Εβαλα 60αρι μεσαιο,πιο ελευθερο καζανακι,το αυτ/το δεν εχει καμια σχεση με πριν!
Εβαλα 60αρι μεσαιο,πιο ελευθερο καζανακι,το αυτ/το δεν εχει καμια σχεση με πριν!
Ι donut understeer...
βασιλη και εγω θελω ρε συ!!
αν δεν σου κανει κοπο εχε το νου σου!!
Πρόσθεσα ενα Opel Corsa 1.2 του 2005 σαν δευτερο τουτου για να κραταω καθαρό το μπεμπουλίνι μου.![]()
Έμπαξα καινούριο πολλαπλασιαστή χτες βράδυ με φίλο μηχανικό μετά από κάψιμο και του τρίτου (είχε καεί ο 4ος προ μηνός). Πάω να αλλάξω και τους υπόλοιπους τώρα που τους πήρα τα μέτρα (δυστυχώς χτες βρήκα μόνο ένα σε συνεργείο επαρχιακό).
Επίσης το kiwi wifi μου έκανε διάγνωση στο iphone του καψίματος στον 3o πολλαπλασιαστή και έκανα και reset με την αλλαγή του πολλαπλασιαστή (το πρόγραμμα rev gamaei).
Παρεπιπτοντως,μια διαπιστωση που εκανα,μεσα σε ενα μηνα 3 αμαξια,εκ των οποιων τα 2 σειρας 1(με το δικο μου να συμεριλαμβανεται) κ 1 σειρας 3,του προλαλησαντα Γιαννη εκαψαν πολλαπλασιαστη 3ου κυλινδρου,τι γινεται?!
Ι donut understeer...
Γερμαναραδες... δεν θελουν να μας δωσουν δανειο.. ας κανουν και καμια ανακληση που εχει βουηξει ο τοπος με τις αστοχιες υλικων που βγαζουν,ειδικα με τους πολλαπλασιαστες υπαρχει θεμα!!
μολις γυρισα απο...καταστημα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων! μιας και παει καλα. το θεμα με τον κομπρεσσορα....ειπα να μπαξω και ενα ιντερκουλερ!