Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 21-06-12 στις 01:22
BILL007 (21-06-12), giannis_compact (21-06-12), Kostas_1 (21-06-12), nikos1400 (21-06-12), NS-conv (21-06-12), Panos 316T (21-06-12)
Γνωρίζω όλα αυτα που λες, έκανε όσο ένα καλο διαμερισματακι στην Ελλάδα. Εδώ μέσα συμφορουμιτης πουλάει ε36 μ3 πένα 5000 κ δεν κινειται φύλο, τα ε30 4 πορτα κάνουν 1000-1200ε και πάλι δεν κινειται φύλο...αν εσεις θεωρείτε οτι ένα τέλειο 316 αξίζει 4000 εγω είπα πάω πάσο! Απλά σας- μας κανει να ελπίζουμε οτι τα αυτοκίνητα μας έχουν ακόμα αξία.
Η 316 ε30 είναι ένα αργο απροβλεπτο και σε κακού οδοστρώματος άσφαλτο - δε μιλάω για βρεγμενη... Εώς και επικίνδυνη. Έχει δε ανεπαρκή φρένα. Το οτι τα 2πορτα είναι όμορφα και κάνουν drift σε συνδυασμό με το οτι φοράνε δυνατά για το καρότσι μοτέρ και εξασφαλίζουν χαμόγελο όταν το διπλωνεις, στην Ελλάδα της ευμάρειας για ένα διάστημα πουλήθηκαν ορισμένα σε υψηλές τιμές όντως. Σήμερα δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Και μη συγκρίνουμε το πόσο έκανε ένα αυτοκίνητο πριν 20 χρόνια νομίζω δεν έχει νόημα, επίσης το ποσά χρήματα έχουμε ρίξει σε ένα αυτοκινητο ειτε για συντηρηση είτε για βελτίωση ξέρεις και ξέρω οτι αυτα πανε περίπατο όταν πουλάς... Για συλλεκτικότητα ναι το δέχομαι, αλλα... Ιστορικές βγάζει πλέον στα 30 χρόνια! Απο το Σεπτέμβρη δε δε θα μπαινει κάν δακτύλιο και μιλάμε για αυτοκίνητο πολυ καλοπουλημενο, entry level έκδοση με πολυ καλή ποιότητα κατασκευής που ακόμα κυκλοφορούν τα περισσότερα. Άρα ούτε συλλεκτικό είναι.
Α σε πείραξε το σκουπίδι, θα σου πω οτι εγω έχω κόλλημα με τις Αλφα 33 που για τους περισσότερους είναι ακόμα μεγαλύτερο σκουπίδι, έχω και μια αλφασουντ που θεωρείται σκουπίδι απο πολλούς εδώ και 25 χρόνια , και πλέον σκουπίδι θεωρείται απο πολλούς και το 36αρι μου. Δεν το είπα προσβλητικα ως προς τον ιδιοκτήτη
BILL007 (21-06-12)
η εμπορικη αξια ενος αυτοκινητου ανεξαρτητου καταστασης ειναι συγκεκριμενη
για παραδειγμα ενα χρονο πριν για ολικη απο τρακαρισμα πηρα 2000 ευρω για Ε30 Μ40 4πορτο του 1989, τοσο το εβγαλε η ασφαλιστικη, τοσα πηρα, ειτε ηταν συντηρημενο αψογα ειτε οχι
απο εκει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του!
για το ποσο αξιζει η οχι το αμαξι της αγγελιας ειναι υποκειμενικο....
για εμενα ΔΕΝ αξιζει 4κ για πολλους λογους , προσωπικη αποψη (λογο του περασμενου της ωρας δεν ειμαι σε θεση να την γραψω τωρα )
τωρα τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε.....και ακρη δεν θα βγαλουμε ποτε!
η αληθεια ειναι καπου στην μεση ! ουτε το ενα ακρο-ουτε το αλλο
επισης διαβαζω που αναφερεται αλλα μοντελα! οκ! και εναV8 Grand cherocce (πως στο καλο γραφετε...) εχει πλεον 7000-8000 ευρω , τι παει να πει δλδ?
οτι το Ε46 316 πρεπει ο αλλος να το δωσει 3000ευρω? δλδ ενα Golf 1400 ποσο? 1500? και ενα yaris 1000cc me 900 κατοσταρiκα ?
