Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 75

Θέμα: Εξωτερικες ....μυρωδιες εντος καμπινας?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις εξωτερικές μυρωδιές! Η ανακύκλωση δουλεύει άψογα. Με τις εσωτερικές οσμές δεν την παλεύω!
    Mεσα στο αυτοκινητο δεν καπνιζεις λες...Τοτε τι γινεται εκει μεσα ρε?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mεσα στο αυτοκινητο δεν καπνιζεις λες...Τοτε τι γινεται εκει μεσα ρε?
    Το κάπνισμα απαγορεύεται δια ροπάλου. Αλλά δεν μπορώ να καταπιέζω τον εαυτό μου δις

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κάπνισμα απαγορεύεται δια ροπάλου. Αλλά δεν μπορώ να καταπιέζω τον εαυτό μου δις
    Ωωωωχ............
    Καλα κανεις
    Υγεια ειναι αυτο...

4. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

m-power_01 (30-11-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    LOL!

Λοιπόν, εγώ περνώ κάθε μέρα 4 φορές από Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης (Κέντρο επεξεργασίας λυμάτων), όπου η μπόχα δεν είναι απλώς αφόρητη αλλά διαβρώνει ακόμη και το χρώμα στο καπώ... Ένα σνιφ και σου πέφτουν τα φρύδια μιλάμε.

Υπό αυτές τις συνθήκες, έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Στη BMW με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση (στο μόνιμο, όχι στο 'Α') δε μυρίζω τίποτα. Βέβαια, με την ταχύτητα με την οποία κινείται η γκρανκάσα μου δεν περιμένω να ζορίζεται και η καμπίνα από άποψη στεγανότητας.

2. Στο παμπάλαιο Astra της γυναίκας μου κοντεύω να λιποθυμήσω με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση, όχι όμως με ανοιχτό παράθυρο. Αυτό συμβαίνει γιατί ναι μεν δεν εισέρχονται οσμές λυμάτων (μιλάμε για καμπίνα-χρηματοκιβώτιο), ανακυκλώνονται όμως οι εσωτερικές οσμές (κάτι μεταξύ ψόφιου ασβού και σάπιας ρέγγας) από τα ηλιοκαμμένα πλαστικά 4ης κατηγορίας, τις ελεεινές πλαστικοποιημένες μοκέτες τίγκα στη φορμαλδεύδη που τρώνε μπότα Wehrmacht σε λιγότερο από 2 λεπτά καθώς και τα ινδιάνικα κιλίμια που η Opel θέλει να ονομάζει επενδύσεις καθισμάτων.

3. Το ΤΤ δεν είχε πλαίσιο στις πόρτες και όλο και κάτι έμπαινε, ανεξαρτήτως ανακύκλωσης. Όταν όμως το καντράν σου είναι Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ρετάρεις, καις λάδια και παραφλού και σε κοιτάζουν όλοι σα να έχεις έρθει από άλλο γαλαξία, μια μικρή μυρωδιά σκατίλας την έχεις κι από μόνος σου.

4. To GTI ήταν άψογο, στα επίπεδα μάλιστα της BMW. Δεν έπαιρνες μυρωδιά για το τι γίνεται έξω, με όσα κι αν πήγαινες. Σημείωσε ότι είχα κάνει και τρύπα στη μόνωση πάνω από τα πετάλια για να περάσω καλωδίωση για ηλεκτρονικό μπαρόμετρο, την οποία βέβαια σφράγισα με παρμπριζόκολλα. Όλα αυτά μέχρι που χάλασε το κλαπέτο της ανακύκλωσης εκτός εγγύησης.

υμνος στο γκρουπ !!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων

υμνος στο γκρουπ !!!
    Ξαναζουσε τη στιγμη εκεινη την ωρα που το εγραφε,κ ηταν η επιδραση των αναθυμιασεων,deja vu feat olfactory memory(οσφρητικη μνημη) special remix,τρελη μαστουρα,μονο ετσι εξηγειται!!!
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω εντοπισει μερικες φορες οτι μπαινουν μυρωδιες μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου μου ακομη και εαν εχω την ανακυκλωση στο Α(αυτοματο)η και στο μονιμο αναμμενο!!!

....τι να συμβαινει αραγε εχει θεμα το φιλτρο?
    Να σας δωσω μερικα στοιχεια:
    Το αυτοκινητο εχει 22.000 χιλ.
    Εχει ηλιοροφη,το λεω μηπως και εχει θεμα και απο εκει.
    Σε ταχυτητα 140-160χιλ. η πιεση του εξ.αερα μηπως καταφερνει να εισχωρει απο αλλου εντος? ...στη βιομηχανικη ζωνη συνηθως εχω μεγα προβλημα,μιλαμε εκει για απιστευτη μποχα....και λιγο οταν εχω κανενα παλιο οχημα μπροστα μου που καιει λαδια!!!!

ακουω συμβουλες....
    \

Αρη....η αυτοματη ανακυκλωση...εχει ενα καποιο φυσιολογικό delay...απο την ωρα που θα περάσει η ''βρόμα'', μέχρι την ώρα που θα το καταλάβει και θα δώσει σήμα σην πεταλούδα για να κλεισει.....παντα περνάει ενα ποσοστο μυρωδιάς μεχρι να κλεισει....
    Τωρα το αν στο κάνει και στην τρμα κλειστή ανακύκλωση.....εκει δεν ξερω να σου πω.....το ειχα αυτο το θεμε με το 92αρι και ποτε δεν βρηκα τι ειναι.....ειχα ολοκαίνουργιο φιλτρο...και παλι κατι μύριζε.....ειδικα αν ηταν διπλα μου φορτηγιο με εξατμιση φατσα καρτα.....και κλειστο να το ειχα...ολο και περνουσε μπόχα...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

8. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (30-11-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

To A τουλάχιστον στο Ε46 δεν κάνει δουλειά κατ'εμε...Το μόνο που κάνει δουλειά είναι το ακριβώς επόμενο απο το Α,δηλαδή η ανακύκλωση αέρα στην καμπίνα...
    Εγώ πάντα εκεί το έχω,εκτός όταν βγαίνω σε ανοιχτούς δρόμους.
    Άντε να είσαι μέσα στην πόλη,σταμάτα ξεκίνα και να έχεις ανοιχτό τον εξωτερικό αέρα...Ποιο Α και Β...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω εντοπισει μερικες φορες οτι μπαινουν μυρωδιες μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου μου ακομη και εαν εχω την ανακυκλωση στο Α(αυτοματο)η και στο μονιμο αναμμενο!!!

....τι να συμβαινει αραγε εχει θεμα το φιλτρο?
    Να σας δωσω μερικα στοιχεια:
    Το αυτοκινητο εχει 22.000 χιλ.
    Εχει ηλιοροφη,το λεω μηπως και εχει θεμα και απο εκει.
    Σε ταχυτητα 140-160χιλ. η πιεση του εξ.αερα μηπως καταφερνει να εισχωρει απο αλλου εντος? ...στη βιομηχανικη ζωνη συνηθως εχω μεγα προβλημα,μιλαμε εκει για απιστευτη μποχα....και λιγο οταν εχω κανενα παλιο οχημα μπροστα μου που καιει λαδια!!!!

ακουω συμβουλες....
    Τελικα αλλαξα τα φιλτρα καμπινας,αλλα οχι με γνησια BMW.....βρηκα αυτα:

https://viewitem.eim.ebay.gr/Innenra...710445434/item

ιδιαιτερα χαμηλη η τιμη τους,στα 35 ευρω στην πορτα μου σε 7 ημερες!!!!
    ....τιμη BMW 110 ευρω - εκπτωση, γιατι ειμαι καλο παιδι και τρωω ολο το φαγητο μου ,.......100 ευρω τελικη!!!!

Η αληθεια ειναι οτι τα φιλτρα που πηρα εχουν διαφορα απο τα γνησια (ενεργου ανθρακα και αυτα)στην πυκνοτητα των διπλωματων (ζιγκ-ζαγκ)χαρτιων,δηλ.εχουν σχεδον τα μισα "διπλωματα"......αν και στη φωτο φαινεται, δεν το ειχα προσεξει.

Τελικα ξαναμπαινει μυρωδια εντος καμπινας ,κυριως απο προπορευομενα πετρελαιοκινητα οχηματα,αλλα και στα Καμμενα Βουρλα η μυρωδια του θειου καταφερε να μπει σε καποιο βαθμο.....ισως λιγοτερο απο αλλες φορες...και προλαβα να το βαλω σε Α ανακυκλωση.....

Σε κουβεντα που ειχα με τον Κωστα(σαρκυ)λεει οτι τα φιλτρα λειτουργουν στο Α της ανακυκλωσης και χωρις ενεργοποιημενο κανενα απο τα δυο μπαινει εντελως αφιλτραριστος ο αερας μεσα, ενω αν ειναι σε πληρη ανακυκλωση ανακυκλωνει τον εσωτερικο αερα.

Εχω απορια εαν τελικα ειναι ετσι....τι ρολο παιζει το Α στην ανακυκλωση,και εαν ειναι δυνατον να περναει χωρις καθολου φιλτρα ο αερας μεσα,αφου η σκονη θα εμπαινε και αυτη μαζι μεσα στην καμπινα......

Διαμαρτυρηθηκα στον πωλητη οτι διαφημιζε οτι ειναι εφαμιλα των ΟΕΜ αλλα τελικα δεν ηταν......σημειωστε οτι ο πωλητης ειχε 100% θετικο feedback!!!

....αλλα και η απαντηση του ηταν πραγματικα πολυ καλου επαγγελματια:
    I'm sorry that you are not satisfied with this product. We have sold thousands of these filters, and never received a negative feedback. You can send the filter back. I will refund you all expenses.

....και τωρα δικαστε με εαν βιαστικα να κατηγορησω το προϊον.....εαν δηλ. εχω καταλαβει λαθος τις λειτουργειες του κλιματιστικου με "διευρυμενες λειτουργιες" συμφωνα με την BMW!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 07-02-12 στις 20:42 Αιτία: στο διορθωσα, σε οτι ειπα

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη εγώ έχω τα μαμά αλλά τα αλλάζω εκτός αντιπροσωπείας σε άλλη τιμή ... κανένα 70αρι δίνω κάθε 2 χρόνια. Εχω προειδοποίηση στο i-drive οπότε σε λίγες μέρες είναι η ώρα τους γιά αλλαγή.

Οπως λέγαμε λοιπόν προχτες από κοντά (ξεχνάς !!!) το Α σημαίνει αυτόματη λειτουργία του φίλτρου, έχει αισθητήρα pollution. Αστο εκεί μόνιμα και μην το ξαναπειράξεις ! Ούτε χειμώνα ούτε καλοκαίρι ! Σύμφωνοι ?

12. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (07-02-12), Kostas_1 (07-02-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη εγώ έχω τα μαμά αλλά τα αλλάζω εκτός αντιπροσωπείας σε άλλη τιμή ... κανένα 70αρι δίνω κάθε 2 χρόνια. Εχω προειδοποίηση στο i-drive οπότε σε λίγες μέρες είναι η ώρα τους γιά αλλαγή.

Οπως λέγαμε λοιπόν προχτες από κοντά (ξεχνάς !!!) το Α σημαίνει αυτόματη λειτουργία του φίλτρου, έχει αισθητήρα pollution. Αστο εκεί μόνιμα και μην το ξαναπειράξεις ! Ούτε χειμώνα ούτε καλοκαίρι ! Σύμφωνοι ?
    Τι ειναι το pollution???...ειναι καμμια ηλεκτρονικη "μυτη"?...και πως καταλαβαινει την βρωμα???....αυτο μηπως μπουκωνει???...και αντι να φυσαω τα φιλτρα να πρεπει να φυσηξω αυτο?

ξεχναω.....γερναω....

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP