Αυτο που λες μου θυμιζει ενα παλιο αγαπημενο μου θεμα.....2005 , η Ελλαδαρα στα φορτε της, οι ελληναρες στα ουρανια, ο ξερολισμος σε ολο του το μεγαλειο και ενα δημοσιογραφικο Μ5 Ε60 πεφτει στα χερια των ξυρισμενων χεραδων με γυαλι μυγα, του ελληνικου Evo. Και βεβαια οδηγουν το αυτοκινητο στο "φυσικο του" περιβαλλον, στην πιστα των Μεγαρων, μια πιστα κομμενη και ραμμενη στα μετρα του σχεδον πενταμετρου διτονου, μια πιστα που στραγγαλιζει και καρτ (τροπος του λεγειν) και οι επιστημονες απεφανθηκαν οτι το αυτοκινητο δε στριβει καλα και ειναι αργο μεσα στην πιστα. Χε χε.....ωραια.
5555 (12-09-12), alexk (11-09-12), Leonidas_E39 (12-09-12), S8N (11-09-12), Thomelef (11-09-12)
alexk (11-09-12)
Πάντως εγώ θα τα έχωνα και στον κατασκευαστή των ελαστικών και των ζαντών.
Δεν δικαιολογείται, σε τέτοιο επίπεδο διαστάσεων και αντίστοιχης τιμής, να σκάνε σαν τα μπαλόνια το ένα μετά το άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 11-09-12 στις 16:43
Πόση σοβαρότητα μπορεί να αποπνέει ένα τέτοιο τεστ όταν ο οδηγός δοκιμαστής δε φοράει κράνος και ο συνοδηγός κράνος ποδηλάτου;;;;;
ΥΣ Δεν αμφισβητώ τα αποτελέσματα, ούτε και έχω εμπειρία από τέτοιου είδους αυτοκίνητα, αλλά το παραπάνω είναι κάτι που μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα...
Με την ίδια λογική που μια Λαμποργκίνι δεν θα ανέβει ποτέ στον όλυμπο, έτσι και ένα τσερόκι δεν θα πάει ποτέ τάπα σε τέτοιες πλευρικές.
Απαρέδεκτο να σπάει το ελαστικό, αλλά μάλλον δεν φταίει το αμάξι για αυτή την κατάσταση.
ghost-rider (11-09-12)
Δε θέλω να είμαι πνεύμα αντιλογίας, αλλά πιστεύω ότι ζητάμε υπερβολικά πράγματα από το Jeep. Έχω ήδη διανύσει 12.000km με το κατά πολύ υποδεέστερο Terios, μου έχουν συμβεί διάφορα απερίγραπτα στο δρόμο, έχω κάνει ταρζανιές με το τιμόνι, έχω κοκκαλώσει από τα 140, έχω ανέβει κι έχω κατέβει με ταχύτητα βουναλάκια με τις 2 ρόδες και ειλικρινά ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια. Και μιλάμε για έναν γιαπωνέζικο κουβά που σε δοκιμή αποφυγής ταράνδου παίζει να είναι ό,τι χειρότερο μετά το Robin Reliant.
Η όλη υπόθεση μυρίζει εντυπωσιασμό. Όπως τότε με τα crash tests του AMS. Σκοτωνώσουν και με το Fiat Tipo που για ζώνες παραμόρφωσης είχε τα πόδια του οδηγού, σκοτωνώσουν και με το Golf που για να προσπεράσει τριαξονικό με τα 60 άλογα ήθελε μια αιωνιότητα και μια μέρα.
ghost-rider (11-09-12), Leonidas_E39 (12-09-12), mark e92 (11-09-12), nik200 (11-09-12), Nikos (11-09-12)