Γι'αυτο εγραψα Λευτερη οτι θελει δουλειά και οχι λογια και συνδικαλισμους !! Δουλειά και υπομονή !!
Γι'αυτο εγραψα Λευτερη οτι θελει δουλειά και οχι λογια και συνδικαλισμους !! Δουλειά και υπομονή !!
oldcarskickass (11-01-12), Ptboul (11-01-12)
120ie87 (11-01-12)
^ Bill, το είχε ένας ξάδερφός μου και του έπινε το αίμα!![]()
Εκτος απ'ολα τ'αλλα,"εκεινοι" μας ετοιμαζουν απο τωρα τα αμαξια με τα οποια θα πρεπει απο εδω κ στο εξης να κυκλοφορουμε,ξεχαστε αυτα που ξερατε...
Θα διωχθει,ξεζουμιστει,βασανι στει εφοσον ειναι τυχερος κ εξακουλουθει να ζει,κ ο τελευταιος Ελληνας με BMW...
Περα απο την πλακα,το αμαξι αυτο επρεπε να ειχε βγει τοτε,οχι τωρα που δεν υπαρχουν ελευθερες θεσεις εργασιας,που η οικονομικη κατασταση ειναι χαλια...Θα μου πειτε,εισαι τρελος τι ειναι αυτα που λες,θα σας πω ομως το γιατι!!!Κ ομως σκεφτειτε οτι,ερχονται σε χρεωνουν,σου παιρνουν,αφαιρουν τα σπιτια,τα αμαξια,ολα τα υπαρχοντα σου απο την κατοχη σου αμμεσα η εμμεσα,δεν σε αφηνουν να ζησεις φυσιολογικα,σου περιοριζουν την αγοραστικη δυναμη,σε κλεβουν,σε "βιαζουν" καθημερινα οι κλεφτες κ μετα ερχονται αλλοι,οι ιδιοι ειναι στην ουσια,κλεφτες κ παρουσιαζονται ως ευεργετες με το ανοιγμα ταδε θεσεων εργασιας,"δινοντας τη ευκαιρια" σε μερικους ελληνες απλα να ζησουν,κ οι υπολοιποι θα τσιμπησουμε καθως θα πουμε οτιαυτοι βοηθησαν τους συνανθρωπους μας,κανανε καλο!!!Το θεμα ειναι οτι μαλλον υπαρχει ενα απωτερο σχεδιο,το οποιο θα εκτελεσουμε σαν στρατιωτακια,οι περισσοτεροι εν αγνοια μας αρχικα,εις γνωσιν μας αργοτερα,γιατι θα θελουμε να επιβιωσουμε...
Σκεφτειτε ολα οσα εχουν γινει μεχρι τωρα,οσα γνωριζετε,οσα διαδραματιζονται σημερα κ αυτο που λεω παραπανω,μπορει να ειναι τραβηγμενα ως σεναριο,αλλα ισως ειναι αυτα που σκεφτονται τα βρωμικα επιχειρηματικα μυαλα που στοχευουν στην υποδουλωση ισως κ διαλυση ενος αλλου,κ αυτο δεν ειναι το δικο μου...
Ι donut understeer...
Βασιλης (06-05-15)
katsaraios (11-01-12)
Αν όντως βγει στην παραγωγή, θα προσπαθήσω να αγοράσω ένα. Όχι για μένα, αλλά για να το κάνω δώρο στον πατέρα μου, που αναγκάστηκε να αποχωριστεί το Pony του όταν γεννήθηκα εγώ, αφού η φουκαριάρα η μάνα μου γκρίνιαζε ότι το αυτοκίνητο μπάζει και θα κρυώσει το μωρό.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου όμως, αν η τιμή κρατηθεί σε λογικό κόστος, τότε γιατί το αγοραστικό κοινό που θέλει ένα "φθηνό εργαλείο" αντί για ναβάρα με δέρματα, να μην προτιμήσει το Pony, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία?
Ωραία, μπορεί να μην είναι όσο καλό όσο ένα Skoda, αλλά δεν υπάγεται στην ίδια λογική του "ψωνίζω από το μπακάλικο της γειτονιάς, αντί για το σουπερμάρκετ της πολυεθνικής"?
Konstantinos E60 (12-01-12), Ptboul (12-01-12)
BILL007 (11-01-12), GiannisRob (11-01-12), Leonidas_E39 (11-01-12), Stathis (11-01-12)
Aν κάτι τόσο πρόχειρο, απαρχαιωμένο και ανούσιο θεωρείται η πρώτη σύγχρονη ελληνική προσπάθεια στον τομέα του αυτοκινήτου, τότε ειλικρινά καλύτερα να μη γινόταν αφού θα είναι a priori, και μάλιστα δικαιολογημένα, αποτυχημένη.
Θυμάμαι λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 ένα πρότυπο της ΕΛΒΟ που λεγόταν aletis το οποίο, χωρίς να είναι τίποτα καινοτόμο, φαινόταν μια σύγχρονη και εναλλακτική πρόταση που, ασχέτως αν θα ήταν εμπορικά επιτυχημένο ή όχι, ήταν σίγουρα αξιοπρεπές σαν προσπάθεια.
Το να παρουσιάζεται όμως το απαρχαιωμένο pony, που φτιαχνόταν εδώ πριν 30 χρόνια, ως επαγγελματική προσπάθεια εν έτη 2012 αποτελεί φάρσα και τίποτα παραπάνω.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Ο πρόεδρας μιλάει για δις, πώληση τεχνογνωσίας και άλλα τέτοια.![]()