Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: Δίπλωμα για ταχύπλοο

Rides
    0

Προεπιλογή Δίπλωμα για ταχύπλοο

Θέλω να βγάλω δίπλωμα για ταχύπλοο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον να πάω. Είμαι Τρίπολη οπότε κάπου εδώ κοντά
    Ευχαριστώ

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν ειναι μικρο κ ειναι στο ονομα σου το πας με διπλωμα αυτοκινητου απ οσο θυμαμαι.
    Για να βγαλεις λογικα ρωτας στο πιο κοντινο λιμεναρχειο. Αν παλι δεν κανω λαθος την αδεια ταχυπλοιας αυτοι τη δινουν.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kellis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να βγάλω δίπλωμα για ταχύπλοο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον να πάω. Είμαι Τρίπολη οπότε κάπου εδώ κοντά
    Ευχαριστώ
    Φιλε μου απευθυνσου σε καποια σχολη ταχυπλοων σκαφων της περιοχης σου, αλλιως στο λιμεναρχειο. Οταν με το καλο το παρεις θα αποκτησεις το δικαιωμα να οδηγεις ταχυπλοο εως 20 μετρα ανεξαρτητως κινητηρα και φυσικα οποιοδηποτε jet ski. Ειναι πραγματικα ενα διπλωμα που αξιζει να εχεις. Το δε κοστος του ειναι αστειο σε σχεση με τις δυνατοτητες που σου προσφερει αμα την αποκτηση του. Ευχομαι καλη επιτυχια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TOLIS E30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου απευθυνσου σε καποια σχολη ταχυπλοων σκαφων της περιοχης σου, αλλιως στο λιμεναρχειο. Οταν με το καλο το παρεις θα αποκτησεις το δικαιωμα να οδηγεις ταχυπλοο εως 20 μετρα ανεξαρτητως κινητηρα και φυσικα οποιοδηποτε jet ski. Ειναι πραγματικα ενα διπλωμα που αξιζει να εχεις. Το δε κοστος του ειναι αστειο σε σχεση με τις δυνατοτητες που σου προσφερει αμα την αποκτηση του. Ευχομαι καλη επιτυχια!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP