Πολύ καλό αποτέλεσμα Στεφ και όμορφες φωτο. Γιατί δεν έβαζες τη λάμπα και στις 'ΜΕΤΑ' να φανεί η πραγματική διαφορά ? Πάντως από γυαλάδα φαίνεται ότι πήρε πολύ.
Τώρα πια μακριά από βούρτσες το όμορφο Ζ.
Πολύ καλό αποτέλεσμα Στεφ και όμορφες φωτο. Γιατί δεν έβαζες τη λάμπα και στις 'ΜΕΤΑ' να φανεί η πραγματική διαφορά ? Πάντως από γυαλάδα φαίνεται ότι πήρε πολύ.
Τώρα πια μακριά από βούρτσες το όμορφο Ζ.
5555 (15-05-12)
Εκτιμώ ιδιαίτερα τα καλά λόγια ενός πολύ καλού επαγγελματία και πάνω από όλα φίλου
Κώστα το επόμενο ΣΚ θα το περάσω ένα ακόμη χεράκι κερί και θα βγάλω τελικές φωτογραφίες με τον προβολέα!
Detailing Madness
στεφ
απλά απίστευτο !
καταρχας ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο μου και πλεον πεπειραμενο detailer Στεφανο που εκανε το BMW να γινει σαν την πρωτη μερα που το παρελαβα στα χερια μου και ακομα καλυτερο!επισης ευχαριστω ολους εσας που αγαπατε τα BMW και γραφετε ολα αυτα τα καλα λογια!και φυσικα που αναγνωριζετε ολη αυτη την προσπαθεια και υπεροχη δουλεια του καλου μου φιλου Στεφανου!που οχι μονο αγαπαει τα BMW αλλα πραγματικα ξερει να τους ξαναδινει ενα μοναδικο αποτελεσμα!
Χτίσε με κερί, μόνο καλό του κάνεις. Προσοχή από δω και μπρος στο πλύσιμο (μόνο στο χέρι και με καλό σαπούνι), ώστε να διατηρηθεί το όμορφο αποτέλεσμα για πολλούς μήνες.
Στεφ να ρωτήσω κάτι ακόμα: Ποιος ο λόγος που επέλεξες τις συγκεκριμένες αλοιφές που στην ελληνική -τουλάχιστον- αγορά και κλίμα, δεν έχουν 'προϋπηρεσία' ?
Κώστα εγώ γνωρίζω αρκετό κόσμο που χρησιμοποιεί τις εν λόγω αλοιφές
Και επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες
Μάλιστα έχουν άριστα αποτελέσματα σε γερμανικά αυτοκίνητα και σε BMW συγκεκριμένα
Η Menzerna φημίζεται για την καλή ποιότητα των αλοιφών της, τουλάχιστον από αυτά που έχω διαβάσει αλλά και μου έχουν πει και έχω δει
Detailing Madness
Ευχαριστώ πολύ τον Γρηγόρη για τα καλά του λόγια
Πέρασα τώρα από το σπίτι του που είχα βγει βόλτα με το ποδήλατο και πραγματικά το αμάξι το είχε γκαράζ και έλαμπε!
Detailing Madness
Ωραία. Όταν τελειώσουν οι δικές μου, θα πάρω μερικά μπουκαλάκια να τα δοκιμάσω.
Το Glasur είναι κερί φαντάζομαι. Περιέχει σιλικόνες ?
Κώστα για την Menzerna ρίξε μια ματιά εδώ.....
https://www.menzerna.com/en/products/polishes/
Έχει τα πάντα και γενικά ρίξε μια ματιά σε όλο το site...
Επίσης μπορώ να σε φέρω σε επαφή με άνθρωπο που τα εισάγει αλλιώς παραγγέλνεις και απ έξω...
Το Glasur απορώ πώς δεν το ξέρεις
Είναι κερί της Zymol από τα πλέον δημοφιλή...
Eσύ ποιο κερί της Zymol χρησιμοποιείς?
Detailing Madness
μπραβο Στεφ για τη δουλεια σου !
τι κουκλαρα ειναι αυτη...?
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM