gnx (03-04-12)
ναι στο καπω δεν θελω να κανω τοπικο βαψιμο, απλα εχει ενα βαθουλοματακι μικρο και θελει επιδιορθωση..μου ειπε οτι θα το καταφερει αρκετα ωστε να μην φαινεται..τωρα για τον προφυλακτηρα εγω εχω σαν μασκα-προφυλακτηρα οποτε μπορει να χει νευρο ειναι του διλιτρου..απλα δεν ξερω θα φαινεται διαφορα?ξερετε καποιον που ειναι καλος?
BILL007 (03-04-12), gnx (03-04-12), Nick bmwlover (03-04-12), VanVIC (03-04-12), Vasilis (03-04-12)
Κανονικα θα επρεπε να απαντησει ο Κωστας ο Μονστα,αλλα θα θεωρηθει μη αντικειμενικη η απαντηση του, αφου ειναι το αντικειμενο του οι τοπικες βαφες....
....αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι ιδιομορφη τεχνη η τοπικη βαφη και αν δεν την κατεχεις καλα και δεν την κανεις με μερακι οπως ο Κωστας ,το αποτελεσμα θα ειναι μετριο....
εδω στη Λαρισα μετα απο χτυπημα στον πισω προφυλακτηρα αποφασισα να παω σε φανοποιο για να γινει καλυτερα ο ελεγχος για μη ορατες ζημιες αφου ειχε πεσει καποιος απο πισω μου....το λαθος μου ειναι οτι ενω αυτος ελεγε να βαψουμε ολον τον προφυλακτηρα εγω επεμενα να γινει μονο τοπικα....φυσικα μετα την παραλαβη πηγα σε Τσιπς αβεϊ καταστημα για να διορθωσει τα κακως κειμενα....
...τωρα για Πεϊντμπουλ δεν εχω αποψη αφου δεν εχω επισκεφτει καποιο....αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα χωρις αυτο να σημαινει κατι,αφου ακομη και η τεχνικη αφορα των ανθρωπο και οχι μονο τον τροπο επισκευης.....
ωσπου να γραψω απαντησε ο νεγρος!!!χαχαχαχχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 03-04-12 στις 20:54
Monsta (03-04-12)
Παρε το πμ απο τον Κωστα ,
Θα σου πω ομως και εγω οτι ειμαι ενας πελατης του, αφου εκανα μια μικροεπισκευη στον μασιπιε της ασπρουλας μου,και πραγματικα δεν φαινεται πουθενα κατι......ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΙΡΑΣ!!!!!
.......και δεν εχω κανενα οικονομικο ή αλλο ωφελος απο το αν εχει η δεν εχει δουλεια ο Κωστας.![]()
Να σου το εξηγήσω με ένα σχεδιάκι για να σε βοηθήσω να καταλάβεις τι είναι το 'νεύρο'.
Στη παρακάτω γρατζουνιά ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τοπική ή τουλάχιστον δεν ενδείκνυται, επειδή δεν υπάρχει πουθενά νεύρο.
![]()
Nick bmwlover (03-04-12), sierra (03-04-12), Vasilis (03-04-12)