Σελίδα 9 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 237

Θέμα: S54 looking for new home ?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως και να γινει καλο, ή κακο ειναι πεταμενα λεφτα.
    ειδικά τώρα αυτή την εποχή, θα συμφωνήσω απόλυτα.
    ακόμα και αν δεν βγαίνεις με τα τεκμήρια που λέει ο λόγος, συμφέρει να πληρώσεις σήμα και πρόστιμο για την υπέρβαση (αν υπάρχει βέβαια), και να κυκλοφορείς το ωραιότατο Ε46, που το έχεις τακαρισμένο.
    βέβαια, αυτό θα έκανα εγώ. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό για όλους.
    ότι και να κάνεις πάντως κώστα, εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά και δεξιά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bakalos (03-03-12), Monsta (02-03-12)

Περιοχή
    Alexandria
    Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tελικα θα φτιαξουμε ενα σωστο Ε30 Μ3 ναι η οχι? Τα αλλα ολα ειναι τριχες. Ε30 Μ3 η απλο (καροτσα) με τα παντα απο κατω απο Ε30 Μ3 και με μοτερ S φονια.
    Αμα δεν θελει κανενας, κανουμε το δικο μου Μητσοοοοο!!!!!!!Αμα υπαρχει η τεχνογνωσια και δουλευουν ολα οπως λες ,ειναι νομιζω η τελεια μετατροπη!!!!!!!!!
    M3 E30 uber alle!!!!!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο cecotto 029/505 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα δεν θελει κανενας, κανουμε το δικο μου Μητσοοοοο!!!!!!!Αμα υπαρχει η τεχνογνωσια και δουλευουν ολα οπως λες ,ειναι νομιζω η τελεια μετατροπη!!!!!!!!!
    !!!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μισές δουλειές δεν έχω μάθει ποτέ μου να κάνω. Αν ξεκινήσει το πρότζεκτ, το αμάξι θα γίνει πιπίλα όπως ήταν το 34άρι μου. Όπως είχε χτιστεί εκείνο από μέσα προς τα έξω, τα πάντα καινούρια, μέχρι και η καλωδίωση ήρθε κούτα από τη bmw, έτσι θα γίνει και το μελλοντικό...

Το πιο πιθανό όμως είναι να βγω εκτός προϋπολογισμού (όπως πάντα) . Όταν ξεκινάς τέτοια πρότζεκτ το χρήμα πρέπει να ρέει, ώστε να μη τσιγκουνευτείς τη λεπτομέρεια που στο τέλος θα κάνει τη διαφορά.

Πεταμένα λεφτά είναι σίγουρα, όμως πότε το αυτοκίνητο αποτέλεσε επένδυση ? Εκτός βέβαια όπως είπε και ο Στάθης σε άλλο θρεντ, τώρα που θα φτιάξουν τα πράγματα κι ο father-Δήμος είναι αισιόδοξος, να πάμε να ψωνίσουμε τα φθηνά Μ3 / Μ5 / Μ6 για να τα πουλήσουμε ακριβά λίιιιιγο αργότερα...

6. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

zaharias (02-03-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και μονο κρινοντας απο τη δουλεια του Κωστα, η οποια αν μη τι αλλο θελει μερακι,υπομονη και προυποθετει τελειομανια, πιστευω οτι τα εχει ζυγιζει και τα εχει σκεφτει ολα...

Δεν νομιζω οτι του κατεβηκε η ιδεα χθες... Ουτε πως δεν το εχει σκεφτει απο ολες τις μεριες. Σιγουρα ειναι αποφαση καρδιας και δεν συναδει με το κλιμα της εποχης.

Πιστευω πως οτι και αν αποφασισει να κανει θα ειναι 100% ολοκληρωμενο γιατι οτιδηποτε λιγοτερο δεν νομιζω να του ταιριαζει.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παντως Κωστα μιας και καταληξαμε ολοι μαζι στο Ε30...

Δεν πετας ενα S62 μεσα??
    Αφου S54 εχεις ηδη....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν πετας ενα S62 μεσα??
    χεχε άλλο τρελό όνειρο.

Rides
    0

11. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (02-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματη εχεις λιγο αδικο εδωπερα. Αμα το αυτοκινητο το κανει για παραδειγμα οπως το δικο μου, δεν θα εχει κανενα προβλημα να παει ταξιδι η να βαλει την οικογενεια του. Δεν νομιζω οτι το Ε36 ειναι καλυτερο απο το Ε30 και αυτο το βλεπουμε και στην αγορα. Τα καλα Ε30 κανουν λεφτα. Παντως αμα το αυτοκινητο γινει οπως πρεπει ουτε θορυβο θα κανει, θα εχει obc, θα εχει ΑΒS, θα εχει Α/C. Απλα σχεδον ολος ο κοσμος εχει συνδεσει το Ε30 με καφριλα το οποιο δεν ειναι παντα ετσι.
    Σέβομαι το πάθος σου για τα Ε30 (και εμένα μου αρέσουν πολύ) αλλά νομίζω ότι είναι γεγονός ότι το Ε36 είναι ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το Ε30.
    - Παθητική ασφάλεια (πάρα πολύ σημαντικό όταν βάζεις την οικογένεια μέσα)
    - Χώροι + χώρος αποσκευών (επίσης πολύ σημαντικό όταν θέλεις να το χρησιμοποιείς για την οικογένεια)
    - Πλαίσιο + ανάρτηση
    - Αεροδυναμική

Όποιος είναι πάνω από 1.70 και έχει κάτσει σε πίσω θέση από Ε30 ενώ ο οδηγός είναι πάνω από 1.70 ξέρει για τι μιλάω.
    Τραγικός ο χώρος για τα σημερινά δεδομένα αυτοκίνησης !
    Και στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί να βασανίζεται κάποιος και να μην έχει χώρους (άν δεν το έχει μόνο για καύλες).

Φίλε Κώστα, δεν ξέρω γιατί θέλεις να δώσεις το όμορφο Μ3 που έχεις και να μπλέξεις με μαστόρια, τρελά έξοδα και γενικά χρήμματα που δεν θα πάρεις ποτέ πίσω.
    Άν μπορείς να διαθέσεις χρήμματα, φτιάξε κάτι για καύλες (και τα Ε30 είναι ωραία, ελαφρυά και μπάνικα).
    Εγώ σκεφτόμουν να κάνω τούμπανο το Ζ3... μετά από λίγη σκέψη διαπίστωσα ότι θα ήταν πεταμένα χρήμματα και καλύτερα να το δώσω και να πάρω κάτι καλύτερο που θα καλύπτει τις 'νέες' μου ανάγκες.

13. The Following 3 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

bakalos (05-03-12), imolarot (03-03-12), Stathis (03-03-12)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παρε σχεδον τσαμπα ενα Ε28 καντο πενα μεσα εξω και βαλε το μοτερ που θες διχως στριμωγματα και τετοια.Αν το φτιαξεις οπως πρεπει θα κυκλοφορεις κατι που θα το χαζευουν ολοι.

15. The Following 2 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

alexk (03-03-12), stefm5 (05-03-12)

Σελίδα 9 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP