Επιμένω ότι στο δικό μου, με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση (όχι στο Α), δε μπαίνουν οσμές μέσα. Διέρχομαι καθημερινά από τον Κηφισό στο ύψος της Λυκόβρυσης όπου βρίσκεται η επεξεργασία λυμάτων και αυτό που σας λέω ισχύει.
Χθες π.χ. που είχα το Astra μου ήρθε έμετος.
Ε καλα στο αστρα δεν θελεις και αιτια για να βγαλεις τα σωθικα σου.
S8N (08-02-12)
S8N (08-02-12)
Τωρα τελευταία κι εγω έχω,στη Χ3 2.0d,είσοδο μυρωδιάς καυσαερίων στην καμπίνα κυρίως όταν κινούμαι μέσα στην πόλη με χαμηλές ταχύτητες.Στην εθνική οδό δεν καταλαβαίνω τίποτε.
Σύμφωνα με τον τεχνικό της BMW,η πιθανή αιτία βρίσκεται στς οπές εξαερισμού που υπάρχουν πίσω απο τους πίσω θόλους και αποσκοπούν στην εκτόνωση της πίεσης της καμπίνας όταν κλείνουμε τις πόρτες με παράθυρα κλειστά.Οι οπές αυτές μάλλον έχουν μαζέψει βρωμιά και θέλουν καθάρισμα.
Ακόμα δεν "πρόκανα" να πάω να το κοιτάξουν,οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα έχετε ενημέρωση...
aristent (08-03-12)
Διαβασα ολο το thread και αφου ξεραθηκα στα γελια θελω να ρωτησω και γω κατι.Το Dettol που πρεπει να το ριξω?Στους αεραγωγους ή στα φιλτρα?Εξουδετερωνει τις δυσοσμιες? ή απλως απολυμαινει?Προβλημα δεν ειχα ποτε μου γιατι πολυ απλα αντεχω τη μποχα!!!οποτε δεν το εδωσα και ποτε σημασια.Παντως για μερικα φεγγαρια που εκανα κανα τσιγαρακι μεσα στο αμαξι και το μυριστικε η γυναικα μου,μετα απ την παντοφλα που προσγειωθηκε στο κεφαλι μου,οι μυρωδιες φυγανε με τον απλουστατο τροπο της σοδας! (σοδα + νερακι σε ενα ποτηρι για ενα βραδι).Εκτοτε δεν ξανααναψα τσιγαρο εντος της καμπινας...
aristent (26-05-12), Panos 316T (27-05-12)
Ειδες Βασιλη???....ετσι περναμε την ωρα μας εδω μεσα!!!...που και που δινουμε καμμια πληροφορια και μετα επεμβαινουν τα αστερια του φορουμ και ξεκαρδιζομαστε απο τα γελια και ετσι καταφερνουμε να περναμε καλα και να βρισκουμε λυσεις στα θεματα μας!!!
Το Dettol το εχω ριξει πανω σε πατακια,σε καθισματα...αλλα σε αεραγωγο δεν εχω ριξει ακομα,πιστευω ομως οτι θα κανει δουλεια και εκει.![]()