Doc, να γινει καμια photoshoot καλη..
Πως ειναι η μεμβρανη μετα απο καιρο..??
Νομιζω οτι πισω εχει πεσει πολυ μαυριλα.. μηπως επρεπε τα φαναρια να τα αφησεις "μαμα"..??
Doc, να γινει καμια photoshoot καλη..
Πως ειναι η μεμβρανη μετα απο καιρο..??
Νομιζω οτι πισω εχει πεσει πολυ μαυριλα.. μηπως επρεπε τα φαναρια να τα αφησεις "μαμα"..??
ΧΙΟΣ-CHIOS
Μια χαρα ειναι η μεμβρανη 2 χρονια αργοτερα! 2 αποπειρες να μου το 'κλειδωσουν" αφησε 2 γραμμες οι οποιες φαινονται παρα πολυ λιγο και δεν διαπερασε την μεμβρανη! Καποια στιγμη θα τα αλλαξω τα κομματια ομως, δεν θα μου παρει πολυ ωρα πιστευω.
Οσον αφορα τη μαυριλα πισω, που να δεις πως ηταν οταν ειχα Plasti-dipαρει ΚΑΙ την πατουρα στις ζαντες....
Αλλα κατεληξα να κοβω το κομματι αυτο απο την καθε μια.
Πιστευω οτι τωρα δεν μοιαζει με το "αυτοκινητο του γιατρου", ε?
-Θεοφιλος-
Φίλε Θεόφιλε μερικές ερωτήσεις αν δεν σε πειράζει:
1.πόσο σου είχε στοιχίσει τότε το τετραγωνικό η μεμβράνη?'
2.Θυμάσαι πόσα τετραγωνικά είχες χρησιμοποιήσει συνολικά?
3.Tι μάρκα ήταν η μεμβράνη?
![]()
tmilatos (07-06-12)
Αμα αρεσει εσενα, χeστικες αμα δε μοιαζει με το αμαξι του γιατρου..
Αυτο το look, το murdered look οπως το λενε στο εξωτερικο (μαυρη μαυριλα τα παντα ολα), σε καποια Ε46 ειναι ωραιο.. Θελει ομως καποιες πινελιες για να σπασει τη μονοτονια του μαυρου..
Η ζαντα δεν θα με πειραζε να ηταν ολη μαυρη.. αλλα τα φαναρια πισω θα τα προτιμουσα clear/red..
Και παλι μπραβο ρε συ..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
tmilatos (07-06-12)
Bill, 3Μ ειναι η μεμβρανη, πρεπει να μου ειχε στειλει ο Kωστας (Monsta) 25 μετρα αν θυμαμαι καλα!
Ακουγεται πολλα, αλλα για εναν απειρο σαν την αφεντια μου ηταν "οτι πρεπει" δεδομενου οτι μερικα μετρα εφυγαν, μεχρι να καταλαβω πως δουλευεται το υλικο. Συν, οτι χρειαζεσαι και για ρεζερβα!
Οσον αφορα την τιμη, αυτη και αν δεν θυμαμαι...Ρωτησε τον Κωστα!
-Θεοφιλος-
BILL007 (08-06-12)
Ζαχαρια μου, μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα, ΔΕΝ ηθελα να μοιαζει με "το αυτοκινητο του γιατρου". Το ηθελα "αλητεια" style!
Κατα εναν μυστηριο λογο, μολις το εντυσα ματ και εβαλα τα φιμε, ως δια μαγειας σταμητησαν τις "κλειδιες"!!!!
Εκει που ημουν συχνος πελατης των φαναρτζηδων, ξαφνικα ολα καλα!
Τι να πει κανεις...
Ευχαριστη "τροπη"!
Οταν εκανα αυτη τη παρατηρηση σε ενα κολλητο μου, η απαντηση που μου εδωσε ηταν: "Αφου ρε doc το μονο που σου λειπει τωρα ειναι ενα Uzi και ενα κιλο κοκα"!!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
-Θεοφιλος-
Και σκεφτόμουν να ντύσω και το δικό μου σε γκρι ματ...αυτό με τις κλειδιές μου άρεσε..αν και δεν το κυκλοφόρησα πολύ ακόμα για να δω την αγάπη του κόσμου αλλά το φοβάμαι η αλήθεια είναι...
Αν σε περίπτωση χαράγματος φτάνει μέχρι χρώμα ή σταματάει στην μεμβράνη?
Vassilis ///M (07-06-12)
Vassilis ///M (08-06-12)