Σελίδα 28 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 182627282930 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 271 έως 280 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάλι μου έκατσε Πολεμικό Ναυτικό.

Έπρεπε να καταταγώ με την 96Α ΕΣΣΟ τον Ιανουάριο του 1995 αλλά πήρα αναβολή λόγω σπουδών (ΕΜΠ). Το 1999 έφυγα για master στο εξωτερικό ενώ το 2000 επέστρεψα αλλά ξεκίνησα διδακτορικό στο ΕΜΠ. Με όλα αυτά τελικά κατετάγην με την 03Β ΕΣΣΟ τον Μάρτη του 2003 στο Κ.Ε.ΠΑΛ.

Μετά την προπαίδευση στον Πόρο, μου έδωσαν ειδικότητα Τεχνίτη Πυροβόλων (ΤΠΒ), με αναβάθμισαν σε κελευστή και με έστειλαν στο Κ.Ε.ΠΑΛ. για εκπαίδευση διάρκειας 2 εβδομάδων.

Εν συνεχεία, μου ήρθε μετάθεση για Ναύσταθμο Σαλαμίνος (Δ.Δ./ΝΣ). Εκεί, για τους επόμενους 4 μήνες, το μόνο που έκανα είναι αγγαρείες και αγήματα.

Για καλή μου τύχη, μετά τους 4 μήνες με πήγαν στο διοικητήριο του Ναυστάθμου όπου έκανα βάρδιες ως ναύτης του Αξιωματικού Φυλακής (ΑΦΕ). Το σπίτι μου το έβλεπα ελάχιστα, αλλά οι συνθήκες ήταν αρκετά καλύτερες.

Κανα δίμηνο αργότερα, μια νύχτα που είχα βάρδια, άρχισαν να έρχονται στο σηματωρείο οι μεταθέσεις της σειράς μου, ανάμεσά τους κι η δική μου. Εκεί έμαθα πως η επόμενη θέση μου ήταν στο Πεντάγωνο, στο Τάγμα ΓΕΕΘΑ και συγκεκριμένα στο ΓΣΜΑ (Γραφείο συντονισμού μέτρων ασφαλείας).

Μπορεί ν' ακούγεται βυσματική θέση αλλά το να είσαι ορθοστασία όλη μέρα στην κεντρική πύλη του Πενταγώνου στη Μεσογείων και να ελέγχεις ταυτότητες καθώς χαιρετάς ανωτέρους κι επισήμους δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Τελικά, λίγο αργότερα, με τράβηξαν στο Γραφείο Τύπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ λόγω έλλειψης προσωπικού εκεί. Οι τελευταίοι μήνες στο Γραφείο Τύπου ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει και ήταν σαν να είχα ήδη απολυθεί.

Αρουλη μου θυμισες αυτο:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετα απο 26 χρονια πολιτης τι να θυμαμαι....
    179 σειρα 84 ΕΣΟ !
    Παρουσιαστικα Αυλωνα πηρα ειδικοτητα πυροβολητης ασυρματιστης μεσων αρματων.
    Μετα απο τρεις μηνες μεταταθηκα στο Δωρισκο 12η ΕΜΑ ...εκει εμεινα για 18 μηνες!!!!ΣΥΝΟΛΟ 21 ΜΗΝΕΣ!!!!
    Χαμενος χρονος απο τη ζωη μου...ενταξει καποιες καταστασεις καλες αλλα αν ηταν επιλογη μου θα προτιμουσα να δουλευα παρα να παω στρατιωτης.
    αυτο για τον Φανη.

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

07' Γ ΕΣΣΟ - (ναυτικο) !! παρουσιαστικα τελος αυγουστου στο Κ.Ε ΠΑΛΑΣΚΑΣ καπου κοντα εκει στον ασπροπυργο (ειχα διπλα μου και τον δωνη τον προπονητη τοτε της λαρισας βεβαια αυτος εδωσε ενα χαρτι και δρομο) μετα πηγα ΣΑΛΑΜΙΝΑ 5 μηνες και αλλους 5 μηνες μετα στο Ν.Ν.Α (ναυτικο νοσοκομειο αθηνων) στο κολωνακι!!! ειδικοτητα μαγειρας (λογω της δουλειας μου ζαχαροπλαστικη) παρολο που δεν μαγειρεψα ποτε μου και γενικα μπορω να πω πως περασα καλα!!!!!! :P
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstakhs_Z4 : 04-01-12 στις 21:17

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstakhs_Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    07' Γ ΕΣΣΟ - (ναυτικο) !! παρουσιαστικα τελος αυγουστου στο Κ.Ε ΠΑΛΑΣΚΑΣ καπου κοντα εκει στον ασπροπυργο (ειχα διπλα μου και τον δωνη τον προπονητη τοτε της λαρισας βεβαια αυτος εδωσε ενα χαρτι και δρομο) μετα πηγα ΣΑΛΑΜΙΝΑ 5 μηνες και αλλους 5 μηνες μετα στο Ν.Ν.Α (ναυτικο νοσοκομειο αθηνων) στο κολωνακι!!! ειδικοτητα μαγειρας (λογω της δουλειας μου ζαχαροπλαστικη) παρολο που δεν μαγειρεψα ποτε μου και γενικα μπορω να πω πως περασα καλα!!!!!! :P
    Πω πω ελιωσες στην εμπλοκη και τις πινεζες ρε Κωστακη

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πω πω ελιωσες στην εμπλοκη και τις πινεζες ρε Κωστακη
    Eσενα σε τι σώμα/όπλο σε κάλεσαν ??????

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    25 χρονια καλα ειναι, ή να ξαναγυρισω...χεχεχε
    Φθάνουν τα 25 χρόνια,
    ειδικά όταν είναι τα καλύτερα!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 04-01-12 στις 22:49

6. The Following User Says Thank You to beliris For This Useful Post:

Kostas_1 (05-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eσενα σε τι σώμα/όπλο σε κάλεσαν ??????
    Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ).
    Έχετε επιλεγεί Διαβιβάσεις.
    Γιατι "εχω επιλεγει" αφου ουτε καν στο κεντρο δεν μπηκα ακομη? Μετα δεν παιρνεις την ειδικοτητα? Αλλαξε το συστημα? Bill σου ηρθε χαρτι απο την αστυνομια ή στο site το ειδες? (καπου ειδα πως κοψαν τα χαρτια).

Τι βυσμα ρε, ουτε ο πατερας μου δεν ξερει το ΣΑ μου ακομα! Λεω να το παιξω κομαντο και αν δεν μου αρεσει να φυγω αλα Στρατος Μετα γυρναω πεζικο οπου κατσει ή παλι αυλωνα-διαβιβασεις? Το 1ο ε?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 04-01-12 στις 22:24

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗ!!!!!!

Λογικά κατά 99% θα παραμείνεις στις διαβιβάσεις

Υ.Γ 1)Έχεις επιλεγεί,γιατί όπως θα μάθεις και μέσα αν είσαι σε γραφείο βέβαια και νταλαβερίζεσαι με έγγραφα,ολοι οι στρατιώτες είναι "οι κληρωτοί" Kατα την ίδια λογική έχεις "επιλεγεί"
    2)Mην φοβάσαι αν θα σε πουν βύσμα.Προσωπικά δεν γνώρισα άτομο που να μην είχε κάτι (έστω και μπάρμπα).Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν το παλεύουν καθόλου βάζοντας κάποιο γνωστό/μέσο/βουλευτή/μπάρμπα κτλπ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 04-01-12 στις 22:49

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗ!!!!!!

Λογικά κατά 99% θα παραμείνεις στις διαβιβάσεις
    Για εξηγησε λιγο ρε Μπιλλ να καταλαβω τι γινεται..
    Παλαιοτερα εμπαινες χωρις ειδικοτητα και την επαιρνες μετα? Τωρα αυτη τι ειναι? Γιατι εξ'αρχης λεει διαβιβασεις? Παραμενεις εκει (99%?) ή αλλαζεις μετα? Και πως αλλαζεις? Σε βαζουν οπου θελουν? Οποιος κοπει απο ΕΔ γυρναει εκει που ηταν ή γενικα πεζικο και ο,τι κατσει?
    Πως σου φαινεται μεσα? Καλυτερα καμια ασκηση παραπανω ή καλυτερα να λουφαρεις? Ποσες εχεις ακομα?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ έχω απολυθεί παλικάρι μου...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????

Μπαίνεις ξέροντας αρχικά σε τι σώμα/όπλο ανήκεις.Την ειδικότητα και την παραμονή ή μετάταξη(δηλαδή απο διαβιβάσεις να σε πάνε πεζικό που λέει ο λόγος) την μαθαίνεις λίγες μέρες μετά την ορκομοσία σου στο κέντρο (εκτός και αν είσαι τόσο μεγάλο jack που το ξέρεις που θα πας πριν καν παρουσιαστείς)

Όλα ανατρέπονται αν διαλέξεις (ή σε διαλέξουν με το ζόρι -γκαντέμης-) να πας σε ένα σώμα/όπλο που είναι επιλογής,όπως ΕΛΔΥΚ,Ειδικές Δυνάμεις,Στρατονομία και τα σχετικά.
    Αν πας σε αυτά και μετά φύγεις (δεν ξέρω μέχρι πότε μπορείς να το κάνεις αυτό και σε ποια -νομίζω μόνο για τις Ε.Δ- ),λογικά θα καταλήξεις πεζικάριος.

Οσον αφορά τι το καλύτερο,εγώ σου λεω φιλικά (επειδή είδα και μπόλικα παιρνώντας απο πολλές θέσεις για 9 μήνες) μακριά απο τέτοιες καταστάσεις.
    Να περάσεις όσο το δυνατόν απαρατήρητος,λουφαδόρος και να φεύγει το βάσανο.
    Φίλος καλός απο το πανεπιστήμιο που μπήκε μαζί μου ίδια σειρά,υπηρέτησε Ειδικές Δυνάμεις (έρχονται όσοι θέλουν,μένουν όσοι μπορούν) και μετά που απολυθήκαμε και βρεθήκαμε απο κοντά παραδέχτηκε μπροστά σε όλη την παρέα ότι ήταν η μεγαλύτερη μ@λακία που έκανε στην ζωή του.
    Τώρα όλα είναι θέμα γούστου...
    Διαλέγεις και παίρνεις...

Υ.Γ Λογικά δεν θα σε διώξουν απο Διαβιβάσεις,αν και ποτέ δεν ξέρεις...Εδώ έδιωξαν εμένα απο το σώμα Έρευνας Πληροφορικής...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 04-01-12 στις 23:46

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι "εχω επιλεγει" αφου ουτε καν στο κεντρο δεν μπηκα ακομη? Μετα δεν παιρνεις την ειδικοτητα? Αλλαξε το συστημα? Bill σου ηρθε χαρτι απο την αστυνομια ή στο site το ειδες? (καπου ειδα πως κοψαν τα χαρτια).

Τι βυσμα ρε, ουτε ο πατερας μου δεν ξερει το ΣΑ μου ακομα! Λεω να το παιξω κομαντο και αν δεν μου αρεσει να φυγω αλα Στρατος Μετα γυρναω πεζικο οπου κατσει ή παλι αυλωνα-διαβιβασεις? Το 1ο ε?

Ρε συ αυλωνα εχει τεθωρακισμενα, διαβιβασεις και υγειονομικο. Δεν σου ηρθε κατι παραξενο. Αυτα ειναι σωματα οχι ειδικοτητες... Βυσματικη η ειδικοτητα σου.

Εγω απο τεθωρακισμενα που ημουν, πηγα πυροβολικο τελικα και ειμαι στα αντιαεροπορικα στα ΧΩΚ.

Εγω σου προτεινω παντως να αλλαξεις κεντρο και να πας Λαμια Υλικου Πολεμου..

Σελίδα 28 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 182627282930 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP