To ποιο σωστο απο ολα ειναι αυτο που διχνει ο Μπαμπης αλλα το κοστος ειναι πολυ μεγαλο .![]()
To ποιο σωστο απο ολα ειναι αυτο που διχνει ο Μπαμπης αλλα το κοστος ειναι πολυ μεγαλο .![]()
Το πιο σωστό Μάρκο είναι να βάλουμε γνήσιο carbon ....αλλά λεφτά που?
οπότε συζητάμε για το πιο σωστό σε αποτέλεσμα-ποιότητα-αντοχή βάση χρημάτων...
katrin_bmw (27-10-12)
Δηλαδή έστω ότι έχεις βάλει αυτοκόλλητο 3Μ DI-NOC carbon στον ουρανό και αφήνεις το αμάξι στον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο, πηγαίνοντας να κάνεις το μπανάκι σου. Θα γυρίσεις και θα βρεις το αυτοκόλλητο ξεκολλημένο στις άκρες?
Στο καπάκι του κινητήρα φαντάζομαι ούτε καν λόγος για αυτοκόλλητο, μόνο βαφή, ή original carbon, εισαγωγή-CSL style.
Την υδατογραφία την κοιτάω, την ξανακοιτάω, είναι μάλλον καλύτερη από τα αυτοκόλλητα, αλλά κάνει πολύ μπαμ ρε γαμώτο ότι δεν είναι carbon.
Ενώ αυτό φαίνεται πολύ περισσότερο carbon, για μένα τουλάχιστον:
https://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=17096
![]()
katrin_bmw (27-10-12)
Αυτό που έβαλες λογικά είναι αυτοκόλλητο... και ναι σε καπάκι μοτέρ εννοείται όχι αυτοκόλλητο !
Ναι είναι το 3M Di-Noc vinyl και μου φαίνεται ότι πιο κοντά στο αυθεντικό.
Ουρανό, καπάκια καθρεπτών και στο πλαστικό κομμάτι στον προφυλακτήρα όμως θα είναι ωραίο πιστεύω..
Το έχω πει και πιο πάνω. Εγώ το κόλλησα δίπλα σε πραγματικό carbon που έχει ο σκελετός του gsxr και η διαφορά ήταν μηδαμινή σχεδόν.
Αν μπει σωστά δεν ξεκολλάει πιστεύω.
Και εγώ σκοπεύω να ντύσω τους καθρέφτες και κάτι άλλα στο αυτοκίνητο τα Χριστούγεννα που θα έχω άδεια-χρόνο.
Εγώ έστειλα ένα mail στην SSL 3M που είδα ότι είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της 3M και ρώτησα τιμές για αυτά που με ενδιαφέρουν. Περιμένω να μου απαντήσουν και αν είναι σε καλή τιμή θα το σκεφτώ αρκετά..
BILL007 (29-10-12)
Περιμένω ενημέρωση για τις τιμές