιο 1.5-2.0 εκατοστα ποιο κατω και σε συνδιασμο με τα σαμαρια στο συγκεκριμενο σημειο να βρει η ποδια στη πιστα κατω απο την αναρτηση.Αυτο σημαινει καθολου τιμονι...πας ευθεια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 11-12-12 στις 09:14

10. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

BILL007 (17-12-12), nikos1400 (11-12-12), Thomelef (11-12-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκτος απο την επισημη εκδοχη(σπασμενη κολωνα τιμονιου),στα εσωτερικα της φ1 υπαρχει το κοινο μυστηκο της πτωσης πιεσης στο εμπρος ελαστικα.Για να γινω ποιο σαφης......πριν τον αγωνα ο σεννα εχει δωσει εντολη στους μηχανικους του να κατεβασουν το μονοθεσιο οσο ποιο κατω μπορουν και ως γνωστον τον ακουγαν παντα τυφλα.Πριν το ατυχηματου ειχε προηγηθει αλλο ατυχημα και ειχε μπροστα του αυτοκινητο ασφαλειας το οποιο κινιοταν παρα πολυ αργα...οσεννα διαμαρτυροταν συνεχεια για να παει ποιο γρηγορα(φαινεται και στο βιντεο...εχει βγαλει το χερι του και κανει κυκλακια)Το αποτελεσμα ηταν να κρυωσουν τα ελαστικα να πεσει η πιεση και να καστει ολο το μονοθεσιο 1.5-2.0 εκατοστα ποιο κατω και σε συνδιασμο με τα σαμαρια στο συγκεκριμενο σημειο να βρει η ποδια στη πιστα κατω απο την αναρτηση.Αυτο σημαινει καθολου τιμονι...πας ευθεια.
    προσωπικα Μιχαλη πιο πολυ πιστευω την εκδοχη οτι "εχασε" λογω μηχανικου προβληματος το τιμονι, και ισως εν τελει να εσπασε και η κολονα,
    παρα το οτι την πατησε με το οτι κρυωσανε τα λαστιχα.

δε λεω οτι ητανε ο Σεννα "Θεος" ή αλανθαστος, αλλα οχι τετοιο λαθος.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

12. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bitz (11-12-12)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP