Δεν πειράζει.... το έβαλα πάλι μπροστά!!!!
ΤΟ πάτησα μία άναψε ένα λαμπάκι. Το ξαναπάτησα έσβησε.
ΤΟ πάτησα παρατεταμένα ξαναάναψε απλά το ίδιο λαμπάκι!!!! ΤΟ ξαναπάτησα ... κ δεν έσβησε.... κακό αυτό!!!!
Έσβησα κ ξαναέβαλα. Ξανά δοκιμή πάτημα στιγμιαίο ανάβει λαμπάκι. Ξαναπάτημα κ σβήνει.
Πάτημα παρατεταμένο ανάβει λαμπάκι.... ξαναπάτημα κ πλέον σβήνει.
Τέσπα μάλλον δεν είναι από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα κάτι να με κόβει όταν το γύρισα, αλλά απλά το αυτοκίνητο να είναι απότομο, δύστροπο, κ καθόλου ελεγχόμενο.... ίσως απλά είναισ τημένο για κράτημα, οπότε όταν σπάει πλέον η πρόσφυση αυτό να γίνεται απότομα!
αυτό ελπίζω να δω!!!!
Ξέρετε τι διαστάσει πρέπει να είναι οι 18άρες και με τι οφσετ.
Τι διαστάσεις τα λάστιχα ;;;;
Και επίσης βασικό τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στην ευθυγράμμιση;;;;
Ξέρω ότι δεν είναι καλό να χαλάσω τις ρυθμίσεις που έχει τώρα (πρέπει να είναι από csl) , αλλά θέλω λίγο να το δω κ τις άλλες χάρες του.
Δεν ξέρω τι να πώ. (σορυ για το κουμπί, αλλά δεν είχα το θάρος να το δοκιμάσω σε Μ3 ως τώρα, πίστευα οτι έτσι παίζει και σε αυτα)
δοκίμασε ενα σετ δανεικές ζάντες και λάστιχα, χωρίς τους αποστάτες και βλέπεις.
Ισως αν έκανες μια συνάντηση με τον Θωμά (thomelef) να κάνετε κάποιες συγκρίσεις να βοηθούσει.
Ενα σκασμό Μ3 έχει επάνω.
Δεν πάτε για ένα καφέ να οδηγήσετε ο ένας του άλλου να δείτε τι τρέχει?
Leonidas_E39 (06-09-12), Thomelef (05-09-12)
Σαββατο ελα στον καφε...
sympether with chiefτης
είναι αρκετά μαλακό το λάστιχο αυτό να ξέρεις και έχει φοβερή πρόσφυση..με DSC off και το αυτοκίνητο κρατάει σαν τρελό..
έχω και την άλλη 4άδα με τα michelin pilot sport που είναι λιωμένα όμως..εκεί να δεις σβούριγμα.
αν βάλεις αρκετά χρησιμοποιημένα λάστιχα για παιχνίδι πρόσεχε πολύ να ξέρεις.. θα σου φεύγει πολύ, έχε το νου σου..
δεν είναι σαν το 350z ή το boxter είναι ΑΛΛΟ αυτοκίνητο αυτό..
Διαφωνώ κάθετα Σταμάτη.
Ο κινητήρας του Μ3 Ε46 έχει μεγάλη διαδρομή και έχει πολύ ροπή από χαμηλές στροφές.
Το γεγονός ότι έχει κόφτη στις 8.000+ είναι τεχνολογικό θαύμα.
Το δικό μου έχει 39 κιλά ροπή από 3.2 λίτρα.
Το Μ3 Ε92 έχει 40 από 4 λίτρα...
Τα συμπεράσματα δικά σου![]()
Ετσι. Με ελ;φρως φυτιλια λαστιχα, απο τις 2500 κανεις τον ντριφτ μαστερ.
sympether with chiefτης