Δεν εχω τα spec του αλλα εαν ειναι με φισα ISO τοτε θα ειναι το μπλε καλωδιο. Ακομα και ξεχωριστα να ειναι δες το group των καλωδίων τροφοδοσιας και εντοπισε το μπλε. Με μια απλη μετρηση μπορεις να το διαπιστωσεις. Παντως μπορεις να την τροφοδοτήσεις και με το διακοπτόμενο +12V καλωδιο. Δεν συνιστώ μονιμη τροφοδοσια καθως θα εχεις ασκοπη καταναλωση.
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
BILL007 (24-01-12)
λεβεντες μετα απο απροσμενη διακοπη ρευματος (εμεινα απο μπαταρια) οταν εχω ραδιο καποιον σταθμο ας πουμε 98.5 μετα απο καποια δευτερα πηγαινει αυτοματος στον 105.3 παιζει για λιγα δευτερα και γυριζει παλι εκει που ηταν, αυτο το κανει συνεχεια..................τι πρεπει να ρυθμισω??????????? επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις αλλα δεν εβγαλα ακρη![]()
το automatic frequency να είναι off το κοίταξες?
dimtz (16-02-12)
δεν είμαι κοντά στο αμάξι αλλά αν θυμάμαι καλά, πας στο ράδιο, πατάς επάνω που έχει ένα γραναζάκι και βγάζει ένα μενού.
κάπου εκεί λέει AUTOMATIC FREQUENCY ή ΑF η κάπως έτσι.
αυτό το βάζεις στο OFF.
αν δεν βγάλεις άκρη το βράδυ θα σου βάλω φωτογραφίες βήμα βήμα, αλλά τωρα ακριβώς δεν θυμάμαι.
BILL007 (16-02-12), dimtz (16-02-12), Leonidas_E39 (16-02-12), Moufas E46 (16-02-12), sierra (16-02-12)
εκανα καποιες ρυθμισεις που δε ξερω αν θα ειναι οκ γιατι δεν ειχα χρονο να κανω καμια βολτα.......................καταρχας δε βρηκα απευθειας επιλογη για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση AF, αυτο που εκανα απο τις ρυθμισεις του ραδιοφωνου ειναι απο το TA options επελεξα seek και απο το TA Return επελεξα το long, οποιος θα εχει χρονο και θυμηθει ας ριξει μια ματια αυριο μεθαυριο (δε καιγομαστε) να μου πει πως ειναι οι δικες του ρυθμισεις..............
οπως κοιτάς το ράδιο στην οθόνη στην αριστερή μεριά έχει αυτές τις επιλογές
dx
loc/pty
af
ta
εσύ διαλέγεις το af και το βάζεις στο off
είναι η σελίδα 10 στο βιβλιαράκι
https://ebookbrowse.com/dynavin-e46-...pdf-d121714481
BILL007 (17-02-12), dimtz (17-02-12), m-power_01 (17-02-12), tsagio (17-02-12)
Παιδια επειδη βρισκομαι κοντα στην αγορα του dynavin,θα μπορουσατε παρακαλω με λιγα λογια εσεις που το εχετε και το δουλευετε να γραψετε αν ειστε ευχαριστημενοι,οπως επισης απο που μπορω να το προμηθευτω σε συμφερουσα τιμη...Με λιγα λογια...θα το ξαναγοραζατε?ευχαριστω για τον χρονο σας...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.