Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Ανάρτηση CSL και ευθυγράμμιση

Stradale Guest

Προεπιλογή Ανάρτηση CSL και ευθυγράμμιση

Σε μια εβδομάδα μου έρχεται η ανάρτηση (αμορτισέρ) από το CSL, και μου έχουν μπει κάποιοι προβληματισμοί. Κατ'αρχήν η μόνη διαφορά του απλού με το CSL έχει να κάνει με τα αμορτησέρ;Η υπάρχουν και άλλα στοιχεία την ανάρτησης που διαφέρουν; Αυτό το ρωτάω για τον αν θα πρέπει να περάσω την ευθυγράμμισή του! Ύστερα κάπου διάβασα ότι τα CSL έχουν fender rolling από το εργοστάσιο, πρέπει να το κάνω και εγω;Υπάρχει περίπτωση να μου βρίσκουν οι τροχοί στα φτερά; ότι άλλες παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες

Rides
    0

Προεπιλογή

Εδώ είναι όλες οι διαφορές https://www.clubcsl.com/index.php/m3...sl-differences

Θέλεις και άλλα ελατήρια, άλλες αντιστρεπτικές εμπρός και πίσω.
    Εμπρός έχει διαφορετικούς βασιλικούς πύρους οπότε οι τρόχοι βγαίνουν πιο έξω.
    Δεν νομίζω ότι επηρρεάζει την ευθυγράμμιση αυτό.

Εδώ τα στοιχεία της ευθυγράμμισης https://www.clubcsl.com/index.php/m3...heel-alignment

Τέλος, όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με τα πίσω φτερά.

3. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

m-power_01 (02-08-12), Stathis (02-08-12)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Να σε ευχαριστήσω για τα link,

Και τα ελατήρια πήρα,πιστεύω χωρις αυτα θα ηταν εγκληματικό...
    Ενδιαφέρον οτι έχει και άλλες αντιστρεπτικές τις οποιες τις βάζω στο things to do list, αλλά αυτό που με ενθουσίασε είναι η κρεμαριέρα με το κοντύτερο βήμα!! Αυτή μπαίνει σε απλό Μ3,έχεις υπόψην σου κάποιον που το έχει πραγματοποιήσει;

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι μπαίνει τη έχω βάλει εγω γίνεται ποιο γρήγορο και το κατάλαβα στην πιστα ποιο πολυ απλα είναι το θέμα να βρεις
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soc12r : 02-08-12 στις 13:37
    Powered by

6. The Following 2 Users Say Thank You to soc12r For This Useful Post:

doctore (02-08-12)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Την πήρες μεταχειρισμένη;Καινούρια πόσο έχει;Δεν το συζητάω, φοβερή μόντα!

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι το είχα πάρει μεταχείρισμενο σε άριστη κατάσταση new εάν θυμάμαι πριν 2 χρόνια κανένα 1600ρι ίσως και παραπάνω..
    Powered by

9. The Following User Says Thank You to soc12r For This Useful Post:

doctore (02-08-12)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Χμ...πολυ ακριβό για τα οφέλη που σου προσφέρει...

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε τελείωνε με τις παλιοαναρτήσεις και έλα να βάλουμε κανα ζαντικό....

12. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Stradale Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα όπως είσαι μόνο cup μπορείς να βάλεις. Η μοναδική σου επιλογή. Μονόδρομος.
    Μετά από περίπου μια εβδομάδα συμβίωσης αυτά είναι αλήθεια. Κυρίως παρατηρώ είτε λόγο ελαστικου όπως επίσης και οδοστρώματος δεν πιέζετε η ανάρτηση. Σχεδόν δεν παίρνει κλίσεις καθόλου, γλυστράει το αυτοκίνητο πριν συμπιεστεί η ανάρτηση. Το θέμα είναι ότι από τέλη Οκτωβρίου πρέπει να φοράω υποχρωτικά χειμερινά λάστιχα και δεν αξίζει να προχωρήσω τώρα σε αλλαγή ελαστικών. Το Μάρτιο με το καλό.
    Έχει πάρει τρελή κατευθυνότητα το μπροστά μέρος, θα δώσω και απόκλιση τώρα να γίνει ξυράφι... Κυρίως μου έχει αλλάξει την αίσθηση, πριν το ένιωθες ότι οδηγούσες ένα μεγάλο κουπέ, τώρα σαν να έχει μικρίνει το αμάξι Επίσης έχει χαμηλώσει και ένα κλίκ το αμάξι. Εκπληκτική ανάρτηση συν ότι σε γλυτώνει από την πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία να την στήσεις, ο σημαντικότερος λόγος που δεν πήραν coilover.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά από περίπου μια εβδομάδα συμβίωσης αυτά είναι αλήθεια. Κυρίως παρατηρώ είτε λόγο ελαστικου όπως επίσης και οδοστρώματος δεν πιέζετε η ανάρτηση. Σχεδόν δεν παίρνει κλίσεις καθόλου, γλυστράει το αυτοκίνητο πριν συμπιεστεί η ανάρτηση. Το θέμα είναι ότι από τέλη Οκτωβρίου πρέπει να φοράω υποχρωτικά χειμερινά λάστιχα και δεν αξίζει να προχωρήσω τώρα σε αλλαγή ελαστικών. Το Μάρτιο με το καλό.
    Έχει πάρει τρελή κατευθυνότητα το μπροστά μέρος, θα δώσω και απόκλιση τώρα να γίνει ξυράφι... Κυρίως μου έχει αλλάξει την αίσθηση, πριν το ένιωθες ότι οδηγούσες ένα μεγάλο κουπέ, τώρα σαν να έχει μικρίνει το αμάξι Επίσης έχει χαμηλώσει και ένα κλίκ το αμάξι. Εκπληκτική ανάρτηση συν ότι σε γλυτώνει από την πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία να την στήσεις, ο σημαντικότερος λόγος που δεν πήραν coilover.
    99 στις 100 η CSL θα ειναι καλυτερη απο οτιδηποτε αλλο. Προσφατα μου μειωσε τη συγκλιση ο Dr.Poupakis και το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο !

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP