hades7 (13-05-12)
κάντε και καμμιά συνδρομή στο κανάλι του γιου του μπι ρε παιδιά...
sympether with chiefτης
χωρις πλακα, ειναι εντυπωσιακο το πως δουλευουνε οι μηχανες μεσ'τα εργοστασια.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Thomelef (13-05-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
προς το παρόν το χαρίζουμε σε όσους φτιάχνουν πέλετ και μπριγκέτες, και είμαστε πολύ τυχεροί που δεν το αξιοποιούμε μόνοι μας.
λίγο πρίν ξεκινήσει η κρίση, είμασταν έτοιμοι για μια μεγάλη επένδυση, η οποία περιλάμβανε την κατασκευή μπρικέτας - αυτόματης τροφοδοσίας σε μεγάλο καυστήρα.
η συγκεκριμένη μελέτη θα ήταν τελείως αυτόματη, και αν προχωρούσαμε τότε γι'αυτήν, πολύ πιθανόν να είμασταν στον δρόμο τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
sympether with chiefτης
Σαν εξειδικευμένος χειριστής που είσαι ελπίζω να βοηθήσεις![]()
Thomelef (13-05-12)
αν και οι γνώσεις μου στον τόρνο είναι πολύ μικρές, μετά χαράς να να βοηθήσω όπως μπορώ.
ειδικά αν μιλάμε για cnc τόρνο, μ'ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ...
sympether with chiefτης
για πείτε κάμμια γνώμη, σας αρέσει???
sympether with chiefτης
aristent (13-05-12), bill_m3 (14-05-12), Eleni (13-05-12), hades7 (13-05-12), Lambros46 (13-05-12), Leonidas_E39 (13-05-12), oldcarskickass (13-05-12), Panos 316T (13-05-12), tokiko (13-05-12), z3 2.2 (13-05-12)
Εγω αυτο που εχω να πω οτι η ποιότητα δεν υπαρχει ιδίως πιανοντας τον ξύλινο κύλινδρο στο χερι εψαχνα να βρω την ενωση του αλλα δεν τα κατάφερα.
Ψηλέ δώσε βίντεο στον λαο![]()
![]()
Thomelef (13-05-12)