Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 85

Θέμα: Προβλημα με paypal

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

ωραια οποτε θα το αφησω ετσι γιατι δεν το κατεχω τοσο το αγγλικο να καθομαι να γραφω λεπτομεριες στον σελλερ......... ευχαριστω παντως!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο ebay πως γινεται ν'αλλαξω feedback απο αρνητικο σε θετικο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλ τι να κάνω να παραγγείλω τπτ απο γερμανία η αγγλία, απο κει αμά το πάρω τι γίνεται?

η ζητας να στο στειλει σαν δωρο..η ζητας να στο στειλει με εικονικη τιμη..π.χ 50 ντολαρς..

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

για να μην ανοιγω αλλο ποστ μπορει να μου πει καποιος γνωστης γιατι μετα απο καθε παραγγελια απο ebay μου λεει οτι η διευθυνση μου δεν ειναι επιβεβαιωμενη???????? μπαινω paypal - ebay δε μου λεει κατι για επιβεβαιωση...........συγκεκρι ενα βγαζει με πρασινα γραμματα αυτο "unconfirmed", τι πρεπει να κανω??????????? να προσθεσω οτι ολα τα προιοντα ερχονται κανονικα

Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι νομιζω αυτη η διαδικασια που κανει το paypal με την καρτα - πληρωμη και επιστροφη των χρηματων...

6. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (07-04-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι νομιζω αυτη η διαδικασια που κανει το paypal με την καρτα - πληρωμη και επιστροφη των χρηματων...
    την εχω κανει φιλε μου αυτην την διαδικασια αλλα τα ιδια.......................τωρα που το λες εχω παρατηρησει και κατι αλλο, κατα την επιβεβαιωση της καρτας μου εστειλε το paypal το 1,50 euro πισω και βλεπω υπολοιπο paypal 1,50 euro , πως γινετε αυτο????????? δε μπαινουν μεσα στην καρτα που εχω δηλωσει( στην καρτα μεσα εχω πολλα περισσοτερα)???? αν καταλαβα καλα φορτωνουμε και χρημα εκτος καρτας η κανω λαθος???????? αν και χρησιμοποιω χρονια το paypal ειναι μερικα πραγματα που δε τα εχω δωσει ποτε σημασια

Rides
    1

Προεπιλογή

τι να σου πω δεν πολυθυμαμαι και γω. καποτε το ειχα ψαξει αλλα δεν θυμαμαι πια.

το 1,5 ευρω νομιζω μου το επεστρεψε και μενα. στην καρτα, ή στην 1η αγορα...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    για να μην ανοιγω αλλο ποστ μπορει να μου πει καποιος γνωστης γιατι μετα απο καθε παραγγελια απο ebay μου λεει οτι η διευθυνση μου δεν ειναι επιβεβαιωμενη???????? μπαινω paypal - ebay δε μου λεει κατι για επιβεβαιωση...........συγκεκρι ενα βγαζει με πρασινα γραμματα αυτο "unconfirmed", τι πρεπει να κανω??????????? να προσθεσω οτι ολα τα προιοντα ερχονται κανονικα
    Μην ανησυχείς, δεν τρέχει τίποτα.
    Το "email unconfirmed" ή ""ädress unconfirmed" μου το βγάζει και μένα τακτικά. Θέλει να μπαίνεις στο profile σου τακτικά και να κάνεις τη διαδικασία confirm. Αν δεν το κάνεις, δεν τρέχει τίποτα, γιά λόγους δικής μας ασφάλειας το κάνουν. Το δε 1,5 ευρώ στο επιστρεφουν στην 1η συναλλαγή, πιστώνεται το υπόλοιπο της paypal σου. Η paypal δεν είναι prepayed γιά να της βάζεις λεφτά, είναι απλά ασφαλής δίοδος ΄πληρωμών sto ιντερνετ. Η πιστωτική σου πληρώνει και η paypal κάνει τη συναλλαγή ασφαλή.

10. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aimpal (07-04-12), Bazil Van Sinner (11-06-13), dimtz (07-04-12), Kostas_1 (07-04-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εκανα μια αγορα απο το ebay.de, και μου την ακυρωσε λεγοντας μου οτι η διευθυνση μου ειναι unconfirmed, εχω κανει πολλες αγορες απ το ebay.com.
    τι κανω?
    η διευθυνση μου ειναι ιδια στην paypal κΑΙ στο ιμπει...
    εχω κανει ολα τα διαδικαστικα και στο ebay.com και με αγορα απο γερμανια δεν ειχα κανενα προβλημα...
    στο ebay.de τα στοιχεια μου ειναι κανονικα...
    του εστειλα email του πωλητη αλλα δεν εχει απαντησει...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    την εχω κανει φιλε μου αυτην την διαδικασια αλλα τα ιδια.......................τωρα που το λες εχω παρατηρησει και κατι αλλο, κατα την επιβεβαιωση της καρτας μου εστειλε το paypal το 1,50 euro πισω και βλεπω υπολοιπο paypal 1,50 euro , πως γινετε αυτο????????? δε μπαινουν μεσα στην καρτα που εχω δηλωσει( στην καρτα μεσα εχω πολλα περισσοτερα)???? αν καταλαβα καλα φορτωνουμε και χρημα εκτος καρτας η κανω λαθος???????? αν και χρησιμοποιω χρονια το paypal ειναι μερικα πραγματα που δε τα εχω δωσει ποτε σημασια
    Εμεινε στο υπολοιπο. Στην επομενη αγορα 10¤ που θα κανεις, θα το τραβηξει και θα βγαλει και 8.5¤ απο τη καρτα σου. Μπορεις να πατησεις send to cart και σε 2-3 μερες να εχεις το υπολοιπο στη καρτα. Και να το αφησεις εκει, δεν χανεται.

13. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (11-06-13)

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP