Το θέμα αγορών απο το eBay είναι ένα χωράφι που δεν ξέρω με ποιους πλαγιους τρόπους λειτουργεί τι να σου πω δεν ξέρω αυτο που ξέρω είναι αυτο που έγραψα
αντε γεια...
Παντως, το ρολοϊ αυτο το πουλαει σε φιξ τιμη, ενα εκατομυριο τετρακοσιες πενηντα χιλιαδες λιρες αγγλιας, περιπου ενα εκατομυριο οχτακοσιες πενηντα χιλιαδες ευρω, αλλα δεχεται και προσφορες.
Εχουν γινει 10 προσφορες, χαμηλοτερης τιμης προφανως, οι οποιες εχουν απορριφθει.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
nikos1400 (18-11-12)
Leonidas_E39 (18-11-12), S8N (18-11-12), Stamatis (18-11-12)
σπαρ@ βαρα του 10 λιρες προσφορα και πες του εχουμε και ενα καλο λαδι απο κατουρο μαΙμους που σε κανει ανικητο
ωρε τρελλα....
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Και μπορείς δηλαδή να κάνεις συναλλαγή ενάμισι εκατομμύριο λίρες μέσω PayPal?
Bazil Van Sinner (23-05-13), S8N (18-11-12)
ναι μωρε΄.
κατι πυρηνικά απόβλητα που είχαμε πάρει απο το ρώσικο ημπεη, έτσι τα πλερώσαμε.
Εγώ λέω οτι τον έχουν βαρέσει τα λάδια στο κεφάλι τον άνθρωπο και πρέπει να το δει.
Πρόεδρε σου βγήκαν καλά? Είχα πάρει και 'γω κάποια στιγμή, μικρή παραγγελία βέβαια, μόνο 20 βαρέλια, και όταν ήρθα, διαπίστωσα ότι ήταν λάδια από Lada Nive 1.7 που ήταν στο μοτέρ τεσσεράμισι χρόνια.
Βέβαια θα μου πεις τώρα εσύ, και με το δίκιο σου βέβαια, πως το κατάλαβα. Σε πληροφορώ ότι ο μετρητής Geiger βάρεσε κόκκινο, αλλά μου παραπονέθηκαν μετά για τη γεύση. Είχαν λέει γεύση μπιέλας.
(Τα πήρα και τα βάζω στον καφέ ενός φίλου όποτε έρχεται σπίτι να μου σκοτίσει τα @@. Με βάζει να του φτιάχνω καφέ. Για να τον ξεφορτώνομαι του βάζω μέσα διάφορες μaλaκίες και τονε πιάνει κόψιμο και φεύγει)