Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
ΨΥΧΑΡΑ !!!!
Nick bmwlover (05-12-12), Ptboul (05-12-12)
pilot (06-12-12)
αυτό το σκηνικό γίνεται χρόνια δεν αντιλέγω αλλά τώρα που διάβασα όλο αυτό το άρθρο κοινός μας έχουν γ@μησει με τόσα προβλήματα υγείας που μας δημιουργούν...κ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να ρίχνουν εκεί μέσα αχταρμά που δεν το ξέρει κανείς μας ......πάντως έχω ακούσει από παντού ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν αντιδρά ο κόσμος με τόσα μέτρα που μας βάζουν με τόσες αυτοκτονίες ....
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Δεν ειναι ολα τα ψεκασματα το ιδιο, μην γελιεσαι. Ασε τους αδαεις να κοροϊδευουν οσο θελου, Εφτωχως (στο μυαλο)... Ναι τι ελεγα?
Ναι. Ευτυχως καποιοι ξερουν.....
Αλλο ριχνουν για τα δανεια, αλλο οταν ειναι εκλογες. Εμενα μου το ειχε πει ενας γέρος που ειχα συναντησει ενα υγρο απογευμα του Οκτωβρη του 1999 στην Κονιστα: Μια βδομαδα πριν τις εκλογες να μην βγαινω απο το σπιτι. Αν ειναι απολυτα απαραιτητο να το κανω μονο με μια υγρη πετσετα τυλιγμενη στην μεση μου. Δεν καταλαβα τι εννουσε. Μετα βγηκε πασοκ. Ή η νδ. Δεν θυμαμαι.
Τελος παντων ειναι διαφορα αυτα που μας ψεκαζουν, αναλογα για τι ειναι να κανουν.
Θυμαμαι σαν εχτες τον Απριλη του '78 που μας ειχανε σακατεψει. Τα 7 απο τα 10 παιδια της γειτονιας ειχαμε ανεμοβλογια. Τα 3 που δεν ειχαν, ηταν επειδη ηταν για Πασχα στα χωρια τους, πολυ κρυο θυμάμαι πως ελεγαν εκεινη την χρονια. Μπορει να να μην σουβλισαν καν αρνια. TΡΑΤΖΙΚ Πραγματικα δεν θυμαμαι.
Τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες εχω πιει περιπου 2 ποτηρια εμφιαλομενο νερο.
Μας τα εφερε καποιος τυπος με ενα μαυρο φορτηγο που δε ειχε πινακιδες το πρωι. Παραδοξως αισθανομαι πολυ ελαφρυς.
ΜΗπως τελικα, εχει ο Κυριος Προεδρος δικαιο, και την ζημια την κανει το νερο ?
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 05-12-12 στις 16:23
A8hnaios (05-12-12), katsaraios (05-12-12), Kostas_1 (05-12-12), Stathis (05-12-12)
Ναι θα μας ψεκάζανε με πολιτικά αεροσκάφη και θα μας βγάζανε και φωτογραφίες το εσωτερικό τους με τα "ζουμιά" να τα δούμε κιόλας....
Αυτή την μέθοδο την χρησιμοποιούνε οι κατασκευάστριες εταιρίες εδώ και μισό αιώνα για να κάνουν διάφορα τεστ με σκοπό να πάρει πιστοποίηση το αεροπλάνο τους και να αρχίσουν να πουλάνε...
Λίγο σοβαρότητα παιδιά...![]()
pilot (06-12-12)
Πριν απο καθε δανειο προηγειται το καταλληλο ψεκαστικο:
Εκλογοσπρευ για τις καλπες
Εορτοσπρευ τα χριστουγεννα/πασχα
Διακοποσπρευ τους μηνες ιουλιο-αυγουστο
Γαμοσπρευ για καινουρια γκομενα
και παει λεγοντας...
κι οπως ελεγε κι ενας μορφωμενος εβραιος: καμια τεχνητη νοημοσυνη δεν μπορει να νικησει τη φυσικη ηλιθιοτητα...
κοινος καλα το λεω εγω μας εχουν γ@μησει!!!!!!!!!!!!!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
katsaraios (05-12-12)
κωσταντινα τις ουσιες αυτες τις κακες τις παιρνουμε μονοι μας, δε χρειαζεται να τις ψεκασουν.
λαχανικα ψεκασμενα με φυτοφαρμακα τρως; (ναι...)
καπνιζεις; αγελαδινο γαλα τρως; αναψυκτικα πινεις; κλπ κλπ κλπ...
μην παρεξηγηθω, κι εγω δεν ειμαι κανας οικολογικο-φιτνες-φρηκ.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
A8hnaios (05-12-12), dark knight (05-12-12), Nick bmwlover (05-12-12)