δεν παει ετσι παιδες!!!
δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στις τιμες των μεταχειρο αυτοκινητων!
αμαξια ιδια χρονολογιας, κατηγοριας, κυβικων αναλογα αν ειναι ιταλικα-γερμανικα-γιαπωνεζικα-τσεχικα-τουρκικα, εχουν και την αναλογη τιμη,ποσο μαλλον οτνα συγκρινεις διαφορετικες χρονολογιες κτλ κτλ αντε βγαλε ακρη! οποτε τι να λεμε τωρα? οτι λογο οτι το "ταδε" αμαξι εχει τοσο πρεπει και το "ταδε" να εχει τοσο?
![]()
Σύμφωνοι αλλα το Cherokee έχει κ ένα χ τεκμήριο κ τελη κυκλοφορίας και κατανάλωση κλπ, οπότε στα αζήτητα σήμερα. 4πορτο 318 θα παρει κάποιος bmwδακιας οικογενειάρχης που δε του περισσεύουν. Αν ηταν 2πορτο πες οτι θα το αγόραζε και κάποιος για μετατροπη. Όταν όμως το ζητάς 4000 , ο υπόψηφιος αγοραστής έχει επιλογές και αν είναι bmwδακιας θα παει σε 36αρι και πλέον θα μπορει ν κοιτάξει κΙ 46αρι. Οπότε θ πει καλο το 30 αρι αλλα άλλες εποχές...
ακομα γελαω.....εγραψες φιλε arci
οχι οτι δεν συμφωνω..αλλα μεχρι ενος σημειου...το 30αρι ανεξαρτητως μοτερ θελει χερια για να το πας αλλα θελει και καλη ασφαλτο..οχι ελληνικο σαπουνοδρομο...
υγ..μονο και μονο για την ατακα..θα ηθελα να σε παω μια βολτα με την πομονα μου..ταυτοτητα στο στομα και παμε...![]()
Αρχικο μην απο nik200
το συγκεκριμενο αμαξι ειναι φιλου και πεντακαθαρο με εξαιρετικα πολλα πραγματα αλλαγμενα τον τελευταιο χρονο (λογω εμμονης του ιδιοκτητη!!!)..πολυ απλα θα αναφερω οτι εχει κοστισει για να ερθει σε αυτη την κατασταση (αρκετα) παραπανω απο τα διπλα απο οσα το παιδι ζηταει..το αμαξι ειναι ειδικη περιπτωση και απευθυνεται περισσοτερο σε συλλεκτες που θα θελουν ενα αψογο αμαξι..παρα για καποιον που ψαχνει ενα 30αρι να κανει την δουλεια του-πιστα καψιμο κτλ κτλ..
Επρεπε να δωθει περισσοτερη σημασια σ αυτο!!!![]()
E30M40D (21-06-12), nik200 (21-06-12), Panos 316T (21-06-12)
Εχω μια απορία, αλήθεια λέω, υπάρχουν αμάξια που μπορείς να τα πας τέρμα σε άσφαλτο σαπούνι??? Μόνο το Ε30 γλυστράει??
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
E30M40D (21-06-12)
Χθες μιλαγα με εναν παππου στα Β.Π με Ε30 τετραπορτο ..
Ο κυριος πραγματικος με Κ κεφαλαιο το ειχε λουλουδι με περιποιηση,σερβις,καθαρισμ ενο ,χωρις ιχνος σκουριας η αλλου ελαττωματος οπτικα τουλαχιστον...
Θα το πουλησει ελπιζει 2.500-3.000 ευρω καθως "σημερα ειναι πολλα λεφτα για τετοιο καλο αυτοκινητο της εποχης του" οπως τα ειπε τα μεταφερω και δεν εχει αλζχαιμερ....
Φυσικα του εξηγησα η μαλλον θελησα να του πω για Μ ε30 που σιγουρα ειναι σπανιοτατα αλλα καλοπληρωνονται μα ο κυριος μου απηντησε "πολλοι φανταζονται το τιμονι μιας Μ και ας οδηγουν ενα μικρο 1600αρι ,αν βρουν το Μ να τα δωσουν για αυτο ομως ειναι υπερβολη"
Καλη πωληση στον συμφορουμιτη.....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (21-06-12)
Ptboul (21-06-12)